Kız yüzünden yeşil reçete depresyon ilacı alıyorum?

Nerden başlayacağımı bilmiyorum, son 1 senedir asosyal bir hayat yaşıyordum. Ondan öncesinde çok fazla ilişkim olmuştu 3 yıllık bile ilişki sürdürdüm ayrıldığımda gram üzülmemiştim. Fakat asosyal hayattan çıkmak için 1 aydır birisiyle birliktelik yaşadık. Ben tüm imkanlarımı beni sevmesi için harcadım 1 ayda o kadar çok emek verdim ki her hafta sonu bilet alıp yanına gidiyordum birkaç saat görebilmek için. Son 2 haftadır beni umursamadığını farkettim bu bana fazlasıyla takıntı haline geldi sürekli onu düşünüyorum wpye giriyor dakikalarca çevrimiçi oluyor fakat hesap sorduğumda türlü bahaneler bulup bahane uyduruyordu herkese vakti fakat bana 5 dakikası yoktu. Pazartesi gece sabah 4 te ayrıldı ve ben işe gidene kadar ağladım neden dedim ya neden sevmedin beni. İşe geldim herkesin içinde diz çöküp ağladım 1 aylık bir ilişkiydi oysaki nasıl bu kadar bağlandım takıntı haline getirdim bilmiyorum. Dün psikiatri dokturuna gittim ağlamaktan derdimi bile anlatamadım oda bana iki tane yeşil reçete antidepresan verdi hala aklıma geliyor ama ağlamamı kesiyor ve azda olsa rahatlatıyor. Sizce biraz daha beklemelimiyim yoksa hayatımdan ve heryerden silmeli miyim. Galerimde hala fotoğraflarımız duruyor instagramdan takipleşiyor ve wpde engelli değiliz. Sizce çekip gitmelimiyim yoksa beklemelimi? Ben sadece bir yakın dostum arkadaşım sevgilim olsun herşeyi onunla paylaşayım istemiştim. Hepinizin görüşü benim için önemli yorumları tek tek okuyacağım ve zaman zaman girip durumlar hayatım hakkında bilgi vereceğim.
Kız yüzünden yeşil reçete depresyon ilacı alıyorum?