Anlam veremiyorum buna, ben o evlenmek istedikleri tarzda bir kızım bana o kadar itici geliyorki yaptıkları!
Cevabın nedir?
ya şimdi şöyle bir şey var. Şahsen ben inceliyorum ilişkileri inceliyorum abi kafayı yiyorum yemın ederm erkekler her haltı yiyor öylemı? Çevreye bakıyorum evet erkekler her haltı yıyor peki bayanlar bu her halttan geri kalıyor mu sanıyorsun. Aynı anda 2 3 kısı tutan insanlar var hayatında soonra erkekler neden suçlu her şeyı karşı cinsinde arama hemcinsinede bak bence :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞu anki durum körler sağırlar birbirini ağırlar durumu ne desek boş :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen.
Ya ben bu sorudan çok sıkıldım. Kızlara soruyosun onlar da 'erkek dediğin herşeye doymuş olucak, evlendikten sonra kimseye bakmıcak' diyor. Peki bu erkekler onla bunla takılmadan nasıl doyucak da ideal bir koca olucak? :)) Error, akışına bırakalım gençler :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİkiyüzlülük. biriyle görüştüm adam bâkire misin dedi. Ben sen yaptıysan sorma yapmadıysan sor dedim. Tabi ki kendi her haltı yapmış. O zaman bâkire değilsin dedi. Ben de bakireyim senin gibi her yerinden pislik fışkıran adamı napıyım dedim orada bıraktım
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi yaptın, nefret ediyorum bu tarzlarından. bakiremisin. sormak bile ayıptır yahu
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
61Cevap
erkek der ki istiyorsa başkasını sevsin ama kimseyle sevişmemiş olsun. kadın da derki isterse baskasıyla sevişmiş olsun ama beni sevsin. aradaki ince çizgiyi çözdüğün vakit bazı sorularının cvbını alacaksındr..
13 Yorumla
Soran+1 yılBen hiç o kafada olmadım, inşallah olmamda. Allah korusun.
+1 yılBu her halti yiyen erkek imajını kim oluşturdu ya. Benim gördüğüm herkes yokluk çekiyor. Nerde bu çapkinlar :D
11 Yorumla
Soran+1 yılGüzeldi :))
Kızım sen de burada prim yapma. Evlenilecek kız/ eğlenilecek kız gibi bir ayrım olamaz. Salak kızlar da biraz kendilerine saygı duyup buna izin vermesinler.
15 Yorumla
Soran+1 yılNe pirimi ya. benim ne çıkarım olacak. Beğenmiyorsanı cevap vermeyn kardeşim.
Soran+1 yılKızımm ben onların tavırlarına göre konuşuyorm.
Soran+1 yılSen inanmayacak kadar kötü durumdasın belliki, pity
+1 yılAynı bu dediğini ilerde biri demesin diye iradeli yaşıyorum. bence böyle olanların da böyle birini istemesi en doğal hakkı
10 Yorumla
+1 yılsende o zaman hiç bir şey yapmamış erkek bul ya da kendin ne yaptıysan aynılarını yapan bir erkek bul nasıl olsa o erkek bir şey kaybetmez illaki istediği gibi bir kız bulur sende istediğin gibi bir erkek bulmaya bakacaksın
00 YorumlaKızlarda serserilerle takılır gezer evlenme vakti işinde gücünde adam ararlar her meyvenin çürüğü var..
11 Yorumla
Soran+1 yılO da doğru.
ben dul bayanla ilşki yaşadım mutsuz bir evlilik yaşamıştı çoğu kızdan çok daha namuslu edepliydi çocuğu evlenmesine karşıydı olmadı malesef temiz olmayı ne ile derecelendirdiğinize bağlı? önüne gelenle sevişip yatan bir kızı kimse istemez ama sevdiğine güvenip sadece onun olan kızdan söz etmiyoruz okızların suçu yok bazen biz erkeklerde büyük hatalar var esasında sırf iki dk zevkimiz için kızların günahına girenlerimiz var herkesin anası kız kardeşi var :)
00 Yorumlaacı ama gerçek adamların hayat felsefesi var
eğlenilecek kız var evlenecek kız var. pişkinliğin böylesi
Allah karşımıza hayırlısını çıkarsın10 Yorumla'Düzgün kız' derken bile çemkirdiklerinden farkın kalmamış.
