Ne yani ben güzel değil miyim sana göre. Başka kadınları güzel buluyorsun. Birine aşıkken başkasını güzel bulabilir mi insan?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u +1 yılTabi ki böyle söylemesi yanlış olmuş size. çünkü bir insan için zaten sevdiği kadın yani aşık olduğu kadın dünyanın en güzel kadını gibi gelir. yani size bunu söylemesi aslında size çok fazla değer vermediğini ya da umursamadığını gösteriyor. bence bu durumu onunla konuşmalısınız. çünkü ben sevdiğim olsa zaten benim gözümde ne güzel kız olduğu için sürekli ona iltifat ederdim ve mutlaka kalbini kazanırdım. yani bir kıza özellikle sevgilinize senden çok daha güzelleri var ama benim gözüm senden başkasını görmez demek aslında hem bencillik hem de kırıcı bir yorum olmuş. gözü zaten sizden başkasını görmemesi gerekiyor. yani bu bir marifet ya da tebrik edilecek bir şey değil. aslında sizi güzel bulmuyor da olabilir yani sizi kırmamak için de öyle söylemiş olabilir. bu durumda tabi ki kavga etmeniz yani tartışmanız çok normal. ama sürekli tartışmakta ilişkiye zarar verdiği gibi ilişkiyi bitirebilir. bu yüzden bence sevgilinizle bu durumu konuşup neden böyle söylediğini ona sorabilirsiniz. birde açıkçası bazı kişiler dürüst olduğunu ya da gerçekçi olduğunu söylemiş tabi ki burada dünyanın en güzel kızı siz olmayabilirsiniz aslında zaten dünyanın en güzel kızı yoktur ki yani güzellik göreceli bir kavramdır bana güzel gelen bir başkasına güzel gelmeyebilir tabi ki. ama burada önemli bunu direk siz karşı söylemesi yani insan sevdiğine bu şekilde konuşmazdı hiç romantik olmamış. yani bunu en azından daha kibar bir şekilde söyleyebilirdi veya hiç söylememesi daha güzel olurdu onun için. bence bu saatten sonra kavga etmenin bir anlamı yok bence en iyisi onunla konuşmanız ve durumu çözmeniz olur. çünkü çözmezsiniz ayrılabilirsiniz ya da bu şekilde tartışmaya devam edebilirsiniz. yani aslında çok tartışılacak bir konu gibi gelmeyebilir bazı kişileri için ama demek k isiz bu konuda oldukça hassas birisisiniz o yüzden bu şekilde sinirlenmeniz ya da bu kadar alınıp tepki göstermeniz gayet norma olmuş, ama sevgi emek ve güven ister tabi ki insan sevdiği insandan güzel sözler duymak ister her zaman umarım yaşadığınız sorun düzelir. her şey gönlünüzce olsun şimdiden.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
20 erkekten 1 veya 2 tanesi eşinden daha güzelini görmez. Çünkü erkekler ekseriyetle kadının fiziksel özelliklerinden etkilenir. Siz de etkilenirsiniz ama karaktere, duyguya karşı çok daha hassas olursunuz. O yüzden yakışıklı olmasından önce sizin sevdiğiniz karaktere ve yeteneklere sahip olup olmamasına bakar, ona göre o erkeği seçersiniz. Seçtiğiniz erkekten dışarıda 2. bir tane daha bulamazsınız, çünkü bulabilmek için onun da sizi etkileyecek karaktere sahip olmasını beklersiniz. Kişinin karakterini, duygularını, yeteneklerini, özgüvenini,... az çok bilebilmek için de onunla bir süre beraber vakit geçirmelisiniz. Ancak erkekler dediğim gibi karakterden ziyade fiziksel özelliklerden etkilenirler, fıtratları bu şekildedir, kadının vücuduna karşı hassastırlar. Günümüzde de her yerde kadın var ve çoğu kadın aynı kalıba girmiş durumda bulunuyor. Yani erkek için etkilenmesi zor bir durum değil ve erkeğin algıladığı güzellik kavramı için çok büyük bir küme teşkil ediyor o kadınlar (belki sen bile bu kümenin içerisindesindir). O yüzden dışarıdaki birçok kadın erkeklere göre güzel, hatta neredeyse hepsi güzel ama hepsinin güzel olan tarafı farklıdır. Bunu her ne kadar doğru bulmasam da güzellik kavramı tahrik edilme düzeyine kadar inmiş desem yanlış olmaz. O yüzden sevgilinin sana söylediği doğru. Dışarıda birbirine benzeyen, aynı kalıptan çıkma, makyaj, ruj, kıyafet, aksesuar, vs. erkeğin göz zevkine hitap edecek çok fazla kız var. Ancak sen özelsin. Çünkü seni tanıyor; duygularını, karakterini, gülümsemeni, üzüntünü, beraber geçirdiğiniz anılarınızı, kavgalarınızı, acılarınızı, zevklerinizi biliyor. Sana bakınca aklına bunlar geliyor ve bunları seviyor. O yüzden senin yanında olmanı istiyor. Diğer kadınlar erkekliğin gereği olarak ona güzel gözükse bile o sadece sana bakmak istiyor. En azından sevgilinin anlatmak istediğinden ben bunu anladım.
