Benim etrafımda dindar görünüşte her haltı işleyen o kadar kalitesiz insan varki. Cemaatlerdeki olaylar gündemdeyiz bunlara güvenmek safliktir. Uyanık olun bu adam dindar diye guvenmeyin
Ahahah bence mantıklı seçim ben senin hayalindeki biri değilim 😂 İtikadım tamdır havvas va iyi bilirim ama aynı zamanda tehlikeliyim ve hakkımı yeme dürüstüm en azından 😂
Seninle kafamız çok uyumlu 😂ama niye farklı dünyanın insanıyız 😪 namaz kılmıyon üstelik tehlikeliymişsin 😂😂 Fauno, bimdeki uno gibi tatlı gelmiştin 😂oysa
Bir konuya açıklık getireyim ben normalde kılarım kılmam demiyorum şu an kılmıyorum o ayrı 😂 Ayrıca koskoca mitoloji kahramanı Faunoyu BİM e meze yaptın ya alemsin ne diyeyim 😂
Ahahaha bu tamamen kişisine bağlı ben illa yaparım demedim hiç yapmam da demedim. Azizliik benim doğamda var. Sen de inkar erme sende de var ama perdeliyorsun 😂
namaz niyaz yok, dinsiz, ahlaklı, insancıl, iyiliğin ne olduğunu bilen ve uygulayan biri olunca olmuyor mu? dinsizlik sana göre en kötü şey mi? meraktan soruyorum seni onu veya şunu istediğimden değil
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
namaz kılan çok insan gördüm ama içlerinde aşağılık olanlarda var en basit örneği 6 yaşındaki çocukla evlenen adam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Benim etrafımda dindar görünüşte her haltı işleyen o kadar kalitesiz insan varki. Cemaatlerdeki olaylar gündemdeyiz bunlara güvenmek safliktir. Uyanık olun bu adam dindar diye guvenmeyin
Ahahaha ölçmeyi nasıl yapacaksın merak ediyorum. Test mi yapacaksın yoksa mülakata mı çağıracaksın 😂
Mülakat şart 😂
Mesela ne gibi sorular soracaksın cidden merak ettim 😂
Alicengizin hilelerini soracağım:)
Ahahha bence çok tehlikeli 😂 Ne demiş Shakespeare “ Ben en çok şeytanı oynarken aziz gibi görünürüm “ o yüzden işin zor 😂
Kırarım o şeytanın ayağını sıkıntı yok 😂
Ooo sen baya gözünü karartmışsın hay maşallah ben ne diyebilirim ki sen yine de dikkat et hazır birini kestirmişken gözüne dikkatli ol 😂
Belki sensin 😂
Ahahah ben mi hadi canım 😂
Yaw biraz kendi hakkında umutlu ol içimi mahfetti 😂
Yorumları okuyunca onun ben olmadığım o kadar belli ki :) Herkes hacıdan daha hacı :) Ayrıca ben o azizim :)
Namazda mı kılmıyor :/
Ahahah namazı kılarım canım şu an terketmiş olmam kılmadığım anlamına gelmiyor 😂
Terketmeseydin seni seçecektim. Zevcim olarak :(
Ahahah bence mantıklı seçim ben senin hayalindeki biri değilim 😂 İtikadım tamdır havvas va iyi bilirim ama aynı zamanda tehlikeliyim ve hakkımı yeme dürüstüm en azından 😂
🙄 Hayalimdeki gibi olursun olmaz mı 😂
Ben bir garip Fauno yum ne labirentim biter ne de tehlikem. Ayrıca akrep burcuyum o yüzden sen gel vazgeç bu sevdadan 😂
Nasıl yani aldatır mısın onu mu diyorsun 🥺ben de akrebim yanlış yaparsan biraz zehir srvkiyatı yapar geçeriz problem değil 😂
Ahahahah çok iyi ya gerçi anlamalıydım akrep olduğunu cevaplardan çok zekiceydi 😂
Fauno seni seçiyim mi 😂
Pokemon muyum ya ben 😂 karar senin madem akrep burcusun hislerine göre hareket et 😂
Seninle kafamız çok uyumlu 😂ama niye farklı dünyanın insanıyız 😪 namaz kılmıyon üstelik tehlikeliymişsin 😂😂
Fauno, bimdeki uno gibi tatlı gelmiştin 😂oysa
Bir konuya açıklık getireyim ben normalde kılarım kılmam demiyorum şu an kılmıyorum o ayrı 😂 Ayrıca koskoca mitoloji kahramanı Faunoyu BİM e meze yaptın ya alemsin ne diyeyim 😂
Merakımdan soruyorum umarım yanlış anlaşılmam. Niye kılmıyorsun şimdi 😂ara tatile mi girdin
Ayrıca bilmediğimden fauno nedir bu husustaki 😂cehaletime ver ☺️
Ahahah özelden yazarsan cevaplarım bunu 😂
Utanıyorum senden 😂 belki birgün diyelim 😂evlenmeden tabi
Evlenmezsen tabi 😂
Utanacak bir durum yok ama yine de sen bilirsin 😂 ahaha akrepsen pek garanti göremiyorum 😂
Sen eşini aldatır mıydın doğru konuş 😂 bişi yapmıycam 😂
Bilmem belki yapabilirim insanoğlu beşer bir gün şaşar büyük konuşmam 😂
😔 Peki.
