Güncellemeler
1 ay
Soruyu güzel kızları çirkin erkekler ile görünce sinir olduğum için sordum manken gibi kız arayışım yok veya benle tipim için sevgili olmasını istediğim kız yok. Kalbi temiz biriyim kız da kalbi temiz iyi biri olmalı iyi geceler...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
2Görüş
Buna ihtiyacın olduğunu cidden düşünüyo musun ya😅
He ya gencim elim boş ciddi ilişki aramıyorum içim de boş o yüzden birazcık rahat ciddi ilişki istemeyen tipe bakan bir kız isterim
O da farklı bi düşünce ne diyim inşallah istediğiniz gibi birini bulursun
Şaka yaptım tabi ki hanım efendi bir kız olmalı diğer türlü tipler bana gelmez ciddi ağır bir kız olsun
Yüzü sevimli olsun senin yüzün sevimliymiş maşallah allah sahibine bağışlasın😂
Yine inşallah istediğiniz gibi birini bulursun siz içinizdekini nasıl birini istediğinizi biliyosunuz zaten :)
Biliyorum yani bana yakışacak olan zaten kalbi temiz olan biri
Hayırlısı olsun ne diyim iyi geceler 🙂
şu fotoğraflı arkadas bulma uygulamaları uygun, fotosuz olmuyor zaten begenen gelicektir sadece
Onlarla uğraşamam ya
Sosyal medya aşkı gerçek aşk değil çünkü sana kendini yanlış tanıtabilir ismi ayşedir gerçekte ama fatma der mesela örnek
kimlik istersin buluşursun zor bir şey değil
Bazıları hiç buluşmuyor uzak mesafe ilişkisi diyor bunlar çok saçma
konum seçip yakın yerden bulabilirsin?
Valla yok ya benlik değil o işler ki zaten soruyu da sinirlenip sormuştum
lan yap lannnn bulucan sevgili diyorum bak ben onerdiysem evlenirsin bile , bi kendime hayrım yok 🤪
Reelden beğenip teklif ederim en ciddisi o kanka bence
tamam.
Arkadaş grupları arasında gez birbirlerine hava atmak için yakışıklı sevgili için savaşırlar
Tipe önem vermeyen kız bulursan gösterde ilk defa görmüş olayım
Sokakta her gün at hırsızlarını güzel kizlarla görüyorum
Beni seven hiç denk gelmedi
Bilmiyorum
Dene bro sevgili yapana kadar dene tipsizler boş durmuyor sürekli deniyor olması için
Ben gerçek aşkı arıyorum
Sanırım olduğum kızlar hep sorunlu olanlar
Gören de Kıvanç Tatlıtuğ sanacak egoya bak. Allah bilir boyun 160 falandır
172
Kafan güzel senin herhalde
Yoo değil kızların çoğuna kriterin ne diyince çoğu tipten bahsetmiyor bile
Ne güzel işte karakter sağlamsa ne yapacan tipi
Karakterim kötü değil ki
Veya kötü karakterde kız da sevmiyrium tabi ki hanım efendi bir kız olsun
Karakterin kötü demedim nerden bilebilirim kötü olduğunu demek istediğim tip gereksiz ne olursa olsun geçici
Senin karşına da erkekte tipe bakan bi kız çıkar seni beğenir sende onun dış görünüşünü beğenirsin ama onun karakter zayıftır o yüzden tipi bu kadar önemseme
Haklisin aslında ama azcık bile olsa kız güzel olsun ya çok olmasa da olur yani ama hiç güzelliği yoksa da beni etkileyemez karakteri iyi olsa bile
Sen karakterini seversen dış görünüşü de güzel gelir unutma insan sevdiği için güzel görür güzel gördüğü için sevmez 😊
Hmm doğrudur karakter iyiyse tipi de iyi gibi görünür aslında iyi geceler sagolun görüş için
Ne demek ☺️
Daha neler duyacagiz
Ee o at hırsızı tipsizler nasıl oluyor da sizi tavlıyor o zaman?
At hırsızı demen bir kere çok yanlış tekrar söylüyorum senin beğenmediğini başkası beğenir gayet normal ve her şey diş görünüş değil önemsiz demiyorum ama belki çok mutlu ediyor çok ilgi gösteriyor bunlar daha önemli...
Ha bak ben işte 1. kriteriniz değil demek istemiştim
Tamam da senin sorun çok saçma çünkü tıp önemsiz demiyorum ama sen sadece ona odaklamışsın kendini karakter daha önemli sevgi saygı vsss
Ee tamam ben karakteri kötü kız olsun demedim ki.
Sadece sinirliyim biraz güzel kızları tipsiz adamlarla görünce bu soruyu sordum
Sakin ol sinirlenme güzel kız çirkin erkek diye bir şey yok birbirlerini seviyorlar vs birlikteler bu kadar