Bıktım bu durumdan artık yeter ya doğru düzgün seven duygusal biri yok mu cidden

Bıktım bu durumdan artık yeter ya doğru düzgün seven duygusal biri yok mu cidden
Merhaba.
Şunu söyleyeyim : İnsanız severek güzelleşir sevilerek güç buluruz ama günümüz itibariyle temiz niyetli insan bulmak oldukça, zor bu demek değil ki umudumuzu yitirelim öyle değil nefes aldığımız sürece umut var demektir sadece sabrımızı koruyarak esas bir duruşla dik durarak yaşamaya devam edeceğiz sonuçta beş parmağın beşi bir değil üstelik yanlış insanlar doğru olanı bulmak, için birer öğretmendir ümitsizliğe kapılmayın şu hayatın içerisin de sevinç acı üzüntü mutluluk ne varsa biz insanlar için var düşe kalka büyüyoruz yaşayarak görüyoruz anlıyoruz bir çok durumu karamsar olmayın aksine geçmişe bir sünger çekerek, sil baştan yapıp yeniden başlayın olumsuz düşünceler ile ise enerjinizi tüketmeyin böylece yaşama sevincinizi öldürmemiş olursunuz.
Sen sanaldan arıyorsan bunu çok ararsın daha sanaldan sevgili olunmaz yüz yüze görüşebileceğin insanlarla gönül ilişkisine gir taaa bilmem neme şehrindeki adamla gönül ilişkisine giremezsin fotoğrafına bakarak ona aşık olamazsın ya da görüntülü konuşarak ona aşık olamazsın olmaz sen yanlış yerde gönül ilişkisine giriyorsun o yüzden adamlar da kendi cinsel dürtülerini yansıtıyorlar o yüzden internetten bu işlere girme internetten kimse kimseye aşık olamaz kimse kimseye seni seviyorum diyemez internetteki adamla yüz yüze gelsen fotoğraftaki adam gibi çıkmıyorlar ya da görüntülü konuşsan bile olmuyor birbirinize boş vaat veriyorsunuz
İnternetten değil aynı okul aynı fakültedeyiz
cinsel bir şey sorduysa senin yüzüne bir daha bakamaz
Bakamasın zaten o kadar konuştuk işte dedi ki kaliteli bir sohbetin var, iyi anlaştık, fikirlerine önem veriyorum vs vs.
Sonra dediğine bak. Bir de söyleyip söyleyip şaka yapıyorum diyor. Bir de diyor ki "sana talip değilim yanlış anlama". Bundan önceki konuşmamızda da ucuz ucuz işte ben sana yürürsem sen bana yürür müsün gibisinden sorular soruyor.
Sence de amacı benim ağzımı yoklamak miydi yoksa cinsel olarak yaklaşmak miydi?
İkisi de var nabza göre şerbet veriyor
Bir erkek böyle yaptı diye her erkeği bir tutamazsın. Sen öyle olmayabilirsin ama öyleleriniz var ki böyle sapıklardan hoşlanıyor ve eğlenceli bulup inatla onlara değer veriyor. Sizleri sevecek yürekli, mert ve düzgün adamları da sıkıcı bulup bırakıyor. Kendinizi kandırmayın. Herkes kendi kaderini kendisi çizer.
Şu genellemeleriniz bir bitmedi tükenmedi vallahi bak. Türkiye Cumhuriyetinde ki tüm erkekler ile tek tek yazışıp, konuşmuş ve vakit geçirmiş gibisiniz :D
Nerde genelleme var soruda? Bana denk gelen dedim bütün hepsi böyle demedim
Aşağılara bakarsan anlarsın kanka. Mesajı yerine ilettim ben.
Cevap
12Cevap
IQ'su penis boyuyla aynı olanlardan beklenecek maksimum iletişim.
Ondan bile düşüktür iq leri emin ol
Herkes aynı değil ama. Muhtemelen yanlış insanları kendine çekiyorsundur. Bu çekimin de bir sebebi olmalı. Sebebini bulursan, çözümünü de bulursun. Şimdiden kolay gelsin.
Teşekkür ederim sebebini bulmak zor olacaktır
Iq oranları 20 olduğu için normal mazur gör onları😂
Cidden soğudum ama karşı cinsten artık:(((
kanka haklısın o kadar boş tipler var ki bazı kızlarda böyle tiplerden hoşlanıyor onlar onlardan daha az ıq lu ne bileyim değişikler
Bilmiyorum kanka, doğru düzgün birini bulamıcaz galiba
kanka git sosyal hayattan çevrenden falan bul vardır illa
sitenin en duygusal en romantik adamı benim gerisini sen düşün artık (:
Peki erotik adam
Zaten sevseydi gönlünü almayla uğraştırma beni demezdi 😅
Zaten 2-3 gündür konusuyorduk bir sevgi beklemiyordum sapığın teki işte engeli basıcaksın böylelerine
En iyisi
Tercihlerinde hata yapıyor olabilir misin?
burada yok kesin yani
Sapıkların peşinden koşuyosunuz da ondan
Kimsenjn peşinden koşmuyorum öyleleri denk geliyor rengini belli edince engelliyorum zaten
Böyleleri bütün kızlarla konuşuyo ya ben ona deliriyorum
Bir de bu fotodaki çocuk bana şey demişti fikirlerine değer veriyorum arkadaş olalim :D
Hahaha aras kargo aç kapıyı dedin mi 😅
Demedim ne bilim böyle olduğunu ya hhshshhs
Kaç yaşındasın
18 neden
Konuşmak istersen konuşabilir?
Anlayamadım?
Nası yani normal konuşmak istersen konuşabiliriz dedim?
Sen kaç yaşındasın
22 sorun olur mu?
İyi geceler
Bu devirde zor
Varda onunda değerini bilmiyorsunuz kaciriyorsunuz
Erkek ve duygusal? 😂
Efendi iyi erkek sevmediğin için
hepsi öyle çünkü
Ben varım
Şans
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?