Keyifli sohbetti bu güzel sohbet için teşekkür ederim. Tekrar konuşmak istersen adresim belli 😂
Rica ederim 🙂
Sen akreplerin üstadısın sana saygım sonsuz son sözünden sonra 😂😂
Nasıl yani 😂
Aldatmak için aziz olmak gerek 😂yapma etme azizim
Ayrıca yok canım öyle bir şeyim kendi halinde bir akrebim ben 😂 Dürüstüm sadece 😂
Arşa çıkan bir dürüstlük 😂
Ahahaha bu tamamen kişisine bağlı ben illa yaparım demedim hiç yapmam da demedim. Azizliik benim doğamda var. Sen de inkar erme sende de var ama perdeliyorsun 😂
Ne yapayım huyum kurusun. En azından efendi görünüp ehli namus görünüp sonradan sokmuyorum insanları 😂
Gel sen bu sevdadan vazgeç ya😂vazgeç bak onca üyeden sana yazıyorum 😂yani kardeşimce
Hangi sevdadan anlamadım 😂
Gel söyle özelden bileyim 😂
Fauno :) nerelisin
Kimlik bilgilerimi ifşa etme kır şu inadı 😂 ipucu 02 😂
Çok yakınmışız ya 😂
Hık desem duyarsınız😂
Ama şu an orada değilim 😂
İstanbula mısın öğretmenim 😂
Bak sennn nereden de biliyorsun 😂😂😂
Benim kuşlarım çoktur 😂 örtmenim
Bilirim ben o kuşları da neyse 😂
Büyüyü bozdun mutlu musun 🥺
Ahahah tamam ama yeter güldük eğlendik yetmedi mi 😂 beni nerede bulacağını biliyorsun ben kaçtım 😂
Kaçmıştın zaten. Buyur uç kapı açık. Parada benden olsun. Selametle☺️
Var var olmaz mı :D Hocammm senden bahsediyorlar :D @emre00 :D
İnşallah Hocam 🤣🤣🤣
@emre00 maşallah hocam :D
Namaz kılanlardan daha çok hayır işlemişimdir şu dünyada. Sen o işleri Allah'a bırak. İnsan olan birini bul yeter.
Say ki buldun, çağımız kızları onu da canından bezdirir dinden imandan çıkartırsınız...
varda yaşın büyük maalesef ablacım :p hem ben bu yüzden sevilmek istemem ya
O tarz kişiler harama bulaşmaz yani ksye 😂
Her namaz kılana güvenme, Neleri var dindar gibi olupta namaz kılmayanlardan fazlasını yapan.
Piyasada az kaldı ama vardır
namaz niyaz yok, dinsiz, ahlaklı, insancıl, iyiliğin ne olduğunu bilen ve uygulayan biri olunca olmuyor mu? dinsizlik sana göre en kötü şey mi? meraktan soruyorum seni onu veya şunu istediğimden değil
namaz kılan çok insan gördüm ama içlerinde aşağılık olanlarda var en basit örneği 6 yaşındaki çocukla evlenen adam
Namazımı asla aksatmam ama ateistim olar mı
Olmez
Olmaz
İmana gelip namazı bıraksam? Gel pazarlığa tutuşak
İkisini bir arada götürmezsen olmsz
Namaz var din var ama alkol hap sigara cigara ex bonz mex met morf ero her şey olsa?
