Plotenik aşkta çok acı çekersin kendini başka birşeylerle mutlu etmeye çalış ve unutursun aktifler yap tiyatroya git sinamaya git değişik yerlere git kendi hattına bak yoksa ilerde allaha göstermesin çok problem yaşarsın seni istemiyeni senden isteme kendine değer ver kendini sev başkasını bulursun çok var erkek takma kafana o deni istemiyorsa sen onu hiç umursama...
Ya simdi söyle bişi var ben onu 8. Sınıfta gördüm her tenefüste bakısıyorduk öyle sonra iste lgs ye falan girdik okul tatil oldu sonra iste okul acıldı ikimiz farklı okullardayız 9. Sınıftayken hiç görmedim onu ve 10. Sınıftayım simdi her okula gittipim zaman eve gelecegim zaman görüyorum bi ara konustum onla tanıstık falan sonra bana soguk davrandı o günden beri hiç konusmadık
Unutulmuyor Yeni bir aşk bul. Karşılık bulursan belki
0
2 Yorumla
Soran
1 ay
Denedim kimse onu unutturanıyor insanların duygularıyla daha fazla oynamamak için artık kimseyle konusamıyorun ama onu unutmak istiyorum her unuttum dediğim an onla karsılasıyorum veya onla ilgili bir sey oluyor ondan uzaklastıkça ona yaklasıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
Plotenik aşkta çok acı çekersin kendini başka birşeylerle mutlu etmeye çalış ve unutursun aktifler yap tiyatroya git sinamaya git değişik yerlere git kendi hattına bak yoksa ilerde allaha göstermesin çok problem yaşarsın seni istemiyeni senden isteme kendine değer ver kendini sev başkasını bulursun çok var erkek takma kafana o deni istemiyorsa sen onu hiç umursama...
Formul var bende yaz istersen ciddiyim anlatiyim knk
Tanisma falan varmiydi falan sizde yani birbirinizden haberiniz yokmu uzaktanmi platoniksin sen
Tanıyor beni
Yok kiz aranizda tanisma oldumu yani
Yani karsilikli tanisma anlaminda
Knk yazmiyorsun valla kurtulma formulu vercektim ya
Evet oldu iste o da beni tanıyor bende onu
Uzaklas bakalim bi once bi haber alma hic azalma olacakmi ne dersin?
Ya simdi söyle bişi var ben onu 8. Sınıfta gördüm her tenefüste bakısıyorduk öyle sonra iste lgs ye falan girdik okul tatil oldu sonra iste okul acıldı ikimiz farklı okullardayız 9. Sınıftayken hiç görmedim onu ve 10. Sınıftayım simdi her okula gittipim zaman eve gelecegim zaman görüyorum bi ara konustum onla tanıstık falan sonra bana soguk davrandı o günden beri hiç konusmadık
Unutulmuyor
Yeni bir aşk bul. Karşılık bulursan belki
Denedim kimse onu unutturanıyor insanların duygularıyla daha fazla oynamamak için artık kimseyle konusamıyorun ama onu unutmak istiyorum her unuttum dediğim an onla karsılasıyorum veya onla ilgili bir sey oluyor ondan uzaklastıkça ona yaklasıyorum
Aynı durumdayım
Bir 3 yıl daha platonik olarak.
Off :(
Yeni sevgili yaparak
Denedim olmadı
Birgün mutlaka başka birini seviceksin unutulmaz dediğimiz herkes unutuluyor kendimden biliyorum ben 5 yıldır platoniktim birine
Nasıl unuttun onu
Başka erkeklerle takıldım aşık olamadım tabii ama unuttum o çocuğu. şu an çok sevdiğim sevgilim var
Ben onun yüzünden birinin beni gercekten sevecegine inanmıyorum ama ve böylece kimseyle sevgili olamıyom ağağağğağa
Ben 4-5 yıl boyunca hiçbir erkekle flört bile edemedim onun yüzünden zor oluyor ama unutuyorsun artık ondan sonra aşkın saplantı olduğunu anladım ben
Yaa offf darısı benim basıma insallah unuturummm
Ama simdi bende söyle bişi var tam onu unuttugum anda onla karsılasıyorum hersey bitti diyorum onla ilgili bir sey oluyor
Bende de oluyordu artık yıllardır görmüyorum. Hiç görmemek daha iyi senin için
Tamam denerim bunu görmemeye calıscam insallah yapabilirim aldğğdpfl