Sevgi hemen biter mi?

Üniversiteden beri birlikte olduğum sevgilimle 8 seneden sonra nisanlandik. Beni nisandan 1 ay sonra terk etti ailesel sebeplerden ötürü. 6 ay sonra çıkıp geri geldi sensiz olamam seni çok seviyorum falan filan. Bence taktik yaptı aileyle ilgili problemler çözülsün diye. Neyse bu vatandaş döndüğünde biz kavga ettik biraz ileri geri laflar konuştuk birbirimize. Kısaca cirkinlestik. Ama sonra oturup konuştuk söz verdik birbirimize eskisi gibi olcaz kötü günler geride kaldı geçmişi açmak yok diye. Sonra 2 ay geçti benden ayrılmak istediğini söyledi bana o tartışmayı hatırlattı üstüne içine dert olan başka şeyleri. Benden sana hayır gelmez falan dedi ve gitti. Konu bu kadar kısa değil aslında bakarsanız. Sıkılmayın diye yüzeysel anlattım. Ailemi watsuptan silmemiş duruyor 1 aydır ayrıyız amacı ne sizce sosyal media kullanmıyorum sadece wpde duruyor engellemedim o da beni engellemedi. Sevgi böyle bir anda biter mi sizce. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu anlamış değilim. Hadi konuşalım biraz dertlenmeye ihtiyacım var...
Sevgi hemen biter mi?