Sakin kedini ele verme sonra bu kolay kız deler falan aslında bu sandığımız kadar iyi bişe değil ama Bilinçaltımiz iyi bir şey gibi algılıyor çoğu arkadaşım aşkını itiraf etmesine rağmen sevgilim yok hiçte olmadı , ben sevgili işlerini sevmiyorum maalesef 😂
Cidden çok güzel değilim ego tatmin etmek için de yazmadım yolda görsen ortalama dersin sebebini merak ettim sadece ondan sordum belki fazla neşeliyim ondan olabilir. Ama zaten herkese mesafemi de koruyorum
Neşeli olmanı flört anlıyor bu erkekler arkadaş canlısı olmanı da öyle , güzelsin ben buna eminim bu arada ama iyi değil dedğim gibi bir tık tecrübeli olarak söylüyorum bunu sana 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
8Görüş
Fiziğini ölçülerini söylesene bı 😂aynı kaderi yaşıyoruz çünkü 😂😂😂
78-60-85 boy 160
Ksjsksjdkdjdkdkdjkd ben bı tık kisayım 155 dkdndkrk beyaz tenli misin? Ben esmerim
Beyaz tenliyim esmer olman güzel bişey
Sakin kedini ele verme sonra bu kolay kız deler falan aslında bu sandığımız kadar iyi bişe değil ama Bilinçaltımiz iyi bir şey gibi algılıyor çoğu arkadaşım aşkını itiraf etmesine rağmen sevgilim yok hiçte olmadı , ben sevgili işlerini sevmiyorum maalesef 😂
Evt esmerler candır sjsjsjsjsj
Teşekkürler görüşün için 😌
ricam ederim tatlım dikkat et 😊😉
Aman dikkat et intihar falan etmesinler İran prensesi gibi olma sonra djjdjdmd
Ahahaha fiziksel olarak pek benzemiyoruz ya
Kuzum bak bu iyi bir şey değil bu arada herkese hitap etme biraz kendini mesafeli tut çünkü kolay kız ilan ederler yakında ulaşamadıkları için.
Cidden çok güzel değilim ego tatmin etmek için de yazmadım yolda görsen ortalama dersin sebebini merak ettim sadece ondan sordum belki fazla neşeliyim ondan olabilir. Ama zaten herkese mesafemi de koruyorum
Neşeli olmanı flört anlıyor bu erkekler arkadaş canlısı olmanı da öyle , güzelsin ben buna eminim bu arada ama iyi değil dedğim gibi bir tık tecrübeli olarak söylüyorum bunu sana 😅
Teşekkür ederim görüşün için sen de güzelsin 😻
sen iyi birisin ondan
Hademe de hoşlanıyor mu?
Sınıf canım doluymuş 🤣🤣
Hayır senin gibi değiliz 😅😅😅
Aynı sinifta değiliz zaten 😂😂
Seni kalemi olarak görüyolar demekki :d
Kalemi? Skdkskdsk
Senlik tipler yani çok güzel değilim diyon ya
Ahahah gereksiz laf sokma çabanı anlıyorum yine de teşekkürler görüşün için
Neyin tribindesin sen ya ne alıngan bişi çıktın 😃
Demekki tek umutları sensin. Ahahahayt :D