O zaman ayrılırdım çünkü beni sevmeyen ya da bana ilgi duymayan biri ile devam etmezdim daha fazla. ikimiz için de daha iyi olurdu. ama tabi ki ilk önce nedenini sorardım
Bana dönsede ben ona cevap bile vermem çünkü bana o kelimeyi kullanan insanla gram üzülmem umrumda olmaz güvenilmez demekki düşündüğü başkası var bu kadar basit
Hayır benim anlamadığım ne biliyor musun üstad bunca zamandır birlikteyken buluştuğumuzda o kelimeyi söylemesine ayar oldum niye şimdi madem elektrik alamıyosun benle niye konuşuyorsun demezler mi insana? Ben zaten önüme bakıyorum biri gider biri gelir benim için iyi oldu karakterini öğrenmiş oldum ama düzgün insan olmak bazı kadınlara yaramıyor onu anladım.
Her kadın düzgün bir erkek ister hayatımda. Demek ki o düzgün biri değilmiş. Karakterini çizmiş, kendine göre birini bulmuştur. Senin en büyük şansın bu kişiden ayrılmandır. Allah'ın sevgili kuluymuşsun.
Valla benden düzgün bir insan bulacagını sanmıyorum ama kendi elleriyle beni itti soğuttu kendinden o kelimeyi ederek ben umursamadan hayatıma bakıyorum benim hikayelerime bakıyorum eğleniyorum hayatıma bakıyorum çünkü kendi bilir umrumda olmaz beni Allah kurtardı dediginiz gibi
olabilir ne kadar çok duyguyu yitirip kaybedebiliyoruz çok normal.. istemiyor ise eskisi gibi hissetmiyorum deyip açıkça söylemek daha saygılı bir davranış bana göre.