Kendisinden hoşlanan kız Kıbrıs’a Kurpiyer olmaya gitse (Kurpiyer: kumar masalarında oturan yönlendirme yapan kişi)
Erkeklerde kaybetme korkusuyla birlikte ilgi başlıyorya
Bu durum etkiler mi?
Erkeklerde kaybetme korkusuyla birlikte ilgi başlıyorya
Bu durum etkiler mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Bunda kıskanılacak ne var ki canım, sonuçta herkesin manitası ömründe bir kere de olsa kurpiyer olmuştur, doğal şeyler. 😂
Ama onda bir hoşlanma yon bence, yani ben hoşlanıyorum ve hoşlandığımı biliyor kendisi
Hoşlanmıyorsa bu sorunun sorulması gereksiz.
Erkekler öyle değil ama. Normal erkek arkadaşlarımız bile hoşlandığımız çocuğu anlattığımızda hasetfleniyorlar hani istemsizce iç güdüsel olarak neden ben değil de o kafası. Beni yıllarca reddeden biri vardı ve arkadaşı beni bilmeden eklemişti o zaman orada kudurmuş o fotoğrafımı o arkadaşına gösteren bir başka kişiye bile ya niye gösteriyorsun diye çemkirmiş ama beni sevmiyor istemiyordu düşün
Hoşlanmıyorsa etkilemez bence banane a*k ne b*k yerse yesin der
Erkekler öyle değil ya. Normal erkek arkadaşlarımız bile hoşlandığımız çocuğu anlattığımızda hasetfleniyorlar hani istemsizce iç güdüsel olarak neden ben değil de o kafası
Ama hoşlanıyorsa neden ben değil de o der peki erkek hoşlanmıyorsa neden ben değil de o desin ki
Kızım içgüdüsel diyorum hoşlanıp hoşlanmamakta alakası yok diyorum sen anlamıyor musun. Anlaşılan hiç başına gelmemiş. Bak burada bir erkeğe ilginle alakalı bit soru sor gizli hesap olmana rağmen o sana mı bakacak napsın denin gibi kezbanı seni kulllanıp atar vs tarzı saldırılara uğratsın erkekler tarafından. Neden mi tabiki seni kıskandıkları için deği seni görmüyorlar bile ama bundan iç güdüsel olarak rahatsız oluyorlar yaradılışları böyle
Düşüncenden emin olsaydın sorma gereği duymazdın… dene ve gör o zaman
Ordaki kızlarda çok güzel ya ama hiç muhabbet etmiyolar
Kumar oynarken neyin muhabbetini yapıcan kdjjdk
Gelsin muhabbet etsin şans getirir belki konsluk yapsın demiyorum
Maaşları yüksek ama diger işlerde çalışanlara göre
Ne kadar alıyorlardır?
3 ay önce ordaydım 20 25 bin arası yerine göre değişiyor
Yaşadım desene 💃🏻
Ama orada geçim zor
Türkiye ile kıyaslama
Hahahahah şaka mı yapıyorsun ülke ne halde farkında değilsin herhalde. burada 25 bin alan doktor bile geçinemiyor kınrjstab ne farkımız kaldı… ayrıca kaldığım yer yemek hepsi otelden olacak ben Alaçagıda yaşamış insanım merak etme Kıbrıs vız gelir tırıs gider
Ayrıca kurpiyerlikte bahşiş de çok iyi oluyormuş
Hepsi otelden olmuyor
Bunu kıskanmayan erkek erkek değildir ona erkek diyemeyiz kısaca deyyus denilebilir
Ama onda bir hoşlanma yon bence, yani ben hoşlanıyorum ve hoşlandığımı biliyor kendisi
Bir nevi motorize yani
Pardon? Ne alaka a. k masada oturup oyunu gösteriyor kadın erkek herkes çalışabiliyor senin vizyonunu s.. ksnler
Zırlama
Nedennkiskansin
?
tabiki etkiler