Biraz derin bir konu fikriniz nedir?

Eşimle bir buçuk yıllık evliyiz. Ama borçlarımız hiç bitmiyor ha öyle giyimdir felan da almıyoruz ama yetmiyor şu an ben çalışmıyorum. Eşimin ailesinin durumu da hiç yok bütün düğünü eşim yaptı altınlarımızın yarısından fazlası borca gitti. Kalanla da çok düşük bir araba aldık.

Eşim mesleğine başladığında ailesinin de az yardımıyla ev almis eski bir ev ama var çok şükür hep şükrediyorum onun kredisini ödüyoruz.

Eşim askeri personel ve sonradan damarinda bir sorun çıktı yani sözleşme bitince geri bir daha almayanbilirler.

O arabaninda kredisi var tabi dahaca. Evimi dizemedm eski eşyalar. Eski halı perde felan hep şükrediyorum ama o kadar çok bıktım ki borçtan her yerimiz borç. Çöpe gitmiyor sonuçta ama hayatımızı yaşayamıyoruz. Biri evime gelince üzülüyorum çünkü eşyalarım hiç güzel değil eski. Düşünüyorum sözleşmesi bitince napcaz diye. Bundan çok korkuyorum. Hastalık durumu var çünku. Bu borçlarlane ederiz diye düşünüyorum. Şu an hamileyim çalışmıyorum.

Arkadaşlarım evleniyor hepsi dört dörtlük zengin araba felan evleri çok güzel. Neyse işte öyle dert yanasim geldi.

Her halimize şükür Rabbime bin şükür bu arada.

Biraz derin bir konu fikriniz nedir?