Merhaba
Yemek ve ev işi yapmak istemeyen bir kızla evlenir miydiniz?Lütfen ciddi olarak cevap verin bunlar çok mu önemli?
Yemek ve ev işi yapmak istemeyen bir kızla evlenir miydiniz?Lütfen ciddi olarak cevap verin bunlar çok mu önemli?
evlenirdim. bu işler büyütülecek şeyler değil. mesela ben iyi yemek yaparım ve yıllarca bekar hayatı yasadıgımdan bulaşık falanda malum yıkadım. şimdi nişanlım çok memnun benden. berbat yemek yapıyor. ee mecburen ben yapıyorum. onada öğretiyom. oda yardım ediyor. diğer işleride birlikte ortaklasa hallediyoz.
gerçekten hala yeryüzünde düzgün ve amele olmayan erkeklerin yaşadıgını görmek umut verici.
yapamıyorum , benden ev hanımı olmaz ama anlamıyorlar
bir odayı temizlemek için 3 saat ugrasıyorum ve yorgunluktan o gün hasta oluyorum narin bir kadınım napim işte yaradılışım bu
Evleniyorlar çok zengin,hizmetçileri olan bir sosyetik birini bulursan yan gelir yatarsın onun dışında snaa hizmet eden yoksa karnını doyurmak onu bırak kocanın ve çocuğunun karnını doyurmak için yapıcaksın. Böyleleri evlenmiyormu onlarda evleniyor ama nasıl evlilik sürdürdükleri ne kadar süre evli kaldıkları tartışılır. Bende öyle ahım şahım sofralar kuramam ama karşımdaki için birşeyler hazırlamayı beceremiyorsam kendimi kötü hissederim. İkramdır hizmettir gönülden gelir.
bişeyler yaparım ama benden enfes bi sofra çıkmaz elimden gelmiyor işte napim tarzım da değil merakım da yok
Mesele kadını hizmetçi olarak görmek değil ama yuvayı yapan dişi kuştur diye boşa dememişler. Evi çekip çeviren kadındır. Evi düzene sokan kadındır. Ama kusura bakmayın, bunları yapmayan kadın evi çekip çevirecek düzene sokacak yeterlilikte bir kadın değildir. Böyle bir kadınla da evlenilmez. Ben evlenmem. Hergün dışarıdan pizza mı söyleyecem, her akşam makarna mı yiyecem?
yuva yemekle mı oluyor
babaları düşünsün
E sen yap o zaman, neden kadın yapmalı? Nasıl bir zihniyet...
Bilmeyen ayrı istemeyen ayrı.. Bilmeyenle evlenirdim kalbi düzgün olduktan sonra gerisi teferruat öğrenir.. Ama istemeyen deyince iş değişir..Bu çalışmak istemeyen erkek gibi bir şey. yemek gibi küçük bir sorumluluktan kaçan bir yastıkta bir hayatın sorumluluğuna ne kadar sabredebilir ki...
yemek de yapmıycam ev işi de...
yapma sakın iyimi eksilirsin... Yat uyu sen bol bol...Çalışma da... :D
Cevap
15Cevap
Yemek Ve İş Yapması Önemli Olan Konulardan değil Aşık Olan Adam Evine Kendi Yemeğini Getirir Gerekirse Kendisi Pişirir Karısının Önüne Koyar Aşk Budur Bence Cok saçma Bir Soru Aşık Olduktan Sonra Bülent Ersoy Bile Olsa Bişey Fark Etmez :)
teşekkürler
sevdikten sonra yemek ve ev işi önemlimi? Ymek yok ev işi yok o zaman bizde zamanımızı başka şeylere ayırırız ta şaneeee değilmi :))) Acıktığımızda bişeyler buluruz yemeye nasılsa.
ben de onu diyorum yani bazı işler vardır ki ancak ben yapabilirim ama yemekle ev işini başkası yapabilir dimi?
evet evettt aynen öyle. Sen adamını mutlu edersin. İşte hayalimdeki evlilik :))
ahaha gerçekten öyle ya
beceriksiz ama delü sün sen kız :)))
evet.. bir iki yıl önceydi
akrabalar bizde toplanmıştı, bir demet taze soğan doğranıcaktı
anneler soğanı bana değil de dayımın kızına teslim ettiler doğraması için çünkü benim onu dahi beceremeyip -istenen boyda doğrayamayacağımı ,veya yavaş yavaş kesicegimi biliyorlardı
bu konuda aile arasında ünlenmişim demek ki ama ben bundan dolayı utanmıyorum istemiyorum ya beni bu işlere mecbur etmesinler kriz çıkar
Yaşın kaç? Şİmdi sen gün gelip evlencem ben anne-baba dediğinde şu lafı söyleyecekler.