Şimdiye kadar anlattıklarımı iğrenç bulabilirsin ama hepsi doğrudur. Genelleme bile yapabilirim. Erkeklerin görsel olarak etkilendiği gerçeğini değiştiremezsin. O yüzden erkek arkadaşından onun fıtratına ters bir şey istemen mantıklı olmaz. Sadece bakmamasını isteyebilirsin ama gördüğünü güzel bulup bulmaması büyük ölçüde onun ve diğer erkeklerin elinde değil.
10 Yorumla
Doğru bir şey söylemiş bir noktada yani sonuç olarak bu dünyada sadece sen güzel değilsindir güzel kızlar da var yakışıklı erkekler de var ondan daha yakışıklı erkeklerde illaki var yani senin için de geçerli bu ama senden başkasına bakmaması önemli olan kısım bu yani hem böyle deyip hem başkalarına bakıyorsa sıkıntı. o sözde biraz hani kaba olmuş galiba senin açından yani daha güzel daha naif bir şekilde sana söyleyebilirdi , sen de bu kadar fazla takma sadece davranışlarına falan bak gerçekten dediği gibi mi yoksa ayran gönüllü mü gerçekten diğer kızları da güzel buluyor mu seninle birlikteyken böyle düşünmelisin.
02 Yorumla
Soran+1 yılSence birine aşık adam başka kadını güzel bulabilir mi?
+1 yılbence kavga sebebi değil aksine güzel bir şey demiş. güzellik algısı kişiden kişiye değişen bir şey, bir insan bir ilişki içindeyken başkalarını güzel bulabilir de. ama önemli olan başkalarını güzel bulsa bile ilişki içinde olduğu kişiye sadık kalmasıdır. birini güzel bulmak karşı tarafa bir haksızlık değil bence. yeri gelir sen de bir kadını, bir erkeği güzel bulursun. gözüne hitap eder, hoşuna gider bir şeyi. ama olay bununla biter. son derece doğal bir durum bence bu
muhtemelen bu cümleyi kurarken "seni güzelliğin için değil sen olduğun için seviyorum" gibi bir şey demek istemiş ama o şekilde algılanmamış
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
32Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Yeri gelince de sen dersin senden daha yakışıklıları var ama ben seni seçtim diye..
00 Yorumla
+1 yılHayir Adam gercekci.. böyle biseyi duymak rahatsiz edebilir.. ama söyle düsün dünyanin en güzel kadini sensin dese inanicakmisin?
Adam daha güzelim demis senden güzeli olabilir ama benim icin en güzelimsensin Demiş..
Yersız tribe gerek yok 🤗02 Yorumla
Soran+1 yılSen çirkinsin demeye getirdi sanki. Mesela bana hep çok tatlısın, hoşsun falan der ama çok güzelsin dediğini daha hiç duymadım.
- +1 yıl
Kaba mizacli biri ozaman işin zor 🫢
Kavga etmeye bile değmez. Önce dövmüş sonra sevmiş sanki. Ama hoş değil bu. Senden güzelleri varsa senin gibi olmaz. Her kadın aynı değildir. Evet bulur belki güzelini bulur ancak senin gibisini asla bulamaz belki.. bu da bir gerçek...
00 YorumlaHep daha güzeli vardır ve olacaktır da. Ama neyseki aşk denen şey sadece güzelliğe endeksli değil. Bazen bir gülüş, bir bakış, yaşam enerjisi, zeka, ortak zevkler gibi birçok etken de aşka dahil olabilir. İşte bu yüzden daha güzelini aramayız. Evet görürüz daha güzelini ama bize bir şey ifade etmez.
06 Yorumla
Soran+1 yılBir şey ifade etmiyor olsa daha güzel olduğunu da düşünmezsiniz bence
Soran+1 yılPeki çok güzel bi kadının da dshs güzeli var mıdır
Soran+1 yılDaha yazacaktım yanlış olmuş😂
Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Aman ne meraklısınız her boka kavga çıkarmaya. Adam gayet gerçekçi ve mantıklı konuşmuş. Nesin sen dünyanın en güzel kızı mı? İllaki senden güzelleri var ondan yakışıklıları da var her mantıklı insan bunu kabul eder.
02 Yorumla
Soran+1 yılDünyanın en güzel kızı değilim de orada bana çirkin demek istedi sanki.
