- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBu kişiden kişiye değişiyor. nasıl kısa boylu kız 1.90 erkek istiyor onun gibi. bunun bir çok nedeni olabilir kadınlar genelde mantıkla değil iç güdüleri ile hareket ettikleri için. mesela uzun boylu erkek beni daha iyi korur düşüncesiyle ilk önce bir erkekte boya bakabiliyor. bu yüzden yanlış kararlar verebiliyor. ama kusura bakmayın bahsettiğim konu sorduğunuz soru ile alakası yoktu :) soruya gelecek olursam evet uzun boylu insanlar kendilerinde kısa insana aşık olabilir bu gayet normaldir. yani bu karaktere göre değişiyor aslında
01 Yorumla
Soran+1 yılBenden önceki ilişkilerinde de bildiklerim hep benim civarımda , ondan bunu mu arıyor acaba diye düşündüm ben
En İyi Cevaplar
+1 yılHer insanın farklı bir tercihi ve beğenisi vardır. Bu yüzden, bazı erkeklerin kısa boylu kadınlardan hoşlandığını ve bazılarının da boy boyuna uyumlu bir ilişki aradıklarını söyleyebiliriz. Önemli olan, insanların birbirlerine saygı göstermeleri ve kendilerine uygun bir ilişki aramalarıdır. Eğer siz ve eşiniz boy uzunluğunuza rağmen birbirinizi seviyorsanız ve mutlu bir ilişki yaşıyorsanız, o zaman bu boy farkı hiçbir şeyi değiştirmez. Ancak eğer boy farkı size rahatsızlık veriyorsa ve bu ilişkiyi mutlu edemiyorsa, o zaman bu ilişkiyi değerlendirmeniz gerekebilir.
21 Yorumla
Soran+1 yılEşim değil ama belki de Allah söyletmiştir :) yorum için teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu ilgi kişiden kişiye değişiyor. Minyon seven , beğenen uzun erkekler de olabiliyor.
Aşağıdaki yorumlara göz attım. " komik görünüyor sanki çocuğunun elinden tutmuş geziyorlar" diye yazmışlar. Halbuki önemli olan dışarıdaki insanlara nasıl göründüğümüz değil. Ve karşimizdaki kişinin boyunun kaç olduğu değil, karakteri , huyu , aldığı aile eğitimi, terbiyesi önemli.
41 Yorumla
Soran+1 yılYaşınıza göre çoğu kişiye göre çok olgun bir cevap olmuş, teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayatta her şey olabilir uzun bir erkek kısa bir kadın sevebilir kısa bir kadın uzun bir erkek sevebilir birbirine yakın olan insanla ilişki yaşayabilir yani sayıları niye bu kadar takılıyolar gerçekten anlamak mümkün değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklı ve mantıklı bir yorum. Sadece benimle ilgili olan kısmı şu: benim Zeus benden öncede hep benim boylarımda kişilerleydi ya acaba aradığı kriterlerden biri bu mu diye merak ettim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
+1 yılEvet buna kanaat getiriyorum ama bunun tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum. Minyon kadınlar iri erkekleri bir koruyucu görüyor ya da egolarını tatmin edecekleri seviyede sahiplik duygusu besliyorlar. Sağlıklı zihin açısından yorum yapamam ama bizim milletin uzun boylu iri erkek takıntısı sadece özentilikten ibaret diye düşünüyorum
18 Yorumla
Soran+1 yılDostum soru tam tersiydi yanlız. Tekrar okunanı öneririm. Adam da var diyorum ufacık kadınları beğenme
- +1 yıl
Haklısın. Fakat aslında aynı durum. Erkeklerde minyon kadınlardan hoşlanıyor. Sebebi yine ego.
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
Sanırım bu insan yapısında. Erkek çabuk yıpranan bir anatomiye sahip. Kadınlar erkeklere nazaran biraz daha genç kalabiliyor. Günümüz kozmetik teknolojisi de bunu desteklediği aşikar. Erkekler iri görünmekten keyif alır. Tercih ettikleri kadının erkeğin yanında daha mini halde kalması erkeğe psikolojik olarak bir ego verir. Ben iriyim hissiyatı verir. Ayrıca sanırım cinsel açıdanda minyonların avantajlı olduğu hususlarda mevcut. Erkekler tercih ederken bunlara da dikkat ediyor olmali
Soran+1 yılKendini çok yormamak için mi diyorsun :)
- +1 yıl
Bu sana kalmış bir şey :) o Kişiden ne öğrenebilirsin ne tecrübe edebilirsin buna bak.
Soran+1 yılAdam Zeus bildiğin Zeus :)
- +1 yıl
o zaman devam
- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların kendilerini daha güvende hissettiklerini düşünüyorlar heralde.
Tüm kadınlar için konuşamam tabi ama belli bir kesim için maalesef bu şekilde gerçekleşiyor durumlar.
