Doğru söz öyle değil mi?

Ama bu da denmez ki.. Çok ağır bir söz ve doğru falan da değil. Kim ne yaşatmış olursa olsun böyle bir sözü hak etmez. Ne bileyim bana, sevgi herkesin sınırı gibi geliyor. Bir katili bile durdurabilecekmiş kadar kuvvetli geliyor ¢
Eyw bibot
Görüş
13Görüş
Gerçekten ağır bir söz ama şunu söylemeliyim ki bazı insanlara (kimse üzerine alınmasın alınması gereken insanlarda var) çok değer verirsin yeri gelir kendine yapmadığın iyilikleri ve değeri ona verirsin kendinden daha çok onun iyiliğini ve mutluluğunu düşünürsün ne mi olur o seni sıradan , 3. Sınıf biri ve işini görüp menfaat için yanında tutar kötü gününde yanında bile olmaz işi düştü mü aradığı zaman durumunu bile sormaz ama ona en çok kötülük ve zararı verenlerinde yanında olur senden daha çok yeri vardır onların sana yapmadıklarını ona yapar ve gram umurunda olmazsın ve zamanı geldiğinde de çöpe atmasını çok iyi bilir dönüp arkasına bile bakmaz çöp kovasına girdi mi diye kontrol dahi etmez nasıl olsa istediklerini almıştır. Sana saygı bile duymaz yeri geldiğinde yolda görüp selam bile vermez kendini üstün görür işte o zaman dersin anne babasından çok değer verdim ama anne babasının bir bildiği varmış ben yaşadığım için yazmak istedim tek suçum çok sevmekti.
annesi babası değer vermediği için böyle oldu. tersine düşünmek lazım bazen.
evlat olsan sevilmezsin derler ona denk gelmişsin
Beni terk eden kişi bunu söylemiş, bana annemin babamın vermediği değeri verdi demiş arkamdan. Lakin terk etti yani kskskksksksjs
Şekerim gene saçmalamaya başlamışsın. Bugün de kafan yerinde değil galiba. Buranın ergen tayfası bile senden daha olgun davranıyor mucuk😘
bir şey sorabilir miyim? Neden sürekli saldırgan ifadelerle yanıt vermek zorundasın. Bak senden ricam biz naif yürekli erkeklere karşı biraz daha ılılmlķ davran aksi taktirde evde kalırsın kimse almaz seni☝️
Lan doğru söyle sen travesti falan değilsin değil mi? Kendi mi yanlış adresteymişim gibi hissediyorum. Bence şu iğrenç fotonu bir an önce profilinden kaldır🤢🤢🤢
Valla senden şu an fazlasıyla iğrenmiş durumdayım. Ve inan yüz ifadem son derece ekşi ve açıkcası sana acımaya başladım. Öyle karaktersiz birisin ki seni tanıyan birisi kadınlara karşı önyargı beslemeye başlayabilir. Neyseki son derece güzel ve zarif kadınlar tanıdım da ben de böyle bir önyargı oluşmadı. Sözlerinde zekâdan yana eser yok. Her hâlinle cehaleti temsil ediyorsun yazık. Bu arada seni takip etmeyide bıraktım. Demek ki sevgiden yoksun kalmış insanlar senin gibi patolojik tavırlar sergileyebiliyor. Bence gidip tedavi ol. Bays.
Kes sesini beyin yoksunu mk maymunu böyle yazarak bir şey mi öğreteceğini sanıyorsun cahil benim konuşma seklim böyle beğenmedin mi ne benim annem ve babam gayette sevgi verdi senin gibilere böyle konuşuyorum çünkü hak ediyorsun ayrıca çokta umurumda ispat olmuş senin gibi yumuşak insanı takipde çıkması engeli de koy iğrenç hesabını görmeyim naifmis etek giy tam olsun hala dırdır konuşuyorsun karı gibi adam ol madam değil 😂😂😂😂
Sözlerini ciddiye almam için önce seni insan yerine koymam gerekir😇
Çok merak ediyorum acaba hayatında hiç sevgilin oldu mu? Hayatında acaba biriyle seviştin mi ya da en azından öpüştün mü?
Sen zahmet etme dur cevabı ben vereyim: Tabiki de HAYIR.
🤣🤣🤣🤣🤣
Doğru bulmuyorum ya
Bence doğru bir söz değil
Fazlası pişman eder hele ki ayrılınca…
Evet. Doğru. Besle kargayı oysun gözünü
Bazıları için kullanılması doğru
Çok beğendim
Ağır olmuş
Kesinlikle doğru 👏
Anlamadım 🤔
Yok değil
Sevmeyin koca memişli