+1 yılÜslubu hoş değil tabi ki. Kötü niyetle demediğini düşünüyorum sen benim gözümde en değerlisin en güzelsin diyor. Yoksa güzelin de daha güzeli var, yakışıklının daha yakışıklısı var. Önemli olan aradaki kimya yani birbirinize çekici gelmeniz. Kavga sebebi değil ama ben olsam içten içe kırılabilirdim. En çekici kadın sensin demek varken niye böyle dedi diye.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Ayrıl gitsin ya. Ne zannediyorsa kendini. İnsan karşısındakine güzel bir ruh hali vermek ister. Güzel şeyler söyleyeceğine saçma sapan konuşuyor. Bu tip insanlar çok yorarlar.
00 Yorumla
+1 yıl
Yakında ayrılma sebebi olarak da böyle söyler artık.
00 Yorumla
+1 yılİyi de normal. Bu cümleden güzel olmadığını düşündüğü anlamını nasıl çıkardın ki? Senden güzelleri illa var. Ondan yakışıklıları da illa var. Önemli olan birbirinize sadık olmanız.
00 Yorumla
+1 yılİlla daha güzeli vardır. Bunu söyleme şekli önemli. Sürekli senden daha güzelleri var demek de hoş olmazdı. Gerçekçi yaklaşmaktan fazlası bu
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha güzeli dese yine iyi. Senden çok güzelleri vardır dedi. Üstelik bana bir kere bile çok güzelsin demedi. Hep çok tatlısın hoşsun falan der.
- +1 yıl
Onu tanımıyoken seni ne kadar fazla sevdiğini iddia edicek şeyler söyleyemem ama aksini söylemem de saçma olurdu
- Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru söz aslında da söylenmez çiftler arasında. Kıvanç tatlitug sevgilinden yakışıklı ama söyler misin yüzüne hayır ama bunu herkes bilir. O yüzden bazı şeyler söylenmez saygı gereği. Düzen gereği
00 Yorumla Bence zaten senden güzellerin olduğunu idrak ederken seninle olması zaten güzel olan bu. Sadece senin güzel olduğunu düşünüp seni sevse mecburi sevgi gibi çünkü başkalarıni bilmiyor ama o diyor ki bir sürü seçenek var ama ben seni seçiyorum tercih ediyorum diyor bence mutlu ol.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Aslında güzelliğe duyulan aşk gercek aşk değildir. Hayranlıktir. O yüzden birinin seni güzel bulmadigi halde sevmesi bence daha samimi ve gerçekçi
00 YorumlaYani şey demiştir mesela yakışıklılar var ama aşık olabileceğimiz çekici gelen bazıları var bize göre de anlıyorum ama böyle demese de olurmuş
00 Yorumlahangi soruya karşılık bu cevap? önce onu söyle sonra yorum yapalım. ne sordun kimbilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılBir şey sormadım. Normal bir sohbet esnasında işte. Aşkım seni çok seviyorum, başımın tacısın. O kadar seviyorum ki. Senden çok daha güzelleri olabilir ama benim gözüm, aklım, kalbim sende.
Aynen bunları söyledi.
- Aşk İlişkileri konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılönü açık bir söz söylemiş eğer sevgilinizin huy tutum niyetini bilirsiniz ordan belli olur sözün manası
02 Yorumla- +1 yıl
Hayır bu cümle bir manipüle cümlesidir
- +1 yıl
Ya o açıdan da bakılır ama ilk önce biraz yatıştırıcı noktadan yaklaşmak gerektiğini düşündüğüm için böyle söyledim
Aslında iltifat etmiş sana ondanda daha yakışıklıları vardır ama senin gözünde ondan başkasını görmemiş demekki
01 Yorumla
Soran+1 yılNe iltifatı ya seven insan için başkası güzel gelemez.
+1 yılBendeki bu aşk olmasa giderin yok demiş. Ayıp öyle söylenmez.
00 YorumlaSenden de çok yakışıklıları var ama benimde gözüm senden başkasını görmez de kısasa kısas
00 Yorumla
+1 yılBu ben ya ahhahşslhsls😂 Bende olsam böyle düşünürdüm küserdim trip atardım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılKainat güzeli olmadığın bir gerçekse sen de bu uykudan uyan. Adam dürüst daha ne istiyorsun?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSence ondan daha yakışıklısı yok mu ne saçma cümlelere takiliyorsunuz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sana aşık diye gözleri kör olmuyor. Her şeyi de abartmayın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılAnlatmak istediği ne bilmiyorum ama ifade etme şekli çok kaba ve kırıcı
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı. Bence çok güzel bi cevap
Adam marjinal konuşmuş gerçekçi biri
Ama dan sonrası çok önemli00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Dürüst adammış ya en güzel değilsin en yakışıklı da değiliz adam sadığım demiş
00 Yorumla
+1 yılDaha iyisi her zaman vardır. Ama böyle diye diye de ne bilim. O zmn daha iyisi var diye çoğunluk yalnız kalabilir. Bence sen tartışırken veya konuşurken falan sevgiline fazla özgüvenli falan konuştuysan o sana yem atmış da olabilir.
