Arkadaşlık sevgiliye dönüşürmü sizce?

Dönüşebilir. Ben arkadaşımla evliyim
O daha ilk tanıştığımızda kısa bir zaman içinde açıldı. Ben yok arkadaş kalalım dedim. Sonra yıllar geçti. Ben de ona açıldım başladık
Neden?
3 yıl arkadaştık işte... 😊
Kadınla erkekten arkadaş olmaz. 2 taraftan en az biri bunu hisseder.
benim eşim, onu defalarca reddettiğim halde efendiliğini bozmadı. Hep sevgiyle davrandı. Zamanla yaklaşmasına izin verdim. Güvenimi kazanması yıllarını aldı. Demek ki nasipmiş. Oldu. Kadere inanırım.
Sana temin ederim. Kocasını tanımıyorum ama bu devirde bunların evliliği gibisi yok. Taş gibi sağlam.
@TeslaDaVinci 😊 teşekkür ederim. Çok naziksin.
@Mahmut82 valla eşimin niyeti başından beri belliydi. O çizgisini hiç bozmadı. Zaman zaman benden hoşlananlar oldu. Tek tek kenara çekip benden uzak durmalarını söylemiş. sonradan itiraf etti 🤣 ben ona zamanla ısındım. Çok ürkütücü bir tipi vardı bana göre. Sert kemikli yüz. Keskin soğuk bakışlar... Az konuşan bi tip. Alkolün dibine vurmuş, metal müzik dinleyen, gümüş yüzükler, uzun saç... Ben klasik biriyim. Öyle marjinal hiçbir tarafım yok. 😊 . Bi akşam niyeti bozdum 🤣 29 Ekim 1998 de tamam dedim kalbimden. Bi kafedeydik. Kalabalık bir arkadaş grubuyduk. Yanına oturdum. Öyle evimdeymişim gibi hissettim. Güvendeymişim gibi. Aitmişim gibi... 10 Kasım 1998'de de söyledim. Öyle işte.
Dönüşür, iletişiminize bağlı.
Görüş
4Görüş
Dönüşebilir de dönüşmeye bilir de
Bence dönüşebilir
Bal gibi olur
Dönüşebilir belki
Ben öyle bir şey demedim arkadaşlık sevgililiğe dönüşebilir dedim
Niyetine göre elbette arkadaşça dostça samimi olmalı
Evet yani bunu tabi doğrudan hemcinsler arası arkadaşlık ve dostluk gibi algılama
Erkek arkadaştan farksız
Kolay gelsin o zaman
E yani
Direkt olarak art niyetli olarak başka daha kolay olur
Yoo ciddiysen sorun yok
Ne demek hayat bu karmaşık
Yav orası öyle arkadaşça yaklaş arkadaş olarak değil
Rica ederim efendim
f*ck bile dönüşür aşko örnekleri var
Dönüsür
En İyi Görüşler