Birebir duymamış olsam bende kendime dalga geçme derdim ama maalesef ki böyle.07 Yorumla
Soran+1 yılAma soru erkeklerin minyon kadınlardan hoşlanması ile ilgiliydi. Siz tam tersine cevap vermişsiniz sanırım
- +1 yıl
Yoo minyon kaldinlar kendilerini güvende hissettiklerini bilmesinden dolayı erkeklerde bu şekilde kullanıyorlar.
Kimi bu şekilde daha mutlu hissediyor.
Soran+1 yılSizce peki?
- +1 yıl
Benim için pek önemi yok.
Minyon olmuş , olmamış
İnsan olsun.
Vicdan sahibi olsun, ne istediğini bilsin ve söylesin.
Gerisi boş.
Teferruat yani.
Soran+1 yılAaa tpe önem vermeyen bir erkek! Nesliniz tükendi sanıyordum :)
- +1 yıl
Güzel olunca her şey tamam yani insan olmasada olur dimi.
Yanlızlık bir yerden sonra güzel gelmeye başlıyor çünkü seni kimse arkandan vuramiyor kalleşçe - +1 yıl
😁😁😁😁😁
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen gerçek olduğuna inanıyorum. İri erkek ve minyon kadın ne kadar da tatlı görünüyorlar. İri bir erkeğin kollarının altında yavru ceylan gibi kalıyor o kadın
43 Yorumla
Soran+1 yılBizdeki fark 35 cm ama ☺️
- +1 yıl
Ne güzel işte 😍 Çok tatlısınız
Soran+1 yılTeşekkürler ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde minyon olduğumuz için dahabufak tefek şirin duruyoruz ayrıca bir söz varda burada uygun olmaz 😊😀
38 Yorumla
Soran+1 yılAy söylesene çok merak ettim :) numarada boyum kısa ama her şey yerli yerinde benim :) kum saati :)
- +1 yıl
Yemekte kimyon , yatakta minyon asdfg
Soran+1 yılHahahahaha çok iyiymiş. :)
- +1 yıl
Yani bunuda burada söyledim ya asdf tövbe ua
Soran+1 yıl@Krkmz555 piliç tavuk 😄
+1 yılErkek olduklarını minyon kadınlar ancak hissettiriyor demek. Her erkek uzun boylu yapılı kadını kaldıramaz. Azdır güçlü erkek sayısı parmakla gösterilecek kadar az.
19 Yorumla
Soran+1 yılGörsel olarak güçlü gözüküyor ama sence sadece güç fizikle mi ilgili? Karakter olarak hayata bakış dik duruş ekonomik özgürlük bunlar güç değil mi? Ben çok güçlü bir karakter olduğumu düşünüyorum
- +1 yıl
tercih edilmeyişinizi buna bağlamak çekememezlik kız dediğin koca ayaklı deve gibi olmaz sevimli olur
- +1 yıl
@karpathiancount 😱banamı diyorsunuz
- +1 yıl
başka kime diyeceğim
- +1 yıl
@karpathiancount Bana bunu nasıl dersiniz.
- +1 yıl
böyle: "tercih edilmeyişinizi buna bağlamak çekememezlik kız dediğin koca ayaklı deve gibi olmaz sevimli olur"
- +1 yıl
😒senin bu yaptığın insanlığa sığıyor mu peki benden ne farkın kaldı😒
- +1 yıl
f5
- +1 yıl
F 5 ne ya😒
Son derece basit ve yüzeysel geliyor bana sırf dış görünüşü kriter edinme durumu.
Zekadan inanılmaz etkileniyorum ben.
Bir de akademik başarıdan.010 Yorumla
Soran+1 yılMatematik öğretmeni seni keser mi :)
- +1 yıl
Akademik başarı neler mesela?
- +1 yıl
Zeka çok başka birşeydir. Akademik kariyeri olmadan da insan kendinw çok şey katar. O kadar okumuş insan var mesela kötü çünkü bilgisiz.
- +1 yıl
Teşekkürler güzel geceler size🥳
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yıl175 cm boyundaki sülün gibi hemcinsleriniz de yana yakıla 190 cm erkek arasın. Sizin yüzünüzden uzun boylu, at gibi hatunlarla 170-175 cm civarı orta boylu erkekler boşta kalıyor. 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılAdamın zevkinden dolayı ya da boyumdan dolayı bir suçum var gibi konuşuyorsunuz ;) ayrıca bende at gibiyim ama Midilli’ye daha çok benziyorum kabul :)
+1 yılİlgi gelmesi normal. Hem sevimli geldiğinden hem de yatakta ufak olan iri erkeğe daha çok zevk vereceğinden dolayı öyle.
12 Yorumla
Soran+1 yılBende acaba boyu boyuna daha iyi olmaz mı ki demiştim :) 1.80 civarı bir ilişkimde kısa olduğum için yetmediğimi hissettirmişti. Çünkü benden önceki uzun süreli ilişkisi olan kız da 1.75 ve çok kilolu iri bir kızdı. Onu arıyor gibi hissetmiştim yakınlaşma esnasında
- +1 yıl
Ahahha bence hiç kurcalama 😂😂
+1 yılSırf kısa diye değildir o. Tr de kızlar zaten o boylardaaaaa. Yani isteseler de istemeseler de çıkış kapıları o boy.
