Aşk İlişkileri 32 yaşındaki erkek 18 yaşındaki kız olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Erkek sadece kötü niyetle mi bakar? Yaş farkı fazla mı? Olmaz mı? Güncellemeler+1 yıl Olmazsa niye sizce? Güncellemeler+1 yıl (Erkek bekar) 32 yaşındaki erkek 18 yaşındaki kız olur mu? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
HardChoice Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Çok yaş farkı var. Erken yaşlanıp hızına yetişemeyecek. Seni yavaşlatacak. Git daha tazesini bul sdfghs 0 0 Yorumla
Chrysalis Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Ya şu topa hiç girmeyin arkadaşım ya arada 14 yaş gibi koca bir rakam var ilerde illaki bir sorun çıkar çıkacaktır 🤦🏻♀️ 0 0 Yorumla
ParamedikHanımDerler Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Fikirler uyuşmayabilir bu kadar yaş farkında her iki tarafında hayattaki istekleri düşünceleri farklı olabilir 0 0 Yorumla
Mervan4747 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bence fazla, kız daha gelişmemiştir bile, çok gençtir diye puştluk peşine! 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kim puştluk peşinde Yorumla
Kızıntekiişte Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Ayol çıtırlar varken napcaksin 32 yaşındakini jsskks 0 0 Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Aşırı yaş farkı var birde yani kötü niyetle bakacağını düşünüyorum direk 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yavrum daha cocuksun. Birkaç yıl bekle acele etme yaş farkı çok 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Birkaç yıl sonra olur mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birkaç yıl sonra sen istemezsin zaten o yüzden diyorum. Acele etme pişman olursun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Affetmez tadar seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam Yorumla Soran +1 yıl Mesajları göremiyorum? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Diğer kutusuna bak. orada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya da bildirimlere gir ordan gir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bildirimlerin kapalı mesajlara gir Yorumla
Birisi_ Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 756 cevap paylaştı. Erkeği tanımadan bir yorum yapmak zor ama 18 yaş önemli karar vermek için çok genç 0 0 Yorumla
Atabinenantalyalı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Tabi kesin olur evli mi bari erkeks bxjssmsm 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır bekar Yorumla
Perili_Köşk Takip Et Xper 5 Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Sen daha körpecik bir bebeksin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olmaz mı diyorsunuz Yorumla Perili_Köşk +1 yıl Olmaz ya kafanı karıştırma onunla, uzak dur. Senin dengin değil o Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Okulunu oku, ona konsantre ol 0 0 Yorumla
skjdjdjdnsns Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl 23 olsan neyse 18 ne kızım o adam seni kullanır 0 0 Yorumla
burak18965 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı. Aşk yaş engel tanımaz 0 0 Yorumla
unununuunn Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl çıtır <3 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yani olur mu olmaz mı Yorumla unununuunn +1 yıl bnce olur, yaşla alakalı bir durum değil olup olmaması, engel yok sadece Yorumla
roseee00 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 84% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı. Fb olur anca 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O ne demek Yorumla roseee00 +1 yıl Seni kullanir atar Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Olur 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Siz bakar mıydınız 18-19 yaşlarındaki kıza iti niyetle hoşlanır mıydınız? Yorumla bunasııladam +1 yıl Ben bakmam ama başkası ilgilenir diye düşünüyorum Yorumla Soran +1 yıl Siz niye bakmazsınız Yorumla bunasııladam +1 yıl Ergenlerle uğraşmak istemiyorum açıkçası ben dha dominant tiplerden hoşlanıyorum Yorumla Soran +1 yıl Anladım yaşına göre olgun insanlar da var Yorumla bunasııladam +1 yıl Keisnlile oyle ama sadece yaşta değil vücutta oturmalı hayat tecrübesi VS olmalı Yorumla
Kmldr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Olmaz kanka 0 0 Yorumla
Jöh06 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Olur bence 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Siz bakar mıydınız 18-19 yaşındaki kıza? İyi niyetle? Yorumla Jöh06 +1 yıl Evet tabi ki Yorumla Mervan4747 +1 yıl Nah bakar, mal mısın sen, daha çok gençsin 2 3 yıla çok fazla gelişirsin anlarsın o zaman gerçek yüzlerini, ve iyi ki yapmadım dersin. Beni dinle Yorumla Jöh06 +1 yıl @Mervan4747 kendi adına konuş terbiyesiz saygısız Yorumla Soran +1 yıl Siz gerçekten olacağını düşünüyorsunuz yani? siz bakar mısınız bir de bu bahsettiğim erkek bekar ve öğretmenim? Yorumla Jöh06 +1 yıl Beni mutlu ediyorsa tabiki bakarım Yorumla Soran +1 yıl Mutlu etmek derken? Yorumla Jöh06 +1 yıl Onu görünce mutlu oluyosam Yorumla Soran +1 yıl Hoşlantıyı mı kast ediyorsunuz duyguları Yorumla Jöh06 +1 yıl Evet Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Olmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Çok yaş farkı var. Erken yaşlanıp hızına yetişemeyecek. Seni yavaşlatacak. Git daha tazesini bul sdfghs
Ya şu topa hiç girmeyin arkadaşım ya arada 14 yaş gibi koca bir rakam var ilerde illaki bir sorun çıkar çıkacaktır 🤦🏻♀️
Fikirler uyuşmayabilir bu kadar yaş farkında her iki tarafında hayattaki istekleri düşünceleri farklı olabilir
Bence fazla, kız daha gelişmemiştir bile, çok gençtir diye puştluk peşine!
