Sevgilimin daha önce kızlarla birlikteliğini biliyordum, dün o kızlarla yatak fotoğrafları olduğunu öğrendim ne yapmalıyım?

Lütfen bana yardım edin. Ben daha önce kimseyle olmadım. İkimizde 25 yaşındaydız şu an ciddi yoldayız. Daha önceki ilişkileri anlattı takılıyodum kızlarla diye ben bunu bilerek gittim, dünde 8 yıl önceki eski sevgilisiyle mailde fotografları kalmıştı onun hakkında konuşurken 280 küsür fotoğraf sildim onu unutmuşum onları görsen hepten çıldırırdın diye konuştu gaza getirdim anlatmaya başladı işte erkek muhabbetlerindeb dolayı çekiliyorduk açık konuşturma falan. Birde askerdeki arkadaşıyla birlikte silmiş fotoğrafları bu yaptığı doğru mu hayatında ben varım önceki yaptıklarını gülerek anlatması, arkadaşıyla muhabbet ederek silmesi bana hakaret değil mi? Birde ciddi yoldayız, 2 3 ay sonra nişanımız olucak, bu durum beni yıprattı ne yapmalıyım sizce

Sevgilimin daha önce kızlarla birlikteliğini biliyordum, dün o kızlarla yatak fotoğrafları olduğunu öğrendim ne yapmalıyım?