12 Yorumla
Soran+1 yılAma beyimiz mankenlik ajansında kayıtlı ve istese oradan bile uzun kızlar bulur çünkü sadece boyu değil, yüzü diksiyonu filan da çok iyi , hoş sohbet biri
- +1 yıl
Ordaki kızlar sarmıyordur
+1 yılSadece bizim ülkede bu durum var. Yabancılarda uzun uzunla oluyor genelde. kısa kadın nüfusu fazla olduğu için olabilir.
12 Yorumla
Soran+1 yılYabancıdan kastın kim mesela? Orta Asya nüfusu Türkiye’den de kısa :)
- +1 yıl
Yok kuzey ülkelerinde bahsediyorum orada 1.80 hatunlarla oluyorlar.
Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Gerçek sanırım uzun erkekler minyon kızları daha çok seviyor. Ama boy farkından dolayı baba çocuk gibi durduklarıda bir gerçek.
17 Yorumla
Soran+1 yılBuna bir tık katılıyorum ama sonuçta iki insan birbirini beğendi ise bazen dışardan nasıl gözüktüğü de çok önemli olmuyor sanırım. Ben sadece erkeklerde böyle bir eğilim mi var yoksa fantezi filan mı diye merak ettim
Soran+1 yılBunu bir merdivende saplar aslında :) yılda 1-2 kere perde takmak için seçim yapmak sence ne kadar sağlıklı :) ya da bu şekilde tanımlamak sevimli olduğundan mı diyorsun
Soran+1 yılÇok sevimli bir hayal :) nasip olur umarım :)
+1 yılBence çok tatlı duruyor ve sevgi boya bakmaz. Herkesin zevki farklı sonuçta bende 1.66m ve sevgilim 1.87m
12 Yorumla
Soran+1 yılSizin aradaki farkın 2 katı ama bizim :) çocukluğuma döndüm de babam var sanki yanımda, adam kocamaaaaaaan. Kocamansın dedim birgün iltifat olarak rahatsız oldu biliyor musun
- +1 yıl
Olmamıştır ya🥺 olduysa da iltifatı başka türlü et mesela ayyy kocamansın kendimi güvende hissediyorum böyle gibi
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılTürkiyede kadınların boy ortalaması 1.63. Uzun kız yok, mecburen minyon seviyorlar😂 minyonlar tatlı ama uzun boy daha çekici bence
122 Yorumla
Soran+1 yılSenin boyun kaç merak ettim :)
- +1 yıl
1.75
- +1 yıl
boy ortalaması yükseldi artık
- +1 yıl
sizin ora hep kısa herhalde
- +1 yıl
Çanakkaleliyim kadınların geneli 1.70 ten uzun
- +1 yıl
İzmirde de genel olarak uzun neredeyse 1.70ten aşağı yok, tek tük kısa kaldı
Soran+1 yıl@xİstilacıTürİnsan ya saçmalamayın isterseniz :) matematik bilgisi sıfır heralde. Boy var ama kan gitmiyor anlaşılan. Herkes 1.70 ise boy ortalaması kadınlarda nasıl 1.60 olsun :) ayrıca siz kendimizce alttan aşağlımaya devam edin , ben bu boyumla buldum ya 1.92 adamı :) demek ki neymiş boy o kadar da önemli değilmiş. Nokta
- +1 yıl
boy ortalaması eskiden 1.65ti zaten şuanki nesil daha uzun
- +1 yıl
aşağılama ne alaka ya ben zaten uzun boy sevmem bile ama erkekte
- +1 yıl
2022 Türkiye Boy Ortalaması Yaş Gruplarına Göre Dağılımı:
15-24 yaş arası boy ortalaması: 169cm
25-34 yaş grubu boy ortalaması:170cm
35-45 yaş grubu boy ortalaması: 168cm olarak belirlenmiştir.
45 yaş üzerinde kişilerin boy ortalaması için ortalama bir değer söylemek doğru değildir çünkü bu yaş gruplarında araştırmalar yapılmamıştır. Bunun nedenleri ise 45 yaş üzerini geçen kişilerin genlerine ve sağlık durumuna bağlı olarak kısalmalar yaşamasıdır. Kemik hastalıkları, omurga hasarları yaşlılıkta sıkça görüldüğünden boy kısalmaları sıkça yaşanmaktadır.
Türkiye boy ortalamasının, diğer ülkelere kıyaslandığı zaman tam orta seviyelerde yer aldığı görülmektedir. Türkiye boy ortalaması 2022 değerlerine göre Türk erkeklerinin; Kanada, Bulgaristan, Bosna-Hersek, Fransa, Almanya, Romanya, Avusturya gibi ülkelerden kısa, ABD, Çin, Romanya, İngiltere gibi ülkelerden uzun olduğu belirlenmiştir. Türk kadınları ise İspanya, İsveç, Polonya, , Norveç gibi ülkelerde ki boy ortalamalarına göre kısa; Arjantin, Ermenistan, Şili, Çin gibi ülkelerde ki ortalamaya göre uzun kaldığı belirlenmiştir.
