Nişan gününü belirleyecekken terk edildim geri döner mi?

Arkadaşlar merhaba 4 buçuk yıllık bir ilişkimiz vardı. Öncesinde de ilkokuldan beri tanışıyorduk. Okulu bitirdikten sonra aile arasında nişan yapalım demiştik bu esnada benim stresli donemimdi çünkü 26 yaşındayım işsizim ve yavaş yavaş oyalandigim hissine kapıldım. ailesine soracaktı bu sırada yakını rahatsızlık geçirdi biraz bekleyelim sonra yaparız dedi o da bu arada 4 ay sonra ise başlayacaktı yani ikimiz de zor dönemden geçerken aynı zamanda aileler tanissin istiyordum çünkü söz oluyordu insanlar arasında. Sonra bı anda tartışma yaşadık ailesini çok önemsediğini bana hiç değer vermediğini söyledim bı anlık öfkeyle o da aile girdiyse işin içine ben ilerisini göremiyorum sıkıldım artık bu tartışmalardan ilişkimize inancım kalmadı dedi ve beni her yerden engelledi 1 ayı geçiyor hala dönmedi bu arada belki sıcağı sıcağına konuşur diye eşyaları götürdüm ailesi geldi yanıma annesi biraz ara verin bakalim dedi ama hala dönmedi sizce döner mi

Güncellemeler
+1 yıl
Dayanamayıp aradım konuşabilir miyiz demeye kalmadan yüzüme kapattı o numarayı da engelledi dönmezmis arkadaşlar
Nişan gününü belirleyecekken terk edildim geri döner mi?