Parası için sevmediğiniz, beğenmediğiniz birisiyle evlilik düşünür müsünüz?

Soru açık ve nettir...
Çok parası var zengin, ama siz sevmiyorsunuz, beğenmiyorsunuz...
Buna rağmen evlenmeyi düşünür müsünüz?
Hayır düşünmem. Parası umrumda değil, fakir kalma olasılığını düşününce sjjs evlendiğimle kalırım. Mal mülk Allah’ın, o verir o alır. Uzun lafın kısası şu ki; sevmediğim biriyle sebebi ne olursa olsun evlenip kendimi o mezara sokamam
Teşekkürler Blackmaaan :D
Rica ederim Sosyetic 🙂
Yok ya evlenmem. Sevmediğim birinin nefesi bile rahatsız eder
Görüş
7Görüş
Büyük konuşmayayım ama bu mümkün değil..
Şimdi bana dünyaları verseler; sevmediğim, beğenmediğim insanla aynı hayatı ve yatağı nasıl paylaşırım.. Para bile bu durumdan kurtaramaz beni.. :))
Sevmediğim biri ile evlenmem ya da sevgili olmam. zaten benim için karakter önemlidir. bir kadını iç güzelliği yani karakteri için severim. bunun dışında başka hiç bir beklentim olmaz zaten para için evlenenler mutlaka mutsuz oluyorlar ilişkilerinde. çünkü karaktere göre ya da sevgiye göre evlenmiyorlar. mantık evliliği için yapıyorlar sevmediği ile evlenip daha sonra boşanan çok insanlar var günümüzde ve insanlar aynı hataları tekrar etmeye devam ediyor maalesef.
Yok ben parasız olsa da evlenmem yakışıklı olsa da olmasa da.
Sen ne olursa evlenirsin😂
Resimlerin hepsine katılıyorum. Bir insanı parası, fiziği ya da herhangi bir yeteneği için sevecekseniz sevmeyin daha iyi. Para için normalde yapmam dediğim şeyleri yine yapmam. Herkesin bir sınırı olmalı ¢
Neyleyim, bana hastayken çorba kaynatmayacak kadını
Neyleyim, sırf parası var diye sattığım karakterin ayaklarını
Neyleyim, bana satılık muamelesi yapan kadının zamanını
Neyleyim, bu dünyada bana harcanmamış bir hayatı
Para da önemli de sonuçta evlilik bir gün değil iki gün değil. Benim midem kaldırmaz
Adam yaşlı ama çok zengin ve ölünce tüm serveti sana kalacak olsa 🤔
Yaşlı adam da boş durmayacak. Yine de kötü ya
Bir anda düşünsene çok zengin bir kadın olacaksın
Hayır tabiki kesinlikle düşünmem.. Aşık olmadığım sevmediğim bir adamla hayat düşünülemez bence..
Hayır parası var diye bir insanla evlenmeyi geçtim arkadaş bile olmam, olanlara da son derece ön yargılı bakıyorum
Para benim için hiç bir zaman etki eden bir unsur olmadı olamaz da. Yani hayır!
Ne kadar parası olduğuna bağlı
Çok parası var çok zengin 😂
Olur olur yeriz yeriz
Paranın köpeği değilim işim olmaz
Gönlüme ılık ılık akacak para bunu sağlamaz
Hayır düşünmem
Düşünürüm
En İyi Görüşler