Güncellemeler
+1 yıl
Konuyu yanlış seçmişim ahahahah
Güncellemeler
+1 yıl
Önceki sorum kaldırıldı ondan tekrar soruyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Tutarsız hareketleri var demişsin uğraşmaya değmez vazgeç bence
Genel bir durum olsa çok haklısınız. Fakat arkadaş ortamı haricinde kendi halinde biri hiç kız da görmedim yanında flörtöz biri de değil. Ayrıca konuşurken şunu fark ettim ki çok utangaç ve çekingen biri hayatımda ilk defa böyle bir erkek gördüm. Ondan dolayı yapısı gereği mi yoksa ilgisi yok diye mi bu tutarsızlık ne yapacağımı şaşırdım
ilgisi olsa bile bir sinyal vs. verirdi ilgisi yok sevmiyor demek ki boş ver gitsin
İşte sinyaller acaba bu tutarsız hareketleri mi diye düşündüm :")
Sinyal değil onlar ilgini sevmiş senin o yüzden öyle yapıyor sevmiyor yani
Anlıyorum. Dürüst olduğunuz için teşekkür ederim 😊
Ne demek rica ederim
Yol ver gitsin aşk meşk fasafiso
Zor seven biriyim en son lisedeyken birini sevmiştim ahahaha ne bileyim yine de sevmek güzel böyle düşünmeyin
Sevme ya kim uğraşacak onla
Öyle de emin olduktan sonra uğraşılır
Sevdiğinden emin olabilirsin ama sevildiginden asla
Evet ya. Baksana ne hale getirdi beni 😤
Sevmeyin zaman kaybı
İçimde severim artık napalım..
Olurr
Yorumunuz için teşekkür ederim iyi geceler 😄😊
Sahiden iyi mi geceler
Kendin aklın yok mu :D
Varda tutarsız hareketleri var ne yapacağımı şaşırdım
Anladım
Verelim yavrum
Allah razı olsun. Sevdiğim çocuğa niyetimi belli ettim ama oralı olmadı ben de kendimi geri çektim. Sonra bi baktim tutarsız hareketleri başladı ters ters bakıyor konuşmaya çalışıyor gözlerini kaçırıyor bazen sınıfta bana bakıyor kafamı bi çeviriyorum o hemen kafayı o da çeviriyor ne yapacağımı şaşırdım..
Bence senden elektrik almış bunu koz olarak kullan adım adım yavaş yavaş kap avını
Tek olumlu şey yazan sensin şu an. Çok çekingen utangaç arkadaş ortamı dışında. İlk defa böyle bir erkek gördüm. Elektrik aldığını nasıl anladın peki inan ben tek güzel yer göremiyorum. Niyetimi belli ettimden kastım mesela whatsappdan mesaj attım yüz yüze konuşalım diye konuşamadık ne yazık ki. 2 gün sonra ders vardı nezaketen bile gelip sen benimle ne konuşacaktın demedi ben de sıkıntıya vermedim.
Anladım utangaç olduğu içindir muhtemelen sen bırakma ama ilgili olduğunu çok belli etme gizemli ol hafif alırsın
Ahahaha zaten istesem de belli edemem daha ne yapayım fazlası yüzsüzlük olur. Bu tutarsız hareketlerinden dolayı sınıfta görünce triplere giriyorum acayip sinirimi bozuyor beyefendi. Zaten denk gelemiyoruz aynı sınıfta olmamıza rağmen ondan gizemli olursam kaybolurum gibi geliyor.
gel konuşalım
Mesaj atamıyorum ne yazık ki
Yine atamıyorum ahahaha
Veririm gel
Sevdiğim çocukla aynı sınıftayız üni. Boşuna umutlanıp üzülmemek için şimdiden niyetimi bilsin diyip yüz yüze konuşmak istediğimi söyledim whatsapptan. Fakat konuşamadık denk gelmedi ne yazık ki. 2 gün sonra dersimiz vardı, hiç gelip sen benimle ne konuşacaktın demedi nezaketen bile. Oralı olmadı. Ben de demek ki ilgisi yok diyip kendimi geri çektim. Derken bu sefer tutarsız hareketleri başladı. Bir gün ters ters baktığını fark ettim sonra konuşmaya çalıştı sonra da iki normal insan gibi konuşurken sürekli gözlerini kaçırdı vs. Ben de ne yapacağımı şaşırdım ama hala ilgim var ona karşı böyle de olunca kendime saygısızlık yaptığımı düşünüyorum ama elimde değil..
Yine de şansını denemelisin bence konumayacaksanız da şansımı denedim diyebilirsin bir de böyle düşün
Ama bir kere konuşmak istediğimi dile getirdim ki. Şimdi tekrar yine konuşmak istesem yüzsüzlük olur diye çekiniyorum
Nedirki
Sevdiğim çocukla aynı sınıftayız üni. Boşuna umutlanıp üzülmemek için şimdiden niyetimi bilsin diyip yüz yüze konuşmak istediğimi söyledim whatsapptan. Fakat konuşamadık denk gelmedi ne yazık ki. 2 gün sonra dersimiz vardı, hiç gelip sen benimle ne konuşacaktın demedi nezaketen bile. Oralı olmadı. Ben de demek ki ilgisi yok diyip kendimi geri çektim. Derken bu sefer tutarsız hareketleri başladı. Bir gün ters ters baktığını fark ettim sonra konuşmaya çalıştı sonra da iki normal insan gibi konuşurken sürekli gözlerini kaçırdı vs. Ben de ne yapacağımı şaşırdım ama hala ilgim var ona karşı böyle de olunca kendime saygısızlık yaptığımı düşünüyorum ama elimde değil..
Konu ne
Hayr olsun