Soran+1 yıl@xİstilacıTürİnsan canım yeni nesil uzun gelse bile bir anda ortalamayı bu şekilde değiştiremez. Dersen ki 15 yaş ortalaması 30 yaş kadın ortalamasından uzun ona okey diyebilirim ki bunun için elimizde yeterince veri yok. Ha yok bütün ortalamayı anında etkiler diyorsan matematikten anlamadığına kalıbımı basarım. Nerden dersen şu an bir lise matematik öğretmeni ile sohbet ediyorsun :)
- +1 yıl
3,5 cm uzunluk artmış deniyor diğer sitelere de baktım eski olan sitelerde 1.61 yazıyor
- +1 yıl
ee olsun eskiler gidince ortalama yükselcek tekrardan
Soran+1 yıl@xİstilacıTürİnsan bak burada kadın diye belirtmediği için bunların içinde erkeklerde var. O yüzden hala tezini destekler nitelikte değil. Ama eskiler öldükçe ortalamanın artacağı kesin ama o da yakın zamanda olmaz. Sevgiler :)
- +1 yıl
erkeklerin boy ortalaması 1.75
- +1 yıl
boy da erkekten geçer anne de uzun olursa çocuğunda uzun olma şansı artar
- +1 yıl
Ülkede 2 şehir yok herhalde, iç anadoluya git bakalım 1.70 üstü kaç insan var
- +1 yıl
gittin gördün mü
- +1 yıl
Ankara'da 3 yıl yaşadım diğer şehirleri de gezdim. Güneydoğu hariç tüm bölgeleri gördüm
Soran+1 yılSizin görmeniz istatistiksel olarak hiçbir şey ifade etmiyor yanlız :) verilerle gelmek lazım. Şu kadar kadından şu kadarının ortalaması şu diyerek :)
- +1 yıl
öff ne düşünürsen düşün istatistiklerde çok doğru sanki napıyo türkiyedeki herkesi tek tek ölçüyor mu
- +1 yıl
daha ekonomi hakkında düzgün veri toplayamıyorlar
Aşk İlişkileri konusunda 12,6b cevap paylaştı. Kızlar daima farkli sever. Bundan bi onceki farklilik anlayislari 1.90 esmer olacak moduydu. Bi dönem kivircik sacli erkekler farkli geliyordu. Farklilik arayisina giripte uzulup burada teselli bekleyen cok fazla kiz var
01 Yorumla
Soran+1 yılAdam tam 1.92 esmer ve gerçekten çok çok yakışıklı. Ama sorun şu ki önüm yanına 1.85 kız bile güzel durur. Her boy skalasına hitap eden bir adamın minyon kadınları beğenmesi çok olur mu diye merak ettim. Yoksa adam bildiğin zeus
Ben 1.77 yim. 86 kiloyum. Minyon kızlardan hoşlanırım. Ama minyon kızlar zayıf olduğu zaman çok çekici oluyor.
015 Yorumla
Soran+1 yılİkinizde uzunsunuz gençler :)
Soran+1 yıl@vk899 e soru o ya zaten :)
Soran+1 yıl1.57 boyumla mantıklı bir insan olarak kısa demem saçma değil mi :)
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Gerçek. Benim de boyum 187 aynı şekilde kısa boylu, zayıf, minyon kadınlar ilgimi çeker. Acayip tuhaf bişi değil, zevj ce tercih meselesi
06 Yorumla
Soran+1 yılZayıf kısmında elendim sanırım 😄
Soran+1 yılKum saati işte napalım :)
Soran+1 yılYani
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. 1.84 olan bende de aynısı mevcut. Hep uzun boylu kızlarla çıktım ama kısa kızlar daha çok ilgimi çekiyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılSizce neden? O konuda daha az tecrübeniz olduğu için mi?
Soran+1 yılKıpırdamasın diye mi
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılİri erkeklerin minyon kadınlara ilgisi gerçek bende 1.83 boyundayım ama minyon kızlar çok hoşuma gidiyor.
05 Yorumla
Soran+1 yılNesi mesela sevimli öi geliyor ateşli mi?
- +1 yıl
tatlı ve minnoş
Soran+1 yılAteşle barutla ilgisi yok yani :)
- +1 yıl
Yok en azından bana göre
Soran+1 yılAnladım teşekkürle
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBn de 154 um ama tuhaf bir sekilde uzun boy seviyorum zıtlıklar biribirini çeker
11 Yorumla
Soran+1 yılKendinde olmayanı istemek mi ki acaba bu :)
dansı düşünen kim 😂 adam havaya atıp yere düşmeden öpücek kucakdan indirmez😜
14 Yorumla
Soran+1 yılSırf cinsellik için mi yani?
