AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ergen işi bana göre net olmak lazım her zaman kalbinde neyse dilinde o olmalı
Merhaba benım baska bir sorum var... Yardım eder mısın? Bir kız arkadaşım vardı, çok zor durumda ve ben sürekli yardım ederdim. Kredileri patlamış ve telefonu yok. Hatta bana telefon bakcaz sözün vardı beni bağlamaz felan diyordu neyse biz bununla tartıştık ben cevap vermedim 3 gun sonra engel attı. 15 gun sonra yazdım. Cevap veriyordu ama yazma ıstemıuorum seni felan da dıyordu. Son kez faturasını ödedım son gun dıye. Başka numaradan yazdım. Engelledi benı, kim istedi öde felan fılan diye. şu an telefonu yok ve artık yardım etmem ama merak ediyorum. Paracı olsa engel atar mıydı? Amacı sizce ne? Hala kredısını ödememiş, ben ödemem de merak ediyorum...
Evet kızlar genelde ilgi meraklısıdır eğer böyle bir kızı kendine aşık etmek istiyorsan ilgiyi önce ver sonra bir anda kes Love bombing yani..
Merhaba benım baska bir sorum var... Yardım eder mısın? Bir kız arkadaşım vardı, çok zor durumda ve ben sürekli yardım ederdim. Kredileri patlamış ve telefonu yok. Hatta bana telefon bakcaz sözün vardı beni bağlamaz felan diyordu neyse biz bununla tartıştık ben cevap vermedim 3 gun sonra engel attı. 15 gun sonra yazdım. Cevap veriyordu ama yazma ıstemıuorum seni felan da dıyordu. Son kez faturasını ödedım son gun dıye. Başka numaradan yazdım. Engelledi benı, kim istedi öde felan fılan diye. şu an telefonu yok ve artık yardım etmem ama merak ediyorum. Paracı olsa engel atar mıydı? Amacı sizce ne? Hala kredısını ödememiş, ben ödemem de merak ediyorum...
Bu ilgi merakı olmayabilir. Zor durumda olduğu için gerginliğini senden çıkarmış olabilir. Bu arada bence de ödeme yapma hiçbir şeye. İki olasılık var düşündüğü:Cevap vermezsen ben de seni silerim ya da seni engelleyeyim de beni merak et pişman ol. Karakterini bilmediğim için kesin bir cevap yok
Herkes dıyor 2. Secenek, çünkü üstüne çok düşerdım. Hatta twıtter den, ben yazınca engel atmadı sadece takipten cıktı. Engel at seni üzgün görmek istemiyorum diyordum. Kavrul istersen engel atmam diyordu. İşte baya tartışma oldu ben engel attım sonra o attı.
Sen de öyle olmasını istiyor olabilirsin bazen maalesef göremeyiz. Çok üzerine düşmek büyük hata ilişkilerde. Geri çekilmek önemli.
Bakın son konuşma bu.. ve beraber telefon bakmaya da gıdıcektık. Sizce umursama bu kadar yazar mı?
Tavır yapar mısınız? ↗
Bana da küfür etse bir arkadaşım ben de engellerdim. Kız zor durumda ve istemediği halde telefon faturasını ödemiş olmanız onun hoşuna gitmeyebilir. Bence gerçekten sizle görüşmek istemiyor ya da çok kırgın
Bence kırgın hayır kufur etmedim.. yapacagın işin... Dedim, o küfür etti bana. Bu olaylar olmadan önce yanı daha 25 gun once ilk tartışma oldu ve bana yazdı cevap vermedim ya. Engelledi benı 3 gun sonra. Bende fikir almak için eskısehıre gıdıp onun eskı en yakın kız arkadaşıyla bulustum ve ona Bershka dan mont felan aldım ve ortak arkadaşa dedim. O da ona soyledı.. bu yuzden kırgın veya sinirli olabılır mı bana ;))
Montu kime aldın anlamadım 3 gün niye yazmadın Eskişehir’e kadar gidiyorsan
Onun eskı en yakın kız kankasına aldım. Eskişehir'de işim vardı, geldi akıl verdi bende ona hedıye aldım;) ya İzmir'den İstanbul'a gelmişti kız sürekli ekıyordı beni bende kızdım. Oyuncak değilim felan yazdım. İşte o da 4 5 satır sey yazdı, bende cevap vermedim 3 gun sonra engel atmış bana ;)
Biraz çelişiyorsun. Önce akıl almaya gittim dedin şimdi işim vardı. Sonuçta sen söylemeseydin biz eski yakın kız arkadaşının Eskişehir’de olduğunu bilemezdik. Bir de niye eski arkadaşından alıyorsun tavsiyeyi bu kızın yeni arkadaşı yok mu? Kız seni ekiyorsa muhtemelen seninle ilgilenmiyor hatta kullanmış gibi sanki. Haklısın kızmakta ama böyle bir durumda ısrar etmenin lüzumu yok. Mont olayı hoşuna gitmemiştir ama bu da çok bir şey göstermez.
