Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Allah korusun ya çok kötü bir şey yakınım birinden duydum evine muska vs koymuşlar şimdi ne kuzenim ailesi ile konuşuyor ne de eşi herkesten uzak bir yere taşındılar
Detay bilmiyorum ama muska idi ne yazıyor tahminim dahi yok
Normalde gelin de damatta benim kuzenim damat dayımın oğlu gelin ise teyzemin kızı
Teyze kızım ve dayı oğlum şu an ne ailesi ne bizler ile asla konuşmuyor sadece yüz yüze mmelekette gelirsek ben ve benim ailemle konuşur onun dışında muhabbeti yok yani zaten uzak bir şehire gittiler asla gelmiyorlar
ama iki farklı kategori yapmış. neyse o dönem korona yoktu arapça dersinde hocanın tanıdığı Ankara'da ki adama annemin adını bir de benım adımı yazdım. bende musallat var sandım.. geceleri uyuyamıyordum o dönem erkeklerle konuşamıyordum ki asla öyle biri değilimdir. İyice insanlardan uzaklaşmıştım. sonra adam baktı dedi ki sizin 5 yıldır aileniz yapılmış hem büyü hem muska var dedi. tabi benim uyuyamama dönemim de tam o dönemde başlıyor ben bir sövdüm o kişiye. Normalde adam kimin yaptığını söylüyor ama hüsümet olmasın diye söylemedi.
Çok uğraştı bozdurmak için çok para verdi ama yapamadı. Sevdiği çocuğun annesi yapmış büyüyü evlenmesinler diye. Bi akşam arkadaşımda kalmaya gittiğimde evlerinden hep değişik sesler geliyordu arkadaşım hep biriyle konuşuyordu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Allah korusun ya çok kötü bir şey yakınım birinden duydum evine muska vs koymuşlar şimdi ne kuzenim ailesi ile konuşuyor ne de eşi herkesten uzak bir yere taşındılar
Ne büyüsü yapılmış
Detay bilmiyorum ama muska idi ne yazıyor tahminim dahi yok
Normalde gelin de damatta benim kuzenim damat dayımın oğlu gelin ise teyzemin kızı
Teyze kızım ve dayı oğlum şu an ne ailesi ne bizler ile asla konuşmuyor sadece yüz yüze mmelekette gelirsek ben ve benim ailemle konuşur onun dışında muhabbeti yok yani zaten uzak bir şehire gittiler asla gelmiyorlar
Yapan biri var mı bildiğiniz
maalesef hiç bilmiyorum zaten bilsek o an kuzenlere de destek olurduk ama cidden hiç bilmiyorum kim yapar eder
Başka var mı bildiğin büyü olayı
Yok başka bildiğim sadece bu vardi
Nerelisin 2
Sen
k. maras sen
Var mı o taraflarda büyü yapan medyum
Hayır bilmiyorum ki cidden ben asla öyle şeylerle uğraşmam hiç iyi bir şey değil
bizim aileye yapılmıştı hahhah
Kim yapmış
onu bulamadık büyüyü geç bir de muska yapmış *
Aynı şey
Ne için yapılmış
hayır ikisi farklı hem muska hemde büyü yapılmış. bilmiyorum ama baya sıkıntıydı o dönem
Canım benim muska da büyüye giriyor zaten onu diyorum
ama iki farklı kategori yapmış. neyse o dönem korona yoktu arapça dersinde hocanın tanıdığı Ankara'da ki adama annemin adını bir de benım adımı yazdım. bende musallat var sandım.. geceleri uyuyamıyordum o dönem erkeklerle konuşamıyordum ki asla öyle biri değilimdir. İyice insanlardan uzaklaşmıştım. sonra adam baktı dedi ki sizin 5 yıldır aileniz yapılmış hem büyü hem muska var dedi. tabi benim uyuyamama dönemim de tam o dönemde başlıyor ben bir sövdüm o kişiye. Normalde adam kimin yaptığını söylüyor ama hüsümet olmasın diye söylemedi.
Ee öğrenemediniz yani kimin yaptığını
hayır öğrenemedik.
Arkadaşıma yapılmıştı
Nasıl anladı
Evleneceği bi çocuk vardı çocuk birden uzaklaştı ve kız evde değişik varlıklar gördüğünü söyledi bize
Bozdurdu mu
Çok uğraştı bozdurmak için çok para verdi ama yapamadı. Sevdiği çocuğun annesi yapmış büyüyü evlenmesinler diye. Bi akşam arkadaşımda kalmaya gittiğimde evlerinden hep değişik sesler geliyordu arkadaşım hep biriyle konuşuyordu
Oha çok şaşırtıcı kız nasıl iyi mi şu an
Alt üst oldu hayatı kızın hoca hoca gezdi maddi manevi zarara girdi hepimizle ilgisini kesti
Annesinin yaptığını nasıl anladınız başka biri olamaz mı
Gittiği bi büyücü kimin büyü yaptığını söyledi ama büyü çok kuvvetliydi bi türlü bozulmadı ve kızın hayatı bitti diyebilirim sana
O gece onlarda kaldığım zaman hiç uyuyamadım yani evde sanki ensemde birinin sıcaklığını hissediyordum
Arkadaşımda aynaya sürekli bakıyordu konuşuyordu ben korkup ağladım eve gitmek istiyorum dedim o gece nasıl sabahladım İnan bilmiyorum
Çok üzücü inşallah kurtulur
Uzun zamandır görüşmüyoruz ne yaptı hiç bilmiyorum
Ne öğrenmek istiyorsun?
Soruda yazıyor
Artık dersin ben degilm
What dedin?