43 Yorumla
Soran+1 yılYok o kendini bilmek oluyor ama sen anlamaszsın
- +1 yıl
Bu ya bu ! +1
Gizli Üye(36-45)+1 yılburada erkeklere sallamış herkes ama senin hemcinslerin bu dediklerini para karşılığı yapıyor gerçi devir değişti artık parasızda veren çok. Alan razı veren razı genelleme yapmayın lan. Sende git köyden gözü açılmamış helal süt emmiş erkek al o zaman
01 Yorumla
Soran+1 yılAh bulsam öylesini hiçkaçırmam.
Ben bikeresinde iddiadan 670 lira tutturmuştum konuyla alakalı değil ama tutturmuştum yani.670 tl. Senin sorun neydi? Adjgdssh
25 Yorumla
Soran+1 yılHhaha
Soran+1 yılNye?
+1 yılKızlar da adamına göre hareket etsinler.. Kız buna razıysa erkeğin suçu ne?
01 Yorumla
Soran+1 yılBen razı değilim işte. bırak razı olanları
adam smithin dediği gibi her arz kendi talebini yaratır... siz bu kadar kuyruk sallamasanız peşinizden bu kadar erkek koşmaz suçu sadece erkeklerde arama
13 Yorumla
Soran+1 yılYapmayan yapmıyor ama, sizde kwndinizi böyle mi kandırıyorsunuz
- +1 yıl
Iste buuuuuuuu buuu izmirli adamin dibisin ne iyi demissin. Eic olmaliydi.
+1 yılBu da güzel bir kılıf tabi. Hadi koş sende akranların gibi kucaktan kucağa zıpla, nasılsa ''erkekler her haltı yiyor, biz yiyince mi suç?''
10 Yorumla
+1 yılBen birşeyler yaşamışsam, evleneceğim kızdan bazı şeyleri beklemeye hakkım yok.
Bunu kimse genişlik olarak algılamasın. O kadar sığ kafalı olmayı başaramadım ne yazık ki.20 Yorumla
+1 yılKizlar da hep gencliginde cogu icin söylüyorum yakisikli serseri tipli parasi olan orda burada içen küpe takan piclere verir sonra evlenmeye gelince sadik aldatmayan dürüst adam isterler
00 Yorumla
+1 yılYa eskideymiş canım o olaylar artık ülkemizde bakire olmayan kızların sayısı nerdeyse erkeklerle aynı o yüzden nah seçici olabilir deyip susuyorum. Ve kendisi bakir değilken bakire birini aramasına da şaşıyorum.
00 Yorumla
+1 yılO zamn bir halt yememiş olanını bul. :)
Zaten merak etme erkek nasl bir hayat yaşarsa karısı da öyle olurmuş ben buna hep inanmışmdır :)10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen hiçbir şey yapmadım ama bu devirde inandıramam sanırım heh birde video derslerden hayvan gibi tecrübe oluştu tabi onu gören iyice şüphelenecek diye korkuyorum halbuki daha sıfırız :D
00 Yorumla
+1 yıliki yüzlülük. var öyle bir aekadaşım midemi bulandırıyor cidden.
00 YorumlaNerden biliyorsun herkesin zina yapacak kadar alçaldığını? Herkes kendine yakışanı yapar genelleme yapma bence. ALLAH (c. c) imanı olan yapmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılYapanlar saklayacak kadar utanma. duygusuna sahp dwğil ki. yapan gögsunu gere gere söylüyor
- +1 yıl
(Her mümin affedilebilir, ancak günahını başkalarına açıklayan hariç.) [Buhari]
İnsanlar günahları ile övünüp sevaplarıyla alay ediyorlarsa, şeytan yüreklerinde tavaf ediyor demektir. Hz. Mevlana
Azrail (a. s) Canlarını alıncada bakalım övüne bilcekler mi. ALLAH (c. c) ıslah eylesin hepimizi.
+1 yılNe psikopat adamlarsınız ya insan gibi yaşayın şu dünyada sanane hem?
