Şişkoyum kimse teklif etmedi iş başa düştü benimle evlenir misiniz
1 ay
Benimle evlenecek biri var mı?

burada herkes şu şekilde yorum yapıyor nedense " Seni fiziksel özelliklerin için sevecek biriyle olma zaten " gibi bunu diyen insanlar hiç hayatlarında kilolu bir kızla sevgili oldu mu acaba çok merak ediyorum yüksek ihtimalle olmamıştır bu toplumda kilolu kızlara her zaman tuhaf bakıldı dışlandı bu insanlar yüzünden özgüven sorunu yaşadılar buna rağmen kilolu olmasını normalleştirerek " önemli olan iç güzellik " tarzı şeyler söyleyemezsiniz bu sadece sözde olan bir şey gerçekte böyle bir şey yok.
Soruna gelecek olursak , sevmek sevilmek evlenmek seninde hakkın mutlu olmak istediğin kıyafeti kendine yakıştırarak giymek seninde hakkın , ama bu topluma rağmen mutlu olmak istiyorsan önce kendini düşüneceksin kendi sağlığını düşüneceksin ve kilo vereceksin çok fazlan varsa diyetisyenden yardım alacaksın spor yapıp hayatını değiştireceksin ama önce kendin mutlu olmayı başarman gerekiyor , sen mutlu değilsin bu soruyu sorma şeklinden de anlaşılıyor ancak kendini değiştirerek mutlu olabilirsin ve devamında seni sevecek insanları bulursun .
En güzel yorum teşekkürler❣️
Umarım başarırsın çünkü seni en iyi ben ve bunu yaşayanlar anlar :))
Çok güzel yorum hepsi dış görünüşe bakarlar, yazıp yazıp durmuşlar
Toplumun büyük bir kısmı kilolu insnalari tuhaf karşılamıyor. Arkadaş olarak, dost olarak, kanka olarak, insana olarak. Siz lafı biraz carpitiyirsunuz.
Ama surda haklısınız, evet. fit bir insanın kilolu birini sevgili adayı olarak görmesi çok düşük bir ihtimal. İkisinde de varsa gayet de olabilir.
Mesela kendimden örnek veriyim. Yiyeceğim yemeklerin miktarını kalorileri ne göre hesaplarim. Yemekleri yaparken hiç yağ şeker kullanmam. Ekmek poğaça börek yemiyorum. Son bir yılda sadece 2 kere tatlı yedim. Düzenli olarak koşuya cikip, yüzüyorum, kalistenik yapıyorum. Ben bu kadar emek sarf ederken sevgilimin rahat rahat takılması beni rahatsız ederdi. Sofrayı beraber hazırlayıp beraber yemiyoruz böyle bir iliskide. Sofrayı ben hazırlıyorum o kendi başına yiyor
Görüş
43Görüş
Nasibiniz sizi bulacaktır
Valla gülüm görseydik iyiydi. Şişko musun Balıketli mi? Geçen birisi sormuş zayiflasam mi? Dedim sakın sana çok yakışıyor. Yaz konuşalım herkesin bir talibi vardır...
Sen zayıflamak mi isityorsun elimden geleni yaparım yardımcı olurun şişmanım diye kimse bakmıyor yok öyle bir dünya zayıflarız sen iste yeter ki yarıdmcı oluruz
Diyetisyene gidicem
Git zayıflamak istiyorsan git tabi
Spora da git sarkma olmasın
Ben bile evlenmem yani düşün artık 😁 şaka ya, umarım kısmetini bulursun ancak kilona dikkat et, biraz gayret göster.
Şaka mi bu? Seni fiziksel özelliklerin için sevecek biriyle zaten olma, önemli olan düşüncelerine , fikirlerine önem veren biriyle olman
Hemen evlenelim askım ayıp ediyorsun yüzük ne istersin tek taş mı beş taş mı?
Evlenmeyi düşünmüyorum daha çok arkadaş vs şeyleri kullanıyorum
Yani kişi evlenmek için ilk etapta karakteri esas alır uyum sağlar mi diye daha sonra tipine bakar eli ayağı düzgün ise kilo pek muhim değildir sonuçta hastalık yoksa düzene görebilir vücut
Maalesef kimse öyle düşünmüyor hepimiz biliyoruz kendimizi kandırmayalım
Haklısınız hepimiz kendimizi biliyoruz bende kendimden bildiğim için bu benim bakış açım insanları yadirgayip gururları ile oynamamak gerekir fiziki bir görünüm bu emin ol isterseniz bunu düzeltebilirsiniz ama öncelikle bu hayatta keninizi sevmeniz gerekir
İster şişko ol ister zayıf, sadece kız olduğun için bile evlenecek abazalar var seninle. Ama gerçek aşkı bulmak istiyorsan sadece zamana bırak.
şişko olman evlenmene güzel çekici olmana engel mi zannediyorsun
Hep öyle düşündüm
sakın ve asla öyle düşünme insan her zaman insandır ve hepimizin içinde kelimelere dökülemeyecek arzular taşırız ve böyle düşünceler yalnışa iter seni
sana şunu söyleyim içinden geçen bazı şeyleri o kadar net görebiliyor ve okuyabiliyorum ki inanamazsın
Evlilik saçmalık ya 😂 anlaşmalı boşanabileceğimiz insanı bulmak lazım
evlenecek kişi bulmak kızlar soruyor da soracak kadar basit mi pazardan armut mu seçiyorsun
Kilo ver mk kimse sizin kilolarınızla baş etmek zorunda değil
Kimseyi zorla hayatıma almıyorum
Alamazsın da böyle yiye yiye zaten. kendine bak karşıdaki insana da bişeyler vaadet
kilo aldığın zaman hatırlarsın seni sevende yalnız görünüşün için yanında olur o zaman daha iyisini bulunca ona gider
Kendini bu şekilde avutman çok basit ve komik
Ben kendimi avutmuyorum zaten kilo vermek için bi adım atıyorum bedenimi değiştiricem sende kalbin için bişeyler yap
Üzgünüm bunu yapamam
@aslıı_449 ağla, kıyarım
üzülme tosunum senide sewen BBW kategorisinden hoşlanan wardır elbet
Hahahah evet evet evet 🙌
Yok senle evlenmem
Olur olur evleniriz
Bu işten benim çıkarım nolcak?
Evet
Konusabilirmiyiz teşekkürler
Hayır. Dunya güzeli de olsan yine hayır.
Olamaz canıma kıyarım lütfen evlen benimle
En İyi Görüş