Benim icin önemli yardimci olur musunuz?

sevgilimle 2 yildir birlikteyiz. Benim Ona yaptığım fedakarlıkları verdiğim emekleri çabaları görmüyor ama bir iki aydır tanıştığı İnsanların yaptığı en ufak bir şey benim yaptığım onca şeyin önüne geçiyor Sanki ben hiçbir şey yapmamışım onlar çok şey yapmış gibi bahsedip kıyaslayıp duruyor. Eskiden gelecek Planlarında ben de vardım şu an Hiçbirinde yokum neredeyse kimiz de sınava Hazırlanıyoruz O zaman ben de İzmir'e gittiğimde okul için sana El sallarım artık falan diyor çalışmadığım zamanlarda. Sürekli laf sokup laf sokup ben olunca ya şaka yaptım deyip duruyor. beni sevmedigini hissedebiliyorum yıllardır her bir sorun olduğunda sadece kaçarak asla konuşmayarak En son benim yalvarmamın sonucu barışıyoruz Ben ondan kopmak istiyorum ayrılıyorum sonra dayanamayıp geri dönüyorum ben geri döndüğüm için de o bana günlerce eziyet ediyor psikolojik olarak cevap vermiyor falan filan ayrıldığımız zamanlardan bahsediyorum benim defalarca yaptığım bir şeyi ki onun iyiliği için yaptığım bir şeyi ona hediye almak hasta olduğunda bitki çayı yapmak götürmek vesaire yeni tanıştığı biri iş yerinden veya başka biri kadın veya erkek fark etmez çeyreğini dahi yaptığında Sanki ben hiçbir şey yapmamışım da onlar çok şey yapmış gibi davranıyor daha kendi yeni söyledi senden daha çok önemsiyor beni Onlar diye neden böyle nankör davranıyor anlamıyorum Çok üzülüyorum bir söz veriyor asla Tutmuyor bir söz veriyor kimseye hayır diyemiyor özellikle iş yerinde Hayır bugün gelmeyeceğim yapmayacağım diyemiyor ama bir iki aydır tanıştın insanlar için beni ekmesini çok iyi biliyor ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında

Benim icin önemli yardimci olur musunuz?