Bizimle değilsin. Seni adaylıktan çıkaralım :)
Sen de bişiyi been lan. Namaz kılam ama hristiyan olam? Ortaya karışık ommas mı
Dalga geçecek başka bir konu bul.
Gerçekten bende öyleyim. Sadece meraktan soruyorum
Peki inşallah gönlüne göre bulursun.
Tarikat ehli olması önceliklidir.
Sen öyle misin
Sofiyik
Nerelisin
Hakkari
Siz hiç hakkarililere benzemiyorsunuz 😌
Hep öyle diyorlar
Çakılıyor musun namaz kılıyor musun
Oruç bile tutuyorum.
Knk sensin
@Patates33456 hayır şokoprenssin
Teklif etseler kabul edeceksin sankide😂
Belki ederim 😂
tamam profil belli 🤣
Vardıda o seni istermi acaba
İstememesi söz konusu bile değil 😂
Nedenmiş o?
Hem ultra güzelim şükürlerler olsun hem çalışıyorum hemde bu özellikler inşallah bende de var.
Seçicilikten evlenmedim gerçi
Sen bana 5 beden büyük gelirsin 😂
Şaka bir tarafada bu saydıkların evlilik için yeterli kriter değil. Birde elektrik alma durumu var
Aşk olsun 😂
Aşk maşk olmasın. Başımıza iş çıkarma 😂
Tamam 😥
Nerde öyle bir erkek çok zor bulunur
Kumsal da kum burada iffett
vardırda ama bu sitede işi olmaz
sahtekardır oq
İnşallah bulursunuz :)
kım o sanslı kısı soylermısın
ben sürekli namaz kılıyorum.
Gel iste pederden
Yok galiba bilmiyorum
Kimseyle yatmamış , oynaşmamış kız var mı?
Ben :)
helal olsun senin gibi birini bulmak dileğiyle :)
Gazateye ilan ver bir de tam olsun. 😃
Tamam iyi fikir☺️
Afferin. 😃
Teşekkür
burada öyle biri ne arasın
Belki vardır
Hahoo kanka gel evlenelim hemen
Sen öyle misin
Hayır kanka namaz kılan biri değilim açıkçası kendimden bile yorulmuş biriyim
İnşallah başlarsın
Yaşamaya hevesim kalmamış benim
:(
Öyle valla o yüzden namaz kılmayı bıraktım herşeyden herkesten bıkmış birisi oldum
varim ama beni goremezsin 😊
Kısmet :)
sen kapali misin yoksa açık mi
Kapalıyım :)
hmm bu ilginç 😊
Niye
bu sitede pek yok kapali kiz
Var mı hiç denk geldin mi
sen ilksin 😊
Allah Allah galiba sizde bu sitede ilksiniz
gzlden cjksam geljr mjsjn sayfa cok uzun olmaya basladi donuyor yavaşlıyor
Özele gelmem🙂
kötü şeyler konuşmam ben asla
Burdan evlenmeye niyetim yok sadece merak ettim ☺️
ben de evlenelim demedim sayfa uzuyunca telefon donuyor 😊
cikayim mi
Tamam
çıktım
orada missin?
Takip ettim
Namazında ahlaklı olanları da gördük
namaz kılmak kimseyi edepli ahlaklı yapmıyor sırf namaz için öyle sıfatlar yakıştırırsanız tabikide böyle sitem edersiniz :(
Sabah namazını kaçıyorum ben, tüh
Ondan çok ne varki
Sen evde kalmışsın şansını burada deniyorsun galiba hahaha
Elimi sallasam ellisi. Paşa gönlüm ne isterse onu yaparım kısmanma
Ne kıskançcam senin gibi evde kalmış kokuşmuş birini hahah
Kartalozlupunla göz kamaştırıyorsun bebeğim😂
dolu burada :)
Öyle biri vardır da burada yoktur😅😅😅
Beni sanırım yz
Bennnn
Yoktur :D
Çok seciciysen zor