Ne f*hişeler var hepside sizden daha insansı. .00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Genelleme yapmak yanlis olur
Ben mesela her boku yemedim tabirine göre ama düzgün kız istemek hakkım oldugunu dusunuyorum00 Yorumla
+1 yılYapip yapmadgndan sanane ki. seni aldattimi seninleyken yoo o zaman gecmisi sorgulamada uzulecegin cevap alma
04 Yorumla
Soran+1 yılBu düşünce tarzı miğde bulandırıcı biliyo musın.
- +1 yıl
O zaman 18 yasinizda evlenin. evlenmek icin ne ailenizi ikna edebilirsiniz ne sevdiginize kacarsiniz nede kendine guveniniz var. herseyi karsi taraftan bekkersiniz. kimse sizin evlenmeye keyfinizi beklemez iliskiye girmek icin. firsat olursa bir baskasiyla girer iliskiye
Soran+1 yılIyyyy
- +1 yıl
Yemiyenin malini yerler. Seninle evliyken yaparsa haklisin derim ama bu durumda melesef haksizsin
Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı. Kizlqrda vermesin zorlami yapiyorum sanki evlilik konusundada bakire ararim sebebi bende zar yok nereden bilicek :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiçbir kızla öpüşmedim, erkeklerle her haltı yemiş birine aşığım kes sesini!
06 Yorumla
Soran+1 yıl:) tamam
Cevap sahibi+1 yılkusura bakma soruya çok sinirlendim.
Soran+1 yılYok da neden öyle bir kıza aşık oluyon kardeş. ama belki değişir. ümidini kesme
Cevap sahibi+1 yılçok çektirdi bana. benden önce, ayrıldıktan sonra geçen zamanda falan istediğini yaptı ama yine de onunla evleneceğim.
Soran+1 yılKız milletini çok seversen değişir merak etme
Cevap sahibi+1 yıldeğişti zaten. benimle çok sade, dizimin dibinde, çocuk sahibi bir kadın olmak istiyor artık sadece.
+1 yıliki yüzü olanın iki kere yüzünü yıkaması gerekir anca temizlenir :)
00 YorumlaEden bulur sen Ne yaparsan Birgünde Karşıdaki size yapar ...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHc bir halt yemedim ama yemek isterim devir degisti konulara baksana hersey degisti edep namus ben herkesi kendim saniyodum ama az da olsa var dost arkadaslik siradan bir hayat sakin hemde cok sakin
00 Yorumla
+1 yıldüzgün biri zaten o dediklerini yapmazki erkek biraz eğlenmek ister yaşı geçmeye başlayıncada evlenmeye karar verir.
00 Yorumla
+1 yılo halrtlari da bir kizla yiyyorlar ama tek degil ya hersey karsilikli. isteyen yapiyo istemeyen yapmiyo. bence artik dedigin gibi aramiyo kimse kismet
00 YorumlaDibineee kadar ikiyüzlülük :/ ben yapmiyorum demiyorum...
00 Yorumla
+1 yılTabiki değil sizde akilli olun milletin altina yatmayin 😆
00 Yorumla
+1 yılKizlar o erkekten farksiz? Bosver zaten istesede buluyor sanki :)
00 YorumlaTakma boşver kafayı yormaya deymez
bende arada böyle şeyler düşünüyorum çok sinir oluyorum00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbukadar erkek bu haltları marslılarlamı yiyir dersin
erkeklerinki biliniyor en azında
ve bu erkekler evleniyorlar aydan gelenlerle :)
anladın sen onu00 Yorumla
+1 yılEden bulur diyorum her iki taraf için geçerli. Genelleme yapma tokatlarım 😄😋
03 Yorumla
Soran+1 yılKmi tokatlıyon sen hayırdır;))
- +1 yıl
Hele bak bak 😂
Soran+1 yılKızları gaza getirme :)
aynı boku siz de yapıp bakir erkek aramıyor musunuz. bana kendi hem cinsini aklamaya çalışma
00 Yorumlaiki yüzlülük değil kısaca şerefsizlik
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler genelleme olmadımı sence. Neyse biz konumuza dönelim haklısın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılhangi kız der ki ben evlenecek tarzda kız değilim
23 Yorumla
Soran+1 yılHer kız kendini bilicek. hadi ama düzgn bir kızla bir sürtüğü. hemen ayırabilirsin
- +1 yıl
evet ben ayırabilirim ama Evlenilecek kız değilim demez ki kimse
Kızlar için önemli olan erkegin kalbi ama bu erkekler için öyle değil 😉
00 Yorumlaher erkek öyle deyil ama ben sevdikten sonra oda tabiki sevecekte problem olacagini zannetmiyom
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılElbette öyle gerçekten. Bu toplum sorunu " Erkektir yapar"
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. niye iki yüzlülük olsun kabul etmeyin sizde.