00 YorumlaGüzel olduğu için kötü var
Güzelinden Güzel i var
Bu gözler sende kaldıysa diger Güzeller haram
Aynı şey yakışıklı çocuk gördüğünde içinden diyebiliyorsun senin ki dışından demiş önemli olan sen varken diğerlerine bakmamakta00 Yorumla
+1 yılTik tok ta vardi bu konu. Sevgilim kasiyer sana cok benziyordu dedi. Nasil güzel miydi dedi kiz. Cevap veren erkegi görelim. Size bir şey soylenmez, bizden bin farkli konulara çekebilirsiniz konulari. Bu soru da onun gibi. Cevap yok. Kactim
00 Yorumla
+1 yılGüzelde olsa onu ilgilendiren o değil sen ve sizin yaşadıklarımız başkalarını katması çok saçma aklında farklı biseyelr vardır üstü kapalı atmış ortaya buda bı manipüle yontemi
00 YorumlaŞimdi Barbara Palvin de var 😀
Ama bence saygı gereği karşındaki insanın duygularını düşünerek böyle bir şey söylemezsin galiba boş bulundu ya da fazla dürüst
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılMargot Robbie varken şimdi yani kıyas olmaz 🤣 bunu dmeek istemiş olabilir ama ayıp etmiş 😄
00 Yorumla
+1 yılÇok yanlış ifade etmiş kendini erkekler düşünemiyor bazen iyi bişey demiştir ona göre ama bize göre inceee
00 Yorumlainsan baskalarini guzel bulabilir.. ama bi erkegin bunu soylemesi cok incitir.. insan sevdigine bunu zanten soyleyemez
00 Yorumla
+1 yılAdam sana iltifat etmiş ve hala kavga sebebi arıyosun yaptığın yanlış
02 Yorumla
Soran+1 yılNe iltifatı senden daha güzelleri var diyo. Sen çirkinsin demek istiyo
- +1 yıl
İllki güzel vardir adam gözüm senden başkasını görmüyor da diyor dikkatini çekeyim
+1 yılBenim kadar güzel biri yok benden farklı güzel biri vardır ama gözleri onları arıyıp böyle manipüle etmeye çalışıyorsa sağlıklı bir kişilik değildir
00 Yorumla
+1 yılHaha😅 kendini yanlış ifade etme vakası.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. Değil ama söylenecek söz de değil
00 Yorumla
+1 yılKavgada söylenmez bu kelime
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBulursun ama bir kişiye aitlik hissedersin
00 Yorumla
+1 yılrealist ama üzücü
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKavga çıkarma işte adam kötü niyetle dememiş
00 Yorumla
+1 yılGit daha güzelini bul de o zaman.
00 Yorumla
+1 yılHaklı ama ne gerek var
00 YorumlaBenim için kavga sebebi hem de öyle böyle değil
00 YorumlaYani patavatsizmış sevgilin baya.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılAyrılda çocuk kurtulsun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Sorunların var senin hatun :D
08 Yorumla- +1 yıl
Sağlıklı olmayan kişiliklerde gelmiş
- +1 yıl
@rabbecabladellll Biz hep buradaydık müdür :D
- +1 yıl
Abansanıza fazlaca merak ettim “abamış” halinizi instagram verebilirim
- +1 yıl
“ABANMANIZ” adına
- +1 yıl
@rabbecabladellll instagram vermene gerek yok benim kendi instagramım var. Başkalarınınkine muhtaç değilim :D
- +1 yıl
Ayh ayhhhh bu nasıl bir varoşluk
- +1 yıl
@rabbecabladellll Başka yerde göremezsin, işte öyle bir varoşluk :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılgüneş balçıkla sıvanmaz
01 YorumlaSeni manipule ediyor yeme bunları.
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani? Güzel bulduğu halde güzel değilsin mi diyor bana. Durup dururken niye senden güzeller var dedi ki anlamıyorum.
kabalık etmiş
00 YorumlaAh bu kızlar :)
00 Yorumla
+1 yılDoğru söylüyor ama.
00 Yorumla
+1 yılGüzel bulablr bu normal ne var da
00 YorumlaErkekler bulur aldatmasın yeter takılma bu kadar
00 Yorumlaillaki vardır
00 Yorumla
+1 yılHea öyle diyor srfzler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçma olmuş böyle konuşmaya ne gerek var ki
00 YorumlaHayır aşkım
00 Yorumla
+1 yılne ilgisi var
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim bana "senden çok güzelleri illa ki var ama benim gözüm senden başkasını görmez" dedi. Kavga sebebi değil mi bu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler