Sevgilimden ayrılmak istiyorum gelecek görmüyorum ama bana çok düşkün onu incitmeden nasıl ayrılabilirim?

Pianofuccboi sadece kızlardan görüş istiyor. Görüş paylaşmak için giriş yap.
Gelecek görmüyormüyorsan bunu bu şekilde söyle ona bahaneler üretmeden. Çünkü söyleyeceğin hiç bir bahane onu tatmin etmeyecek daha çok düşkün olacak. Geçerli bir neden bu zaten söyle acıkça üzülsede söyle gerçeği bilmeli bilmeli ki ne konuda onunla gelecek göremiyorsun bilsin. Eğer hatası varsa da bunu bilmek hakkı çünkü belki kendini törpüler, seviyorki sana düşkün seven insan fedakarlık yapar. Sende herşeyi net olarak söyle.
Teşekkür ederim
Ne kadar incinmesini istemesende üzülecektir ki bu çok normal. Önemli olan bu acıyı abartmadan hayatına devam edebilmesi. Sakin bir şekilde konuşup anlat devam etmek istemediğini söyle sonrasında senin yapabileceğin bir şey yok
Teşekkür ederim..
İnan bana bu durumda devam etmek çok daha incitici. Hem senin için, hem de onun için. Elbette üzülür. Ama kendine de haksızlık etmemelisin.
Teşekkür ederim
zamanla kendinden soğutabilirsin ya da direkt açık açık söylemen gerek başka yolu yok maalesef
Bu çok üzücü ve yıkıcı bişiy ama konuş onunla al karşına kırmadan
Açık açık söyle ve vicdan azabı hissetme. Tabi kırıcı olmadan. Günün sonunda iyilik yapıyorsun herkes karşılıklı değer bulduğu bir ilişkide olmayı hakediyor :) ikinizin de yolu açık olsun.
Mesajlaşırken kısa ve net cevaplar ver arama sorma ilgini alakanı kes sana neden böyle yapıyorsun diye sorduğu zaman üzgünüm ama ben erkeklerden hoşlanıyorum de ve kaç
Saçmalamaa böyle bir şey asla yapma!
Aynısını arkadaşıma yaptılar hoş değildi ahhdsjdj
Başka birini buldum demiyorda gelecek göremiyorum diyo buda farklı model birden söyle bence öyle daha üzücü ok
öyle fiyosun ama ayrılınca 360 derece değişiyor ben de aynı şekilde düşünüyodum ama hiç de öyle olmadı ayrıl gitsin
incitmemek falan yok her türlü canı acıyacak direkt konuya gir düzgünce açıkla ayrıl bitsin
Gelecek görmüyorsan çıkmasaydın
ahı tutar kullanmışsın duygularını bedenini
Sakın zamanla soğutayım falan deme ona işkence yapmış olursun günahın artar
Adam gibi ne hissediyorsan ne düşünüyorsan korkak olmadan cesurca söyle
gelecek görmediğiniz bir insanı neden ona sene oyalarsınız anlamıyorum. aynısı bana da yapıldı
En İyi Görüş