03 Yorumla
Soran+1 yılKabul edip etmemk ayrı zaten etmek ayrıbsalaklık. ben sadece nasıl bir psikolojniz var onu merak ediyorm.
Soran+1 yılBak bana kalsa elini tutmak bile yanlış. ki burada yapmadığım şeyleri söyleyecek değilim.
- Aşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılDüzgün kız? Kime göre neye göre
08 Yorumla
Soran+1 yılBizim toplum standartlarımıza göre, derin düşünme genel anlamda.
- +1 yıl
Bak güzelim...
Kimse kendisinde olmayan bir özelliği (örneğin bekaret) karşı taraftan isteme hakkına sahip değildir. Bu hak değildir.
Yeterli bir cevap olmuştur umarım
Soran+1 yılBekaret öyle varsa yoksa diye konuşulacak biley değil. çokk çok önemli birşey. bu insann yaşam tarzıyla alakalı. benim için kalite gibi bişe.
- +1 yıl
Kalite 2 milimetrelik bir zara bakıyor yani öyle mi? Peki ya zarı yerindeyse de her haltı yediyse? Ya diktirdiyse? Farkı nasıl anlayacaz? Mümkün değil... O nedenle namusu iki bacak arasında değil, kalpte ve beyinde ara
Soran+1 yılBak kardeşim öyle kızlarla evlenin ki onlara bekaretin var mı. Diyemeyesiniz. mesela adam bana sorsa bidaha suratına bakmam. eğwr bir kıza bekaretini sorabiliyosan, hayr dese bile şüphe et çünkü benim gbi kızlar küfür sayar. sormanı bile.
- +1 yıl
Bakire olmasa bile bir kadına bakiremisin diye sormak hayvanlıktır. Sorulamaz öyle bir şey
Soran+1 yılBu arada namusı beyinde ara hikayesini unut. namus beyinle kalple tamamlanır. ayrı ayrı olma. z
- +1 yıl
Tamam onu diyoruz biz de...
- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılsizde mutluluk deyip zengin koca ararmayın
00 Yorumla Sen nasıl tarzda bir kızsın ki?
09 Yorumla
Soran+1 yılBen burada kendimi anlatıcak değilim. övmek için de demiyorum. Allahm beni böyle bir fıtratta yaratmış. namus bekçisi gbi bişey :)) ben merak ediyorm bu dıçurumu nasul açıklıyorsunuz
Soran+1 yılBenim sennle ilgilenmem için senin gözüme bakarken haya edip bakmayan biri olman lazım. O kadar kolay değil o işler ;)
Soran+1 yılİsterim istemem, önemli olan yapar mıyım?
Soran+1 yılHhaha sen hiç bişey bilmiyosun.
Soran+1 yılHhaha ben senin bildiğin kızlardan değilim;) kanduçır sen kendini kandırrr
kafalarına göre takılsınlar..
00 YorumlaHayat kavgamız bundan sebep zaten
00 YorumlaSende git her halti ye
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılÖbür türlü nasıl deneyim kazancaz :D?
00 Yorumla
+1 yılkendim gibi kız arıyorum :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAferin, arayan bulur. iyiler iyilerle kötüler kötülerle demişler.
+1 yılHer koyun kendi bacagindan asilir
00 Yorumla
+1 yılbenm sevgilime yaptığım en kötü şey onu öpmekti
00 YorumlaBen sendikalıyım bana bakma 657 ye tabiyim :D
00 YorumlaBencillik o :) katiliyorum sana :)
00 Yorumlakızlarda pek farklı değil acıkcası.
10 Yorumla
+1 yılhemde ne biçim iki yüzlülülük
00 Yorumla
+1 yılO erkekler her haltı kimlerle yiyorlar?
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Devamını Gör(58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler her haltı yiyip sonra evlenmeye düzgün kız arıyorlar, iki yüzlülük değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler