Bu kizi gercekten seviyor mu? Erkekler, siz neden boyle yapiyorsunuz?

Merhaba arkadaslar 1.6 senelik iliskim vardi benim. ya da ben oyle zannetmisim. Ailesi beni tanir cok sever. Bu zamana kadar hic yanlis yapmadim. Ama birgun seytana uydum. Bu bana aylardir surekli eve gidelim yemek yapalim diyordu hayir diyordum ama 15 gun once gittim. Ama aramizda bisey yasanmadi tabi istedi ama izin vermedim. Kac defa dedim disarda goruselim ay eve gidelim ondan sonra ben istedigimde surekli isi olurdu. Boyle olunca ben artik konusmak istemiyordum ve bunu buna bildirdim bir turlu pesimi birakmadi…. 2 gun once sevgilisinin oldugunu ogrendim surekli disarda bulusuyormus vakti zamani varmis yani benide eve goturdu… resimlerini gordum. Cok uzuldum. Banada acik acik dedim evet sevgilim var ama sendende hoslaniyorum takiliyorum senlede dedi bana. Benimlede bir kac ay cok samimi cok iyiydi. O siralardada sevgilimden ayrilmistim simdi baristim dedi. Resimlerini atmistim sen yalancisin diye. Bana diyorki sana saygim vardi ama bu haraketinle yerle bir oldu… cok kotuyum ya hic mutlu olmasin istiyorum canim yaniyor. Ailesini tanimasm cok laf ederdim ama. 😢 kullanmis beni ama kullanilacak biride degil. Sen cok iyi kizsin hayatimdan cikmani istemiyorum arada konusalim diyor bana. Engelledim bende. Ama kendime kiziyorum hic yapmadigim biseyi yapib eve gittim onun icin (((
Bu kizi gercekten seviyor mu? Erkekler, siz neden boyle yapiyorsunuz?