Tanımadığı Kızlari ekledi bn de sil dedim o da üzerime cok geliyorsun baski uyguluyorsun ara verelim dedi bn de bende ara vermek yok bitirmek var dedim 2 hafta konuşmadı 2 haftanın sonunda siirt fistigi gönderdi siirtten bn de iade ettim cunku gondermesinden 1 2 ay once bn de buna benzer bir jest yapmıştım
Karşılık olsun diye gonderdigini düşünüp iade ettim hediyesini totelde 2 ay olcak konuşmayalı instagramim herkese acik takiplesmiyoruz ama hikayelerime de bakıyor atlamadan ve tanimadigi kizlari da eklemeye devam ediyor gozume sokarak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Merak ettiğimden bakarım
Hoslandigindan mi yoksa oylesine meraktan mi
Hoşlandığımdan
Ama ara vermek istedi
Hikayelerine mi bakıyor
Evet sence neden
Oylesine mi hoşlandığından mi
Belki hoşlanıyordur
Ama ara vermek istedi
Neden sebep ne ki
Tanımadığı Kızlari ekledi bn de sil dedim o da üzerime cok geliyorsun baski uyguluyorsun ara verelim dedi bn de bende ara vermek yok bitirmek var dedim 2 hafta konuşmadı 2 haftanın sonunda siirt fistigi gönderdi siirtten bn de iade ettim cunku gondermesinden 1 2 ay once bn de buna benzer bir jest yapmıştım
Karşılık olsun diye gonderdigini düşünüp iade ettim hediyesini totelde 2 ay olcak konuşmayalı instagramim herkese acik takiplesmiyoruz ama hikayelerime de bakıyor atlamadan ve tanimadigi kizlari da eklemeye devam ediyor gozume sokarak
Başka kızları ekliyorsa demekki amacı çapkınlık
Sana değer vermiyor demek ki
1 buçuk yıl surdu iliskimiz ilk defa ara istedi sonra fıstık gönderdi onu iade ettigimdenbmi aramıyor sence zoruna mi gitmiş
Bilmiyorum ki durduk yere niye gönderdi onu da anlamdım
Bn de ona menemenlik kahvaltılık konserve göndermiştim karsilikli olabilir
Durduk yere gönderdigini düşünmedim
Hımm bak olabilir sende ona gönderdiysen
Seni acaba beğenmiyor mu o yüzden mi vazgeçti senden
Madem oyle 1 buçuk yıl neden hergun telefonla arar konuşur
Boş kalmamak için ya da yanında biri olsun istemiş olabilir
Sence erkek kafasıyla düşün iade ettim diye mi aramiyor yoksa umursamadığı icin mi aslinda birazda bu olay bahane mi olmuş ona
Bence bahanesi olmuştur bir erkek fiziksel olarak beğenmediği biri için çaba göstermez uğraşmaz
Sence arar mi yiksa bitirdi mi komple
Arayan arardı bu güne kadar bence
Aramaz daha yani hicbir sekilde
Yani sanmam aramaz
Peki bn onun dogum gununu kutladim hediye aldım subatta da o kutlayıp sehir disindan hediye gönderirse kabul mu edim geri mi gönderim
Hediyeyi kabul et ama barışma sen karlı çıkarsın
Eee yeniden olmayacaksak hediyeyi alıp konuşmamak ayip olnaz mi sacma
Yani bu hareketlerine bakarsak bir gram bile mi duygu yok onda
Evet duygu yok gibi
Acaba şundan dolayı mı seni istemiyor
bir şey var ama nasıl desem ki
Cekinme söyle lütfen
Ya nasıl söylesem ki burdan olmaz yazamıyorum da sana
Mesaj atim yazdim
Tamam
Attım