- +1 yıl
ne sanıy0dun ki başka😉
Soran+1 yılİyi de adam kaslı kocaman bir şey, onun yanında tüm kadınlar minik zaten
- +1 yıl
istediği de bu zaten 0 minik kadınları evirip çevirip eze eze 😆
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÜlkede uzun boylu kadın mı var mecbur 155 - 165 arası kadınlarla oluyorlar
12 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha hiç mi yok dersin. Adam mankenlik ajansına filan kayıtlı. Hiç bulamasa orada vardır uzun kız
- +1 yıl
Hiç yok demedim! O da onun zevksizliği o zaman 😄aşırı boy farkı bana komik geliyor sanki çocuğunun elinden tutmuş geziyorlar beraber gibi
+1 yılHerkes kendinde olmayanı istermiş😅 olabilir.
12 Yorumla
Soran+1 yılOndan mı dersiniz :) ama hangi kızın yanına gitse zaten ondan kısa. Acaba ekstra böyle bir ilgi olabilir mi diye merak ettim ben
- +1 yıl
Olabilir🙂
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben şahsen sürekli bir ilişkiden çok fantezi olarak minyon bir kadın isterim.
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye kısalarla sürekli ilişki olmaz mı :) sizin boy kaç
Gizli Üye(30-35)+1 yılKişiye göre değişir ama benim şahsi fikrim 1.90 bir adamın yanına 1.75 civarı bir kadın çok yakışır onun dışında kısa boylu kızlar çocuksu duruyor sanki sevgilisi değilde çocuğu gibi 1.55 ya da 1.60 bir kızın yanına 1.75 civarlarında erkek daha çok yakışıyor
Ama dediğim gibi bu benim görüşüm iki insan birbirini sevince bunlar önemsiz geliyor demek ki tanıdığım 1.70 bir kızla 1.77 bir erkek vardı kız çok güzeldi ve birbirlerine aşıklardı yakışıyorlardı
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım, yani genel anlamda bu kadar uzun adamlarda da böyle istekler olmaz ama benim Zeus istisnalardan o zaman. Çünkü benden önceki kadınlarda hep benim boylarımda. Ve adam çok yakışıklı , bulamama gibi bir durumu yok.
Cevap sahibi+1 yılEvet kimisi de minyonsu seviyor
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence çoğu erkek böyle istiyor yani minyon seviyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılSebebini merak ediyorum
Aşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı. dış görünüşe göre şeçim yapmam ama beğeni konuşuna geliyşek bencede minyonlar çok daha datlı
03 Yorumla
Soran+1 yılUzunlardan daha çekici olan ne mesel minyonlarda
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılSen gene uzunsun benim boyum 1.82 boşandığım eşimin boyu 1.58
013 Yorumla
Soran+1 yılUzun muyum 😃 ben 1.57 zeusum 1.92
- +1 yıl
Hahaha minak oluyor severim 😂😂😂
- +1 yıl
Minaklara bitiyorum ben ya😘😘
Soran+1 yılNeyini seviyorsunuz uzunlara göre :) bu arada İzmirli misiniz
- +1 yıl
İstanbul şirin oluyorlar ne bilim ilgimi çekiyor minak diyorum
- +1 yıl
Minik minnoş diye seviyorum
Soran+1 yılAnladım :)
- +1 yıl
Minak 😘😂😘😂
- +1 yıl
Ordamısın uçtunmu prenses 😂😂😂
Soran+1 yılBenim şu an görüştüğüm biri var zaten. 1.82 boyunda zeusum. Özelden konuşmuyorum, takip almıyorum ve takip atmıyorum. İyi akşamlar
- +1 yıl
Tamam ozaman Allah'a mutlu etsin ne diyim...
Soran+1 yılTeşekkürler sağolun
- +1 yıl
Rica ederim ben teşekkür ederim hayırı akşamlar...
Aşk İlişkileri konusunda 881 cevap paylaştı. Bende minyonları seviyorum hoşuma gidiyor oyuncak gibi geliyor 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılSizin boyunuz ne kadar ki merak ettim :)
+1 yılEvet doğrudur nedense kısa kadınlar hem uzun boylu hem kısa boylu acıdan erkekler için çok iyi
06 Yorumla
Soran+1 yılSebebi ne sizce? Uzun bacak çekici değil mi mesela? ya da zaten zayıf olan yok en azından kısa olsun da oradan minik dursun gibi mi :)
- +1 yıl
Kısa olunca daha tatlı daha güzel daha büyük kasa falan oluyor yani daha çekiçi
- +1 yıl
Senin boyun kaçki
- +1 yıl
Uzun kızlar ülker cikolatalı gofret gibidir herkes sever ama kısa kızlar karamio gibidir sadece ağzının tadını bilenler sever.
