İyi geceler arkadaşlar, çalıştığım iş yerinde bir kız var beni her gördüğünde hem uzaktan hem de yakından gülümseyip gülüyor bana kolay gelsin falan diyor, bunu çok bariz bir şekilde yapıyor hatta beni gördüğünde heyecanlandırdığı hissediyorum sanki? Sizce benden hoşlanma ihmali var mıdır? Bu arada neredeyse muhabbetimiz yok denecek kadar azdır. Sizce gülümsemesinin altında bir şey var mıdır yoksa öylesine midir?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aynı durum bende de var ben hoşlanan taraftayım ve adını bile bilmiyorum😂 İlk önce o bana bakıyodu sonra bi kez göz göze geldik ve aşık oldum resmen hiç tanımadığım birine. O günden beri bakıyorum belli etmemeye çalışıyorum ama o kadar canım davranıyorum ki net anlıyodur. Bizim de aynı işyeri ama farklı işler ortak arkadaşımız falan da yok. Bi de işten ayrılma durumum var o gelmezse ben hiç adım atamam çok çekiniyorum. Benim gibidir kızı kendime benzettim aynı😅
Sen misin o kız yoksa doğru söyle 🤭 Gelip bir çay içme teklifinde bulunsam kabul eder misin dermişim? 😜
Yok ben anca öküz gibi bakıyorum hatta gülümseyemiyorum bile görünce kalıyorum djlwnd kolay gelsin de demedim hiç ben değilim o ama eminim kız hoşlanıyo
Neyse kızdan bişiler öğrendim cesaret edersem kolay gelsin diyim gülümseyerek anlayıp da gelie belki senin gibi
Yok ben gitmesine giderim onda sıkıntı yok zaten öyle cesaret edememe gibi bir durum söz konusu değil zaten benimkisi sadece emin olmak istiyorum acaba hoşlanıyor mu? Yoksa öylesine herkes mi gülüyor onu öğrenmek istedim ben. Hatta ne oldu geçen gün biliyor musun onun sorumlu olduğu bölümden bir şey almam gerekiyordu fakat orada çalışan başka bir kız yardımcı oldu bana ancak o beni görünce yine gülümseyip koşar adımlarla geldi yanımıza bizden biraz uzaktı o an. O gün işte ona kolay gelsin dedim oda size de dedi sana demedi? Size demesi sakıncalı mı yoksa çok fazla muhabbetimiz olmadığı için size de demesi normal bir davranış mı size bir kadın gözü ile bu durumu değerlendirir misiniz lütfen?
Kendimi yerine koyunca size de derdim. Yani mesela bende durum şöyle biz aynı iş yerinde farklı işlerde çalışıyoruz adamın işi olmamasına rağmen hep benim çevremde beni izliyodu. Yani çok fazla bakıyodu hep tam karşımda duruyodu o zamanlar benim ilgimi çekmediği için ben bakmıyodum. Sonradan ben ilgilenmeye başladım bu kez o çekinmeye başladı gibi artık öyle hunharca bakmıyo ama göz göze geliyoruz. Şimdi mesela ben onun hoşlandığını düşünüyorum ama emin değilim. Emin olamadığım için de yürümek istemiyorum gelse ona siz derdim sen demezdim. Seninki de bundan dolayıdır kız emin olamıyodur senin gibi soru işaretleri vardır ve hep karşıdan adım gelsin istediğimiz için burada iş sana düşüyo bence
Ki benim olayda çevremde olan ilk adımı atıp kendini fark ettiren karşı taraf olmasına rağmen ben yine emin olamıyorum sizde belli eden taraf kız olmuş senden adım bekliyodur
Evet kız beni her gördüğünde ister uzağında olayım isterse yakınında hep gülümsüyor bana bu da hoşlandığını ya da beğendiğini gösterir diye düşünüyorum yoksa bir kız neredeyse hiç muhabbeti olmayan bir adama neden sürekli gülümseyip kolay gelsin der ki, değil mi? Adım atmak için ne yapabilirim mesela sizce? Bugün ona içimden şey demek geldi “bu kadar güzel gülümseme gözlerim kamaşıyor” ama sonra bu çok ağır olur dedim vazgeçtim söylemedim 😄
Ya bence direkt işin yoksa çıkışta veya molanda çay kahve içelim mi diye sorabilirsin hem o sırada numarasını falan da alırsın güzelce sohbet etmiş olursunuz. Başka türlü ufak ufak yürüyerek çok zamanını alır :D
Çok fazla bir muhabbetim olmadığı için böyle bir teklikte bulunmam henüz çok erken olmaz mı ama? En azından onunla biraz daha diyalog kurana kadar sonra çay kahve içer, yemek yeriz zaten 🤣
Yani bence direkt belli etmiş olursun zaten reddederse anlarsın ama bu sana çok fazla geldiyse eğer elindw yiyecek bi şeylw dolaş o selam verince ona ikram ediyomuş gibi git ee nasılsın falan de djksndk hem konu açmış olursun başka bişi gelmiyo aklıma
Tamamdır, teşekkür ederim deneyeceğim bunu ☺️
Lan canım kız hoşlanıyor işte, elinde LED tabela ile "Gel bana yürü" yazısıyla içeri girecek hali yok. Yürüsene kıza neyi bekliyon?
