Çoook güzel biri bu arada
1 ay
Biri size aşık olduğunu söylerse ne yapardınız?

Eğer ki ben de seviyor aşıksam kabul ederdim sevgili olurdum sonra evlenirdik 😊 yia ne kadar çok bir durum bu karşılıklı sevgi aşk ama maalesef öyle bir şey olamayacağı için benim aşkım tek taraflı 😥 başkası çıksa karşıma kabul edemeyebilirim semra özdamar dan başkasıni kalbim istemez gibi görünüyor çünkü yıllar oldu aşık olmaktan vazgeçemedim ah bi zaman makinesi olsa geçmişe gidebilsem sevdiğimi açılırim da bizimkisi imkansız işte 😔
bakın yaşınız kaç nerede nasıl hayat yaşıyorsanız kendinize çekin düzen verin biraz gerçekçi olun bu devirde kimse böyle bir şey yapmaz olgun akıllı adam art niyet arar bundan erkeği kadını olamaz bunun böyle bir şey başınıza geldiyse bu bir stratejidir muhtemelen birine yem olacaksınız ya da alay konusu
Neyden bahsediyorsun ya bir soru sordum cevabını ver geç milletin hayatına burnunu sokma mk mali
Görüş
50Görüş
Eli yüzü düzgün, kafalar uyuşuyorsa daha fazla tanırım.
En çok korktuğum şey de bu. Kaçarım sanırım, uzaklaşırım oradan ya da ondan. "Kaçan kovalanır" saçmalığı yüzünden değil. Cevap veremediğim ve kırmak istemediğimden kaçarım. Bazen de şakaya vurup konuyu değiştiririm ¢
Aşık olmadığımı söylerim
"Özür dilerim ama benim kalbim sana karşı bir şey beslemiyor, hissetmiyor çok güzel tatlı kızsın ama aşık değilim gönülden kalpten sevecek kadar"
Çok güzel bir şey aşık olmak.
O kişiyle tanışmak isterim.
Neyime aşık oldu onu öğrenmek isterim.
Belki de devam ederiz belli mi olur
Biri değilde o dese bana çok inanmamda ama anılarımız çoğalsa ve bunu soylese sevinirim tabi😀😂
Aşk direk yaşanabilecek bişey degil bence. Ama benimde gördügümde çok etkilenip aşk potansiyeli hissettigim kızlar oluyor
Ben aşık değilsem takmam uzak dururum benim de duygum varsa o zaman neler olur neler
Daha önce kimse bana aşık olmadı şaşırırdım
Ona karşı bisey hissediyorsam bir şans veririm belki
Aklima kalbime yatan biriyse Sanırım şans verirdim
Güzellikten çok benim şartlarıma vehedefime uygun olmalı o zaman vazgeçilmez
Mk sanki mal alıyorsunuz
Kişisine göre hayattıma dahil eder ya da ona veda eder, her ikisinde de saygılı karşılarım…
Sebebini sorardım. Aşık olması için bir sebebi olmalı. Durup dururken aşık olunur mu.
Abi güzel derken kız demi sana mı 😂 yoksa sen gidip bir erkeğe mi 😅 neyse datlım derim 😅
Hayatımda kimse olmasa ve kafa olarak ilişkiye hazır hissediyor olsaydım yakınen tanırdım.
Bilemiyorum. Teşekkür ederdim. Hiç yaşamadığım için bilmiyorum.
aaa nerde o şans
olgun seven pek yok
keşke olsaaa pamuklara sarardım yawww
bişi hissetmiyorumki böyle şeylerde tanımam lazım kafaların uyuşması lazım yaş ilerledikçe bendeki kriterler çok değişti beee
Guzelse evet , cirkinse hayir, zenginse evet, fakirse hayir, sonra da , ay seni cok seviyorum, sana asigim, falan filan. her şey ambalajina gore, karakterin bir onemi asla yok, ambalajiniz guzelse okey degilse. s. g
Ambalaj ne mk sâlağı
Ucuzsunuz, sadece klavye delikanliligi yapmaktan baska bir sey degilsiniz, cirkin, beton suratlisiniz, zorunuza gidiyor gercekleri duymak, tahammulunuz yok sizin kafanizda olmayanlara , kabul et ya da etme, srni alan bir ** cıkar elbet
Normaldir olabilir çirkin de aşık olabilir fakat benim onda bir karşılığım yoksa bir anı olarak tarihe not düşülür o kadarcık.
En İyi Görüş