Kızlara güven olmaz bunu biliyorum, peki hangi konularda güvenmemeli?
Terk edebilirler seni
Aldatabilirler seni
Evliyken bir sebep bulup boşanabilirler
Yoruma yazıcam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızlara güven olmaz bunu biliyorum, peki hangi konularda güvenmemeli?
oldu öyle bir oldu ki beni bir kere olsun gerçek ten sevmedi hep sosyal medya seni seviyorum diyip okul gelince yüzüme bile bakmayan sürekli başka insan sevgili olan birisiydi ama ben bir umut vazgeç diye sevdim bana öyle bir kazık soktu ki çıkmadı hala içimde o kazık söylerim aynı okuldaydık bir anda korona çıktı ve kız bir anda köy gitti 3 yıl görmedim sonra öğrendim evlenmiş çocuğu varmış ve bir gün bana öyle bir sey yaptık ki aklım yetmedi bana dedi ki sen sapık sın ve beni taciz ettin seni polis vercem dedi ama vermedi orası ayrı mevzu
o değil bana en çok koyan sey o kadar ilgi göster o kadar yardım et elinden tuttu lan kız merdiven düşecekti ben tutmasam Allah korusun ölebilirdi kızın bana bir teşekkür bile etmedi ben artık anladım insan iyilik yapmak aslında kötü yük müs daha yeni anladım bunu ne yazık ki artık ara bir yardım ediyorum insan başka da yok
simdi ben soru yom ben cidden sapık birisiyim yoksa taciz ci birisiyim
birde o kızın bana sapık demesi sebep anlatım 8 den 9 geçtim o gece rüyamda kırmızı mont bir kız gördüm benim önümden okula giriyordu ben arkasından girdim hemen sabah uyandım okula gittim ve o kız benim önümden okula girdi ve sonra öğretmen bizi topladı ve sınıf götürdü merdiven inerken yanlış la kızın elinden tuttum ve kız bana sapık dedi bu iste
simdi sapık mı oldum
simdi size o kız bana neden taciz dediği anlatım isterseniz
yine okul dayız bir gün o gün ben orada oturuyorum ben orada odaklanmışım dalmışım ve başka bir yere bakı yom bir anda aklıma sevdiğim kıza sarılmak geliyor ben o hevesle bunu arkadaş sarılıp yanlışla sonra zil caldı sınıf girdik ben zaten sınıf ta içimden yanlış kıza sarıldım ben malım dedim o gün kız ben ayrıldı bir süre sonra bağıstık sonra ara dan 3 - 5 gün geçti yine oturuyorduk o gün de kız tuvalet gidiyordu ben arkasından kosup sarıldım o anda yanlışla kıza özel bölge olan kısım kıza girdi ama o gün dan çok özür dilerdim sıf beni arkadaş sarıldı bana sarılmadı denemesin diye öyle yaptım ama yanlış oldu
simdi taciz ci mi oldum yani
Cevap
3Cevap
Hiç kimseye güvenmiyorum
Genel olarak insan evladına güven olmaz.
Hic birseyine güvenmen
terk etme ihtimali
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?