Hoşlanmasına hoşlanıyor olabilir de ben daha önce kimseye yürümediğim için bir kıza nasıl yürünür bilmiyorum doğrusu kanka sorun da burada zaten 😅 ayrıca aynı iş yerinde olduğumuz için böyle bir şeyin doğru olacağını düşünmüyorum 😏
Öyle deme şuanda bizimle birlikte işe giren arkadaş, ofisteki kızı tavladı, çeyiz düzüyorlar😀 Ortamı bilmiyorum ama, çay içermisiniz diye bir sor ofisteki arkadaşlarına belki canı çay çeken biri vardir😉 Ögle yemeğinde bir davet et, gel beraber yemek yiyelim de, şimdi ortama görede değişir bunlar. Ne biliyim lan yap birşeyler işte, He ama dikkat et, lan biz seni bu kadar ümitlendirdik, sakın guluyom falan ayağına sana iş kitlemesin, baktın ya derdi bitmiyo, daha muhabbete girme, birde böyle iş için değilde disarda ufak tefek işleri falan vardır, o zaman yardıma kos durma yardır...😀Hadi hayırlısi...
Vay vay vay sende ne taktikler varmış mücevher misali hepsi, teşekkür ederim yorumun için kanka eyvallah 🙏
Ne demek 😉
Bende bir zaman aynı şeyleri yaşadım. Zannımca kesinlikle hoşlanıyor.
Bana da öyle geliyor ama emin olamıyorum çünkü çok fazla bir muhabbetimiz yok ve birbirimiz hakkında hemen hemen hiçbir şey bilmiyoruz desem doğru olur örneğin ben onu adını bile yeni öğrendim oda benimkisi muhtemelen bilmiyordur diye düşünüyorum. Sen nasıl bir şey yaşadın karşı taraf mı hoşlanıyordu senden yoksa sen mi hoşlanıyordun da bu kadar net konuştun?
Bana da öyle geliyor ama emin olamıyorum kısmına kadar okudum sadece :). Yanlış anlamayın, eminliğimden söylüyorum. Kesinlikle hoşlanıyor. İlk adımı atın, kefilim karşı adım gelecektir.
Karşı taraf hoşlanıyordu.
Bence de hoşlanıyordur fakat daha önce kimseye yürümediğim için bir kıza nasıl yürünür bilmiyorum doğrusu 😅 ikincisi iş yerinde böyle bir şeyin doğru olacağını düşünmüyorum yani 😉
Dışarıda yakalayın o halde. Ayrıca nasıl yürünür bilmiyorum dediniz, tecrübeli arkadaşlarınız falan varsa onlarla konuşun. Ya da en basitinden wikihow'da bile anlatılıyor, Google amcaya yazıp öğrenebilirsiniz.
Ya o kadar da değil yani cesaret edemediğimden falan değil gidip konuşurum hiç problem yok en fazla hayır der o kadar ki bu kadar gülümsemesine bakılırsa hayır diyeceğini de hiç sanmıyorum ama yine de belli olmaz tabiki
Hayır demez emin olun :). Sonucu benimle paylaşırsanız sevinirim, bu kadar eminim ve sonucunu merak etmiyor değilim doğrusu :)
Tamam o zaman en kısa zamanda sonucu bildireceğim sana yorumun için teşekkür ederim
Rica ederim.