Soran+1 yıl1.57 boyundayım ben, teşekkürler fikirler için
- +1 yıl
Hmm rica ederim
Bence iyi gözükmüyor aşırı fark olunca yakışmıyorlar
03 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle gibi hissediyorum ama adamı aşırı beğeniyorum ve o da beni beğeniyor, dışardan kimin ne düşündüğünü takar mıydın sen olsan zeus gibi biri karşındaki :)
Soran+1 yılSeviyorum ya adam Zeus mübarek, normalde de topuklu severim zaten
+1 yılSeromoni ye çıkıyorsunuz siz ya qhehdhd ne ilgisinden bahsediyorsun sen
01 Yorumla
Soran+1 yılHayatımdaki adamın benden önceki sevgilileri de hep kısaydı diyorum , bu yaygın bir şey öi diyorum. Soruyu okumadan mı yorum yapıyorsunuz yoksa okuduğunuzu mu anlamıyorsunuz ay yazıkkkkk
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet gerçekten öyle bir tabir var. Gördüğüm kadarıyla öyle
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden öyle dersiniz
+1 yılOlabilir ben 1.65 eşim 1.92 normal ayrıca oda demişti çok uzun kadınları sevmiyorum diye.😄
04 Yorumla
Soran+1 yılSizin aradaki farktan daha fazla bizim ama sizinde çokmuş baya. Nasıl oluyor peki çocuğu gibi hissetmiyor musunuz
- +1 yıl
Hayır topuklu giyiyorum ahdhdh
Soran+1 yılNe güzel :) bende genelde topuklu takılıyorum aslında :)
- +1 yıl
O zaman dert etme amaan 157 iyi bence
Aşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı. Küçük daha tatlı olur ufak tefek
Adam için tabiii😂010 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim çok uzun ya onun yanında zaten herkes kısa, hep sevgilileri aşırı kısa. O dikkatimi çekti
Soran+1 yılTam çıtı pıtı değil aslında , kasıt zayıf olmaksa :) dolgun diyelim
Soran+1 yılUfağım evet 35 cm kadar
Soran+1 yılAdam 1.92 ben 1.57 aradaki farkı hesaplayabiliyorsun değil mi 😄
Soran+1 yılAma zayıf değilim :) gerçi zeusum baya kaslı da kapı gibi maşallah
Sevisirken kucaga alir, duvara dayar. Cok rahat ve mutlu eder. Sen bilirsin yine :)
06 Yorumla
Soran+1 yılOooooo bu iyiydi.
Soran+1 yılKadın arkadaşlarınız hep kısa mı
Soran+1 yılUzun olmasını neden isterdiniz boylu boyunca yatabilmek için mi
Gizli Üye(36-45)+1 yılO i.. bneler yüzünden 1.70 boylu benim gibi adamlar boyumuza göre hatun bulamıyoruz.
Diğer minyonlarında beklentileri yükseliyor sonra.
01 Yorumla
Soran+1 yılAslında benim böyle bir beklentim yok. Ama adamı beğeniyorum ilk gördüğüm andan beri, o da beni beğeniyor. Karşılıklı gerçek ilgiyi bulmak çok zor taktir edersiniz :)
+1 yılBen de 185 boyundayım ve iri yapılıyım ve senin boyundaki kızlar bana ciddi çekici geliyor, yanlarında babası gibi hissediyorum ve bu da güzel hissettiriyor. Sen nasıl hissediyorsun misal zeusunun yanında😂
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGerçek. Minyon kadın daha seks oluyor bende iri yarı biriyim.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani? Uzunlar olamıyor mu
Cevap sahibi+1 yılMinyon sevenlere göre değil
Gizli Üye(25-29)+1 yılYüz güzelliğine önem verenler de var yani hem boyu uzun hem yüzü güzel bulmak zor olur
13 Yorumla
Soran+1 yılSende boy yok ama yüzün güzel diyorsun o zaman 😄
Cevap sahibi+1 yılAslında şöyle miss turkeyde hep çirkin kızlar görüyoruz diyorlar neden çünkü o boyda kız sayısı çok az ama 170 cm ve altı kız sayısı çoğunluk olduğu için güzellik oranı da artıyor filan zaten diyorlar Miss Turkey boy şartını düşürse ne güzeller ortaya çıkacak
Soran+1 yılBirde he güzel kız da sahilde giyse bile ekran önünde podyumda bikini ile kendini güzel gösterme çabasına girmeyi tercih etmeyebilir
Adamin boyu boyuna uygun kadin yok ki piyasada 😄😄
04 Yorumla
Soran+1 yılAma 1.57 den uzun kız illa vardır :) bir dr adam zeus gibi , gerçekten bu kadar minyon seviyor olabilir mi
Soran+1 yılAynen öyle kocaman birşy
+1 yılErkekliklerini hissediyorlar sanırım
12 Yorumla
Soran+1 yılAdam 1.92 ve her türlü hisseder aslında. Çünkü o boyda kadın yok, adam ekstra kısayı neden tercih ediyor diye merak ettim ben
- +1 yıl
Herkes kendinin zıttını sever deve-cüce gibi düşün
+1 yılDaha özgüvenli hissediyorlar
11 Yorumla
Soran+1 yılKocamın Zeus’un gibi mi 😊
+1 yılGerçek tabi nedenide var niye sectiklerinin
03 Yorumla- +1 yıl
Yatakta çok iyiler erkek içinde her şekile sokabiliyor kadını minyon kadınlar sekse acayip düşkün oluyorlar bu yüzden erkekler bayılıyor
Soran+1 yılYa bunun boyla alakası ne ki? Kadın da boyu uzadıkça libidosu düşüyor mu gerçekten 😄 bununla ilgili bilimsel bir ver var mı merak ettim
+1 yılGerçek de nasıl gerçek bilemem
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılbana saçma ve mantıksız geliyor
05 Yorumla
Soran+1 yılGenel olarak mı? Normalde bir erkeğin böyle bir yönelimi olamaz mı dersiniz? Kriteri mesela kısa olsun gibi :)
- +1 yıl
bana göre sadce bir altıdan ibaret. ve ben böyle saçma algıları asla onaylamiyorum.
aynı cm de olsunlar demiyorum ama.
20 30 cm fark çok saçma - +1 yıl
algidan ibaret
Soran+1 yılAma benim Zeus’un benden önceki görüştüğü kadınlarda benim boylarımda. O yüzden bende acaba hep bunu mu arıyor , bundan mı hoşlanıyor diye düşünmeye başladım. Yoksa renkler zevkler farklı olabilir, geneli kapsamayabilir
- +1 yıl
farklılık konusunda haklısın. ama bence her anlamda bir denge olmalı
+1 yılEvet gerçek, çoğu uzun erkek minyon kız sever
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden dersiniz
- +1 yıl
Sarılınca kalp hizasına gelmesi, narin bir duruşu olması ve ilgili olması
Soran+1 yılKalp hizasına gelir miyim acaba? 35 cm fark var da :)
- +1 yıl
1.91'im tahminimce gelirsin.
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Gerçek ama kural değil...
03 Yorumla
Soran+1 yılDemi uzun seven de çıkabilir ama benim Zeus kesin kısacı
Soran+1 yılZeusum da kısacı
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılGerçek
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)
+1 yılOlay farklı..: )))))
01 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi mesela tam anlamadım
+1 yılUzun kız yok napsınlar
01 Yorumla
Soran+1 yılAslında var canım, benim Zeus mankenlik ajansına kayıtlı, orada var uzun kızlar
+1 yılTürk erkeklerinin başka şansı yok maalesef 😃
04 Yorumla
Soran+1 yılİyi ama adam çok yakışıklı kaslı, istese çok uzun fa bulur o rahatlıkla
- +1 yıl
Hayır Türkiye'de uzun kız yok diyorum 😃
Soran+1 yılBende var ama her uzun da güzel olmayabilir diyorum
- +1 yıl
O da doğru görmek lazım önce 😃
+1 yıl1.95 im herkes için doğru değil valla 😀
03 Yorumla
Soran+1 yıl1.55-1.60 arası size çekici gelmiyor demi? Acaba bu adamda kısa kadın fantezisi mi var
- +1 yıl
Şöyle şimdi topuklu faktörüde var topuklu giyse bile aramızda 5 cm olmalı kızla ki komik durmasın yamımda o yüzden 1.70 falan olması lazım bana
Soran+1 yılSiz uzun seviyorsunuz belli, bir de bu kadar boy farkı olunca etraftan iki tarafıda rencide eden yorumlar geliyor illaki
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin %70 i minyon sever
013 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi ama neden? Kendini yanında güçlü hissetmek için mi?
- +1 yıl
Minyon kadın tatlı oluyor ben şahsen minyon karım olsun istiyorum uzun boylu değil 1.79um ben ama istiyorum minyon olsun
- +1 yıl
Yani minyon kadın yatakta iyi oluyor
Soran+1 yılNe anlamda iyi oluyor, sizin açınızdan hareket ettirebilme kolaylığı açısından mı
- +1 yıl
Evet minyon kadınlar yatakta erkeğini yormuyor aksine çok rahat istediğim pozisyona giriyor ve doymuyorum minyon kadına bu yüzden
Soran+1 yılHmmmm uzun kadın nasıl yorar ki?
- +1 yıl
Minyon kadını kucaklamak rahat oluyor bacakları uzun 1.80 boyunda bir kızla birlikte oldum tek farkı bacaklarını omzuma alıp daha rahat girip çıkıyorum ama minyon öyle olmuyor ki kucakla altına al ez hakimiyet erkekte oluyor minyon kadının tadı başka
Soran+1 yılKendini güçlü hissediyorsun anladım, onda takiple savaşıyor gibisin :)
- +1 yıl
Bütün hakimiyet bende olsun istiyorum o yüzden minyon kadın daha şahane oluyor. Kadının üzerinde yatakta hakimiyet kurmaktan hoşlanıyorum yani
Soran+1 yılNarsist eğilim kokusu alıyorum :)
- +1 yıl
Hayır narsist değilim kesinlikle sadece yatakta baskın olmak kadınımın üzerinde egemenlik kurmak hoşuma gidiyor o anki surat ifadesini görmek beni mutlu ediyor amacım kadınımı mutlu etmek.
