Aşkından ölen sevgilim bir anda neden uzaklasti?

Kız arkadaşımla (20) 5 senedir tanışıyoruz ve birbirimize birseyler hissediyorduk. O beni (21) tabiki daha fazla seviyordu. O sırada onun da benim de sevgililerimiz oldu. Eski kız arkadaşımla beraberken sevgilim bizim neler yaşadığımızı da görmüştü yani. Son 2 senedir de artık biz sevgili olalım dedik de beraber olduk. Ama öyle bir zaman oldu ki maddi açıdan çöktüğüm. Düşmanlar edindiğim hayatımın çok kere riske girdiği bir zaman geçirdik 2 senedir. Hep bir sıkıntılar vardı. Ama sevgilim hep yanımda durdu O kadar çok aşıktı ki gözümün içine bakıyordu aşkından. Ancak bu süreçte ben ona hak ettiği ilgiyi veremedim. Vermedim değil. Onunla güzel günlerimiz olması için benim o anda bunları yapmam gerekiyordu. Önce hayatimi sonea hayatımızı kurtarmam gerekiyordu. Neyse işte hersey geldi geçti artık sorunları çözdüm hersey düzene giriyordu Son 1 aydı yani o da biliyordu. Borçlar bitti sıkıntılar insanlar gitti herse rayına giriyordu ben de bu süreçte artık rahat olduğum için her anımı ona harcamaya calisiyordum her dakika sevgi cümleleri kullanıyordum. Yaninda olmaya çalışıyordum. Bir gün onun da maddi açıdan v ailesinden daraldığı bir gün çok ağladı hayatı ile alakali. Ve o günden sonra artık bir uzaklaşma başladı sadece 2 gün içinde. Daha iki gün önce beraber aşkla bir gün gecirmistik. Yani ben öyle görmüştüm. Neden bunca seye dayandı geldi buraya kadar da bir anda beni görmek bile istemeyen konuşmak istemeyen uzak birisi oldu. Bunca şeyi ben onunla güzel olmak için yaptım. Twitterdan şimdi keşke sevgimi görseydin keşke ilgi gösterseydin gibi şeyler atıyor ancak onca şeyde böyle bir durum yoktu ben zaten ona zaman harcamak istediğimi göstermeye başlamıştım onu sevdiğimi gösteriyordum yani istediği bir hayata döndürmeye başlamıştım zaten. Neden burada bıraktı beni.

Kız arkadaşım normalde hep evde olan takılan birisidir yani a sosyal ortamı vardı. şu an yeni bir kursa başladı güzellik kursu yeni 2 tane çok çok samimi olduğu hergun kafelere gittiği Kız arkadaşı oldu her anını konuşmasını beraber geçirdiği. Arkadaşlarının da erkek arkadaşı yok. Ara vermek istediğinde bana dediği sey bu aralar aile para ve senin sorunlarla herseyle alakali stresliyim konunun senle alakası yok dedi. Sonrasında da yoruldum iyi şeyler olacağına hevesim yok dedi. Sadece fikirlerinizi almak istiyorum.

Aşkından ölen sevgilim bir anda neden uzaklasti?