Aşk için bişey yapmana gerek yok sen hakediyorsan hakkettigin karşına çıkar bir gün
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Olmaz ki o bekar Bn çocuklu dulum ondan evliliği de düşünmüyorum bi daha o da düşünmediğini söyledi ama konuşuyoruz ara ara hiç bel alti da konuşmadı öyle
Soru sormuşsunya yani demek istediğim şu evliliklerin büyük kısmı aşk evliligi degil ama ayıp olmasın diye ask diolar aşk diye bir şey yok
Soran
+1 yıl
Neden evlilik yapıyorlar peki ne var aşk var tabiki iki insanın gözü sadece birbirini görüyor duyuyor birbirini çekiyor
Cevap sahibi
+1 yıl
Evlilik artık bir kurum olmuş ögrenilmiş çaresizlik gibi bişey mesela adamın karısı ölüyor 30 yıllık karısı ben onun için öldüm bittim diyor 3 ay sonra evleniyor?
Soran
+1 yıl
Öyle olmak zorunda yalnızlık kolay değil onun sevgisi başka ikincisinin ki başka
Cevap sahibi
+1 yıl
Eger aik bir duygu ise doktorla dilenci neen evlenmez doktpr doktor la polis hemşire ile evlenir çünkü sınıf çelişkisi vardır yani aşkda bildigin öğrenilmiş burjuva alışkanlığı
Soran
+1 yıl
Statü olabilir mantıklı bu kişide polis zaten
Cevap sahibi
+1 yıl
Yanlızlık kolay degil ama karşı cinsle evlenirya insan? Ben öldükten sonra benim karı başkasına gidecekse sgerim öyle aşkı aşk yok sınıf çelişkisi var diyalektik var
Soran
+1 yıl
Esin severse evlenir bencillik etme😄
Cevap sahibi
+1 yıl
Seni kastetmiyorum senin kime aşık oldugun ımrumda degil aik bir duyguysa statüye paraya bakmamalı diyorum aşk duygu diosun sonra mantık diyosun mantık bir duygu mu ne diyorsun kendinizle çekiyorsunuz
Cevap sahibi
+1 yıl
Ya bi sgit git bencillik etme ne demek amg evlilik la bu git o zaman kendini başkasıyla paylaş? veya kocan ı mal mısınız amg ergenleri
Soran
+1 yıl
Bende bilmiyorum hersey nasip bence kardeşim çok güzel öğretmen nasibi yok bence statüde değil nasip
Cevap sahibi
+1 yıl
Sen önce konuşmayı ögren. Nasip masip bilmem ben olmayan boş şeylerin arkasındanda gitmem hoşçakal
Mesela okumus kültürlü zengin ama fakir hayatı yasayan çapkın seçilmiş kisi olmasini iste harry potter ya da matrixte ki neo gibi imkansiz seyler sjsjsj
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kendini ya da sadece kalbini kapat insanlara bir süreliğine. Ben kapattım çokta memnunum. Herkes gibi sevgili dertlerim olmuyor kafam rahat ¢
Aşk için bişey yapmana gerek yok sen hakediyorsan hakkettigin karşına çıkar bir gün
Olmaz ki o bekar Bn çocuklu dulum ondan evliliği de düşünmüyorum bi daha o da düşünmediğini söyledi ama konuşuyoruz ara ara hiç bel alti da konuşmadı öyle
Sorun daki amac ne onu anladim sen ne istiyosun
Hiçbir şey istemiyorum ama yakınlık hissettim mutlu oluyorum konuştuğum da
Yani o zaman Normal takılın yasayın ne diyim
Ölmen lazım 😆 belki yaşamaya bilirsin. Belkide yaşarsın
Ne diyon anlamadım ki
Uykudan kalkmışım 😄🫠
Aşık olmamalısın 😂😂😂
Klavye hatası işte yazarken yoruluyorum bide yanlış kelime koyuyor olmamalıyım yani
Evet bendede aynısı var genelde telegrama geçip konuşurum fazla yazmayı sevmem
Mantığını kullan yeter. Kimseye aşık olmazsın.
pataya tapmamak lazim ask icin
Kutsal su ile kutsanmalisin 😂
Kafa rahat olmalı sohbet etmelisin
Ben hiç olmadım yaş 30
Ne yapalım peki
Soru sormuşsunya yani demek istediğim şu evliliklerin büyük kısmı aşk evliligi degil ama ayıp olmasın diye ask diolar aşk diye bir şey yok
Neden evlilik yapıyorlar peki ne var aşk var tabiki iki insanın gözü sadece birbirini görüyor duyuyor birbirini çekiyor
Evlilik artık bir kurum olmuş ögrenilmiş çaresizlik gibi bişey mesela adamın karısı ölüyor 30 yıllık karısı ben onun için öldüm bittim diyor 3 ay sonra evleniyor?
Öyle olmak zorunda yalnızlık kolay değil onun sevgisi başka ikincisinin ki başka
Eger aik bir duygu ise doktorla dilenci neen evlenmez doktpr doktor la polis hemşire ile evlenir çünkü sınıf çelişkisi vardır yani aşkda bildigin öğrenilmiş burjuva alışkanlığı
Statü olabilir mantıklı bu kişide polis zaten
Yanlızlık kolay degil ama karşı cinsle evlenirya insan? Ben öldükten sonra benim karı başkasına gidecekse sgerim öyle aşkı aşk yok sınıf çelişkisi var diyalektik var
Esin severse evlenir bencillik etme😄
Seni kastetmiyorum senin kime aşık oldugun ımrumda degil aik bir duyguysa statüye paraya bakmamalı diyorum aşk duygu diosun sonra mantık diyosun mantık bir duygu mu ne diyorsun kendinizle çekiyorsunuz
Ya bi sgit git bencillik etme ne demek amg evlilik la bu git o zaman kendini başkasıyla paylaş? veya kocan ı mal mısınız amg ergenleri
Bende bilmiyorum hersey nasip bence kardeşim çok güzel öğretmen nasibi yok bence statüde değil nasip
Sen önce konuşmayı ögren. Nasip masip bilmem ben olmayan boş şeylerin arkasındanda gitmem hoşçakal
Bu üzdü
Karsındakini sadece insan olarak düşün
Düşünemiyorum kapılıyorum
Beklentileri yükselt
Nasıl
Mesela okumus kültürlü zengin ama fakir hayatı yasayan çapkın seçilmiş kisi olmasini iste harry potter ya da matrixte ki neo gibi imkansiz seyler sjsjsj
Anladım çok imkansızlık var zaten 😄gerek kalmıyor olumsuz sebep aramaya konuşuyoruz çok nadir iki gündür konuşmadık mesela öyle
Onu atlat ve birdaha evden disari cikma
Hayattina bir hedef koy
Kafamızı kuma gömmeliyiz
Anlamadım
Neden olmak istemiyorsun ne güzel aşık olmak işte
Bence kendini soyutlama
Olmamalıyım ondan o da dediği kalbin olmak istiyosa ol ama evlilik de istemiyorum oda istemiyor öyle konuşuyoruz
Biraz dertleşelimmi
Rahat rahat anlat
😄 rahat anlattım uykudan uyandım ondan bide yazmak zor biraz tel yeni ama işte klavye kelimeleri bozuyor
Bi gel özldn knşslım brz
Geleyim mi
İstek at Bi
Yok be anlatcak bisry yok ki
Benim vardır belki
Konuşmak istesem ona yazardım gerçi yazdım da görmemiş çünkü mesleğinden dolayı olabilir nadir konuşuyoruz
Peki sen bilirsin
çok kolayyyyy
Ölü taklidi zira herkes birgün yaşayacakkk
Neden korkuyon