Soran+1 yılDominantsın işte , efendi olmaya çalışıyorsun , narsistlikle paralel özellik bunlar. :) kendini çok yakışıklı , çok zeki, havalı buluyor musun? Bazen insanların aptal olduğunu düşünüyor musun? Seni yargılamak için demiyorum. Bende de var narsist eğilim
- +1 yıl
Kendimi çok yakışıklı değil bakımlı bulurum zekaya çok önem veriyorum doğru aşırı derecede kimse sohbet etsem zekasına bakarım ama narsist değilim valla takıntılı değilim mantık zekasını kullanmayan kimseyle muhatap olmuyorum
+1 yılArada çok fark varmış be
02 Yorumla
Soran+1 yılBence de ya , topukluyla bile eyfel kulesine bakıyor gibi olacak
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣aynen
Gizli Üye(25-29)+1 yılMinyon kadin tatlıdır
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBende bir elli seviyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılSizin boy kaç ki
- +1 yıl
181
Soran+1 yılSizde uzunsunuz aslında
- +1 yıl
Ortalamaya bakarak biraz üzerindeyim, kısada olsam kısa tercih ederdim
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok dar oluyor diye tercih ediyorum ben
029 Yorumla
Soran+1 yılBoyla ilgisi ne
Cevap sahibi+1 yılDeneyimlediğim kadarıyla balık etli kısa boylu kadınlar kesinlikle daha güzel vajinaya sahipler ayrıca darlar ve portatıfler
Cevap sahibi+1 yılBen de uzun boyluyum bu arada
Soran+1 yılNe kadar ki boy uzunluğunuz merak ettim
Soran+1 yılKendi kısıtlı deneyimimle diyorsunuz yani
Cevap sahibi+1 yılkısıtlı değil deneyimim 90
Soran+1 yılSaydın mı tek tek :)
Soran+1 yılKaç kişi onu da sorayım
Cevap sahibi+1 yılBoyumdan bahsettim 90 yoktur ama işim gereği ve şeytan tuyu sanırm deneyımım cok
Soran+1 yılNe iş yapıyorsunuz ki? Yani zaten bu sayı çok fazla demi. Bir Zeus değilseniz
Cevap sahibi+1 yılAdonis desek daha yerinde. Bodyguardlk trainerlık derken sımdı de psikolog
Soran+1 yılOradan oraya nasıl geçtin ya , okurken mi çalıştın
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılİyi yolun açık olsun arkadaşım
Cevap sahibi+1 yılSence nick bateman burak özcivit tarzı etkekler nasıl
Soran+1 yılBenim zeusum dışında gözüm kimseyi görmüyor inan ama iyi tabi , gerçekçi olmak lazım
Cevap sahibi+1 yılGerçekciyim. Ben de :)) cıksana gizliden bişi dicem
Soran+1 yılÇıkmam mümkün değil. Ben zeusumdan başkasına gizliyim şu saatten sonra
Cevap sahibi+1 yılAhahah zeus kim benım yanımda hahaha
Soran+1 yılBenimki işte ben koydum Zeus ismini, taş mübarek taş :) ay bir gülüşü var dişler filan inci misin mübarek. Diksiyonu ses tonu filan üfffffff
Cevap sahibi+1 yılHepsinde iddialıym
Soran+1 yılMümkün değil zeusumdan iyi olman :)
Cevap sahibi+1 yılOyleym tescıllıym
Soran+1 yılİyi o zaman instagramını yaz da bakimmmmmm, zeusumun tırnağı olabiliyor musun
Soran+1 yılKi altı boş bu özgüvenin gibi hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılOoff bos yapma hodri meydan
Soran+1 yılBoş yapma mı? Normale göre demedim ben erime göre dedim. Yoksa seni de Allah sahibine bağışlasın, mutlu ol:) ama benimle bu şekilde konuşan biriyle daha fazla muhattap olmak istemem. Kib bye ;)
Cevap sahibi+1 yılEyvallah tesekkurler yorumlarımı kaldırır msn rca etsem 👋🏽
Soran+1 yılSebep?
Gizli Üye(18-24)+1 yılİyi s kkkjiyor mu. Seni
01 Yorumla
Soran+1 yılAramızda cinsellik olmadı henüz, ciddi düşünüyoruz sınırlar var filan
Gizli Üye(30-35)+1 yılKim kimi isterse onla çıksın bana ne 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılNe tatlısın :)
- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yıl20 santim üstü fark abes oluyor
08 Yorumla
Soran+1 yıl35 cm fark var :)
- +1 yıl
El ele tutuşmak bile zor oluyor öyle
Soran+1 yılBabasının elinden tutan küçük kız gibi :)
- +1 yıl
Elin havada kalarak evet. İtici bir görüntü oluşturuyor
Soran+1 yılAma o beğeniyor demek ki, acaba narsist mi
- +1 yıl
Hayır, sadece kendinden güçsüz gibi görmeyi seviyor. Belki sübyancılık hissleri de vardır. Çocuk gibi görüp ilgi duymak
Soran+1 yılHmmm aslında aynı yaştayız ama öyle bir his uyandırır mıyım bilemedim. Ama görüşünüze saygı duyuyorum
- +1 yıl
Görüş değil sadece bir teori
- Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler