Nasıl konuştuğum kişinin kimliğini belli ede bilirim?

• İş yerinden bi erkek arkadaşım var evli Onu abim gibi görüyorum hep üzerime titrer çok güvenirim arkadaşıma bi gün dedi bi yakın arkadaşım var seni çok beğenmiş niyeti ciddi ama öndecen tanışmak istiyor senle çocuk işi var yurt dışına gidip geliyor evi var arabası var dedi sen ne zaman kadar çalışacaksın artık kendi hayatına bak iyi bir kısmet var geri çevirme derim bende tamam dedim tanıştık sevgili olduk 1 yıldır ayrılıp barışıyoruz tabi bu süreçte arkadaşıma yazıyorum çocukla anlaşamıyoruz hep bi bahane oda diyor ayrıl kafam çok karışıyor benim sevgilime bağlı olduğum tek şey annesi yeni ölmüş diyor benim kimsem yok sana sığınmışım seni çok seviyorum beni bırakma falan ama benim sorunum benimle sesli konuşmaması bide ses kaydı atmaması canlı fotoğraf göndermemesi ama fotoğrafını görmüşüm dışarı çıktığında atmıştı ama anlık istediğimde telefonumda sorun var diyor göndermiyor ara diyorum arıyor hata veriyor diyo niye bilmiyorum benim şüphelendiğim tek şey sevgilim olduğu kişi arkadaşım olma bilir mi?
  • bunu kanıtlayamıyorum lütfen bana yardımcı olur musunuz yol gösterin
Nasıl konuştuğum kişinin kimliğini belli ede bilirim?