Otur yerine daha yemek yapmayı bilmiyorsun , üstüne koca istiyorsun :))
evlenicek yaştayım küçük değilim
15 te evlenilecek yaş türkiyede? Yaşını söylemediğine göre 20 altısın demek :)
söylemem
küçüksün işte küüüüçük :)))
Kadının görevi evini çekip çevirmektir ev işleri yemek yapmak kocasını memnun etmek kadının görevidir bu kadın hizmetçidir demek değil kadının görevidir kadın evdeyse çalışmıyorsa başka işimi var evi çekip çevirecek tabiki de yerigeldiği zaman kocada yardımcı olur işler paylaşılır çalışıp evi çekip çeviren kadınlarda var eğer evlilikte eşler birbirini seviyorsa bunlar teferruat tır.
Sevgi olduktan sonra bir kuru soğanla bile ömür geçirebiliriz.Ama sevgi yoksa hergün çilingir sofrası da yapsa fayda vermez.
Kimseyi yargılamamak gerek.Herkes iyi gördüğü şekilde yaşamak ister.
az onceki sorunun sahibi ile ayni gibi geldi bu soru da. cevabim yine evlenmem. ev isi ya da yemek yaptiracagimdan degil ama o yasina kadar kendi basinin caresine bakmayi ogrenmedigi icin evlenmem.
ev işi yapmayan biriyle evlenmek mi allah korusun :)
allah beni sizin gibilerden korusun amin
Evlenmem.
Ütü, çamaşır, bulaşık, yemek, temizlik bunlar kadının işi.
Kadın dediğin köle olmalı.
başka konularda olsa yemek -ev işinde olmasa olmuyo mu?
katiyen olmaz.
a tamam ya sanki nişanlım
yüzüğü atarım!
sana diyecek laf bulamıyorum
Ben ev isi yapmam cok üseniyorim yemekte yapmam ama esim bikti artik 5 senedir ev hep dahnik bana artik para werio temizleegim her saate yemek yapmam önce bana yeni ev yeni Mutfak alirsam ozaman yaparim dedim
Yemek yok ev isi yok zaten 3~5 seneye pert oluyorlar seks te yok.
akki dengesi yerinde olan boyle bir insanla asla evlenmemeli
ben evde oturan kadın sevemem oda çalışacak herkes eşit bu dünyada ben ne kadar çalışıyorsa eşim olacak bayanda o kadar çalışcak ( ileride karımla daha iyi tatillere çıkalım diye :D asdadasdas :D )
çok seversem evlenirdim
nerde bu çok sevenler..
ben insancıl biriyim de, ama işte bilmiyorum olmaz diye korkuyorum
çünkü annem de ailem de beni bu konuda sürekli eleştiriyor ingiltere kraliçesi vs gibi dalga geçiyorlar
hayır gıcıklıktan değil çocukluğumdan böyleyim
işim gücüm kendimle ilgilenmek, süs püs bakım olayları
dolayısıyla benden ev hanımı olamıyor ha bu yaşa kadar yapmadım şimdi yapamıyorum çok ağır geliyor zaten bünye kaldırmıyor direk yataga düşüyorum 1 odayı süpürücem derken
yemek olayını geçelim malzemeyi berbat ediyorum yok yani elimden gelmez
iyi de kg alırım diye makarna da yemiyorum ki ! onu da yapıştırmayı beceriyorum
bigün annem yoktu babamla kızkardeşime pişirim dedim valla isyan ettiler bu ne diye
salata yapabilirim bir de işin tuhaf ben zaten meyve kuruyemiş yoğurt çiğ sebze bunlarla besleniyorum yani bana yemek verme yine aç kalmam yerim bademlerimi içerim sütümü
fakat koca bu tarz şeyleri yemek olarak görmücek sonucta.. kaç gün meyve yedirebilirim ki?
haklısın gülü seven dikenine katlanır belki yemek yapmayı bılen bırıyle evlenırsın her erkek yemek yapamaz dıye bır kaide yok misal ben tek yapabıldıgım makarna :D yumurta oda kabuklu :) ama benım erkek kardesım misal aklına hangı yemek gelıyorsa yapar + tatlıların bır kacınıda yapmayı bılıyor :D denk gelır yanı
yapmam derse evlenmem
yapmıyorum işte!
beğenmedim ki... asla
Kesinlikle olmaz ya, dalga mı geçiyorsun sen?..
ciddiyim
evet önemli. evlenmem.
evlenme lütfen
sen kendine hizmetçi arıyorsun
Öğrenir zamanla bu kadar abartmaya gerek yok
Ev isi kadının isi degildir cinsiyeti yoktur
Evlenirdim
çok güzel!
ev işleri ne olucak?
ya ben de üniversitede iken tek başıma evde kaldım, ama eşyam yoktu yani bir halı bir yatak .. böyle bir bekar evi ile bir yuva arasında fark var beceremeyeceğimi düşünüyorum çünkü evdeki halimi görüyorum
hergün temizlik yapan kadınların hali beni çok sasırtıyor
Zenginler evlenir , müracaat zengin koca.
Ben bile evlenmezdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?