Güncellemeler
1 ay
kendim icin sormuyorum arkadaslar
Güncellemeler
1 ay
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Xper daha 💖
uzun zamandir sevgilin var ve artik ilerlemek istiyorsunuz ama annen ve babanin haberi yok kime ilk söylersiniz ve nasil söylersiniz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
12Görüş
Ben direkt giderim derim anne hayatımda biri var tanışıyoruz iyi anlaşıyoruz belli bir süredir.
yiaa uzak mesafeysee
Merhaba, birisi var, ciddi düşünüyoruz derim. Eğer siz de uygun görürseniz sizinle tanıştırmak istiyorum derim yani bu kadar basit bir şey aslında. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Bu konuda rahatım. Sevgilimi, flörtümü rahatlıkla söyleyebilirim. Hem de ilk günden.
Aradan uzun bir zaman geçmiş ve yeni öğreneceklerse; Akşam Ziya'da yemek yiyelim, kız arkadaşımı getireyim hem derim.
erkekler zaten kadinlardan daha rahat yiaa
İlk olarak anneme söylerim söylerken de hiç çekinmem acaba nasıl bir tepki alırım diye düşünmem. Hayatımda birinin olması doğal bir şey ayriyeten ters bir tepki alamayacağıma eminim ailem benim mutlu olmamı ister.
Ben ilk anneme söyledim. Sağ olsun o da anlayışla karşıladı. Eğer nasip olur da işler ciddiye binerse bu konuyu babama da açacağım. Eminim o da anlayışla karşılayacaktır.
Derim ki baba ben bir halt yedim aşka yelken açtım derim bütün dalgaları aşıcam onunla derim sizlede tanıştırmak istiyorum yemeğe gelmek istiyoruz dicem 🤣
İlk zamanlarda anneme zaten diyorum ya var diye hatta annem hala eski ayrıldığım kıza üzülmemeyi diye arada giderli paylaşım atıyor 😅
Öncelikle anneme anlatırım beni bu zamandan beri sevgilim var artık ciddi düşünmeye başladık vs vs diye
Annem genelde biliyor biriyle konuştuğumu. Ajan gibi peşimde 😂
Hiç lafı eveleyip gevelemeden ben birini seviyorum der fotoğrafı varsa onu gösteririm
İlk anneme söylerim sonra babama söylerim bir süre sonrada tanıştırmak isterdim
Ben gerçekten evli olmasaydım babama bile derdim çok ciddiyim babam o konuda sadık ve anlayışlı bir adam
Ben bir tane garıyla konuşuyom gidin isteyin bunu derim
Sanırım sevinirlerdi 😀
Hiç sevgilim olmadı olsa direk derim.
Bence annene söylemelisin
Kız olsam anneme söylerdim
Önce anneme söylerim
söylemem
Annene söyle