Kim puştluk peşinde
Ayol çıtırlar varken napcaksin 32 yaşındakini jsskks
Aşırı yaş farkı var birde yani kötü niyetle bakacağını düşünüyorum direk
Yavrum daha cocuksun. Birkaç yıl bekle acele etme yaş farkı çok
Birkaç yıl sonra olur mu
Birkaç yıl sonra sen istemezsin zaten o yüzden diyorum. Acele etme pişman olursun
Affetmez tadar seni
Tamam
Mesajları göremiyorum?
Diğer kutusuna bak. orada
Ya da bildirimlere gir ordan gir
Bildirimlerin kapalı mesajlara gir
32 yasinda ki birini ne yapacaksın. Genç çocuklarla takıl.
Erkeği tanımadan bir yorum yapmak zor ama 18 yaş önemli karar vermek için çok genç
Tabi kesin olur evli mi bari erkeks bxjssmsm
Hayır bekar
Sen daha körpecik bir bebeksin
Olmaz mı diyorsunuz
Olmaz ya kafanı karıştırma onunla, uzak dur. Senin dengin değil o
Okulunu oku, ona konsantre ol
Olmaz fazla yas farki
Rakamlar neden bu kadar önemli?
23 olsan neyse 18 ne kızım o adam seni kullanır
Aşk yaş engel tanımaz
çıtır <3
Yani olur mu olmaz mı
bnce olur, yaşla alakalı bir durum değil olup olmaması, engel yok sadece
Fb olur anca
O ne demek
Seni kullanir atar
Olur
Siz bakar mıydınız 18-19 yaşlarındaki kıza iti niyetle hoşlanır mıydınız?
Ben bakmam ama başkası ilgilenir diye düşünüyorum
Siz niye bakmazsınız
Ergenlerle uğraşmak istemiyorum açıkçası ben dha dominant tiplerden hoşlanıyorum
Anladım yaşına göre olgun insanlar da var
Keisnlile oyle ama sadece yaşta değil vücutta oturmalı hayat tecrübesi VS olmalı
Hayatta her şey olabilir
İlerde yetmez
opmaz olmaz
Hersey olur bu hayatta
Evlilik zorda cinsellik olabilir
Yaş farkı fazla
Olmaz
Olmasa daha iyi
Olur.
Olmaz kanka
Olur bence
Siz bakar mıydınız 18-19 yaşındaki kıza? İyi niyetle?
Evet tabi ki
Nah bakar, mal mısın sen, daha çok gençsin 2 3 yıla çok fazla gelişirsin anlarsın o zaman gerçek yüzlerini, ve iyi ki yapmadım dersin. Beni dinle
@Mervan4747 kendi adına konuş terbiyesiz saygısız
Siz gerçekten olacağını düşünüyorsunuz yani? siz bakar mısınız bir de bu bahsettiğim erkek bekar ve öğretmenim?
Beni mutlu ediyorsa tabiki bakarım
Mutlu etmek derken?
Onu görünce mutlu oluyosam
Hoşlantıyı mı kast ediyorsunuz duyguları
Evet
Olmaz
Neden olmasinnnnn