Bunlar olmadan niye olmuyor niye normal konuşup anlaşılıp en doğru şekilde evlenilmiyor. Niye bunu bize yapıyorsunuz.
Niye kiroyorsunuz, dokunmamadan sevmiyorsunuz
Bunlar olmadan niye olmuyor niye normal konuşup anlaşılıp en doğru şekilde evlenilmiyor. Niye bunu bize yapıyorsunuz.
Niye kiroyorsunuz, dokunmamadan sevmiyorsunuz
“Bir kadın, şu dört şey için nikahlanır; ya malı için, ya soyluluğu için veya güzelliği için yahut da dindarlığı için alınır. Siz dindar olanını alın, eliniz dert görmez.” (Müslim, Nikah, hno: 53)
Harama bakarsan helaline gözdeğer demişler
Cevap
7Cevap
insanın sevdiğiyle sevişmesi ona dokunmak istemesi kadar normal bir durum yok, hislerinizi bastıra bastıra sapık oluyorsunuz hepiniz
“Bir kadın, şu dört şey için nikahlanır; ya malı için, ya soyluluğu için veya güzelliği için yahut da dindarlığı için alınır. Siz dindar olanını alın, eliniz dert görmez.” (Müslim, Nikah, hno: 53)
Günah diye bastırıyorlar
Sende daha iyi müslüman erkek bulup inşaallah müslüman olursun iyi akşamlar
Ben karışmam dinine ben dua ettim
Gel hesap şifresini vereyim bak kimsenin namusu beni ilgilendirmez sadece sosyal aktivite için bakıyorum kadın erkek ayırımı yapmıyorum teşekkürler
Olay zevk değil ama kızlar kullanılıyor erkekler tarafından
Çünkü kısa sürer öyle bir ilişki
Yobaz değiliz doğru olan bu bir kişi namusun sadece kızda değil erkek için namus vardır erkeğin iffetli vardır dinimizde zina haramdır ama evlendiğin eşin le neyaparsan yap
Kız ciddi ilişki isteyen evlilik isteyen biriyse sevişme ve seks yapmamalı sonra erkek evlilik vaadi ile kandırıp terk ediyor bunlarda işte kullanılmış oluyo ama kız da zaten rahat geniş bir kızsa o zaman kullanma sayılmaz aslında
@Profesyonelşerefsiz aferin ben yazacaktım sen yazdin
Vermekten kastın şeyse vermek zorunda değilsin. Ama zamansa emekse değerse vermek zorundasın.
Ben çekirdek aldım çikolata aldım isterse elma da alırım a muz alıyorum vitamin iyi gelir
Askerlik arkadaşımıyız biz sanki. Dokunmayacağım ile ne işim olur. Saçma bir soru olmuş geç
Kızlar elletmek istiyor bizde elliyoruz alan memnun veren memnun sanane?
Çünkü bazıların derdi evlenmek değil.
Yani cinsellik de bir ihtiyaç
Değil tabikide
Yemek ver simit ver
Benim de aradığım ilişki tipi bu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?