Arkadaşlar sevdiğiniz kişi sizi sevip sevmediği konusunda kafanızı karıştırsa ne yaparsınız? Ben şu an köşeme çekildim izliyorum ama yine de emin olamıyorum. Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Seven sevdiğini öyle bir hissettirir ki sen böyle şeyleri düşünmeye bile gerek duymazsın
Çok güzel söylediniz. Fakat şöyle bir durum var daha aramızda bir şey olmadı doğru düzgün konuşamadık bile sınıf arkadaşıyız üni. Niyetimi belli etmeye çalıştım çünkü ileride umutlanıp üzülmek istemedim. Ama o anladı mı bilmiyorum. Flörtöz biri de değil aksine utangaç çekingen biri ilk defa öyle bir erkek gördüm. Ondan çözemiyorum asla kendisini :")
Bak şimdi elini eteğini çekiyorsun yazarsa uğraşırsa ararsa seviyordur. Ama seninle konuşmadığı zamanlarda sosyal medya da Fink atıyorsa kaç hdjdh
Sosyal medyada takipleşmiyoruz. Sadece sınıf arkadaşıyız üni. Konuşmaya çalışıyor bazen ama bazen de tuhaf oluyor anlamıyorum asla. Ama evet elimi eteğimi çekeyim bi ahahaha
Takipleşmesen de anlarsın bak takip sayısına takipçi sayısına hshsh hesabı açıksa incele hep kız mı hdhdh
Erkekler bi kızı istesinler kapısında yatarlar bunu unutma. Ama arada bi gelip gidiyorsa bi halt bekleme jdjdh
Gizli ne yazık ki başka hesabında da hep futbol şeyleri var ahahahah. Takip fazla takipçi az bu arada spor sayfalarını mı takip ediyor acaba 🤓
Aramızda daha net bir şey olmadı ne yazık ki. Niyetimi belli etmeye çalıştım ama anlamış mıdır bilmiyorum..
Anlamıştır canım değilse hdhdh. Ama sen kendini daha fazla belli etmeye çalışma ona. Gelirse kendi gelsin. Jdjdh
Evet fazla ileri gidersem yüzsüzlük olur diye korkuyorum. Kendi de utangaç çekingen biri nasıl denk geleceğiz hiç bilmiyorum:"(
Sen adım atarsan onun için elde olursun o geldi der. Ama o gelirse sen onu yönetirsin hdhdh
Öyle şeylere kafam çalışmıyor ki benim ahahaha beraber olalım yeter
Olmaz öyle kızım saçmalama seni üzen adamı napacaksın neyini seveceksin zamanına yazık jdjdh
Öyle de daha benim hakkımda ne düşünüyor bilmiyorum ki..
Bekle bakalım çıkar kokusu. Başkasıyla sevgili olursa yapacak bi şey yok jdjdh
Daha önce başıma gelmişti umarım tekrar aynısı yaşamam çok uzücü bir şey. Şimdiden niyetimi bilsin istedim umarım anlar ben de ona göre vaziyet alırım
Hadi bakalım bol şans ablam. Her şey gönlünce olsun.
Yorumunuz için teşekkürler sağ olun 😇
Sen de sağol 🥰
Sevgi şüpheye düşürmez
Kendisinden hoşlanıyorum niyetimi elimden geldiğince belli etmeye çalıştım. Ama anladı mı bilmiyorum..
Hoşlantı ve sevmek farklı
Seviyorum demek istemedim kendimi kaptırmaktan korkuyorum zor seven biriyim çünkü. Ama elimde değil ister istemez kafamda yer ediyor görünce ne yapacağımı şaşırıyorum vs vs
Hoşlanıyorsun tanıdıkça seversin ama yinede kaptırma
Çok haklısınız. İleride umutlanıp üzülmemek için şimdiden niyetimi bilsin istedim. Umarım anlar ve ona göre tepki verir ki ben de yerimi bileyim :")
Kesinlikle bir de her şeye oda benden hoşlanıyor diye bakma kimi erkekler hoşlanıyor diye gururu okşanır ve cepte görmek ister
Öyle tipler de var evet doğru. Kendisi flörtöz biri değil aksine utangaç çekingen biri ilk defa öyle bir erkek gördüm ondan nasıl denk geleceğiz nasıl olacak hiç bilmiyorum ben de fazla ileri gidersem yüzsüzlük olur diye korkuyorum. İkili ilişkiler ne kadar karmaşık ya..
Ondan bi adım beklemelisin artık
Hayırlısı olsun ne diyim. Size de teşekkür ederim 😊