Ya işim vardı, ama çok önemli değil. Akıl da alıırm dıye gittim açıkçası, o da seni çok sevıyor felan dedi ama bana da hak verdi sana çok ayıp ediyor, sana bağırıyor felan. Sanırım beni cepte görüyor ne yaparsam yapayım gelir pesimden diye. Hatta bunların arası benım yuzumden bozuldu. Kankası 200 lira borç istedi işte ksıa dedim işte o da durumumu bılmıuor mu? Sen bana yardım edıyorsun felan fılan dedı. Bide Ocak ayında 1.2 m TL gelecek bana bunu da bılıyor.. ;) o kız sana yazar demişti. Engel atması dikkat çekmek için felan dedi. Ama bılmıyorum
Bir ilişkinin içinde bu kadar para konuşuluyorsa zaten çıkar da olur kullanma da. Zaten sağlıklı bir ruh onu parası için seven birini istemez. Kız da şu an istemiyorum diyor. Yazar mı yazmaz mı bilemem. Ama yazsa da seni sevdiğinden yazmayacağını biliyorum.
Ya ben yetim ve ağladı diye üzüldüm evet dönerse derım zaten para yardımı edemıcem diye.. ama kendisi çok egoıst ve gurur yapacak birisi.. bakalım neler yapacak veya yapmayacak;)
Yazdı kız;))
Isteyen kız bu sekilde davranmaz kanka sil selam dahi verme terbiyesizlik bu
Kanka naparsan yap ama bir kıza sakın ilk adımı atma, iltifat etme, hoşlanıyorsan söyleme, ya da bir şeyler ısmarlama, o ilgiyi aldığı an seni cepte görecek hiç şaşmaz
Ne bilim kanka
sıcak soğuk yaparak kişinin kafası karıştırılır ve sonra bam... aramalar.. mesajlar.. ve dahası
Bu ne? Merhaba benım baska bir sorum var... Yardım eder mısın? Bir kız arkadaşım vardı, çok zor durumda ve ben sürekli yardım ederdim. Kredileri patlamış ve telefonu yok. Hatta bana telefon bakcaz sözün vardı beni bağlamaz felan diyordu neyse biz bununla tartıştık ben cevap vermedim 3 gun sonra engel attı. 15 gun sonra yazdım. Cevap veriyordu ama yazma ıstemıuorum seni felan da dıyordu. Son kez faturasını ödedım son gun dıye. Başka numaradan yazdım. Engelledi benı, kim istedi öde felan fılan diye. şu an telefonu yok ve artık yardım etmem ama merak ediyorum. Paracı olsa engel atar mıydı? Amacı sizce ne? Hala kredısını ödememiş, ben ödemem de merak ediyorum...
Kızların sınama şekli bu hepsi için geçerli değil ama gerçek.
Engel de atarlar mı :))
Kaçan kovalanır misali
Kimsenin peşinden koşmam.
Kesinlikle evet
Naz yapar ilgi ister
evet. genel olarak evet
surekli yardimdan dolayi gururu incinmistir ve kendini bu durumdan kotu hissettiginden de seninle artik iletisimde olmak istemiyordur
kizi tanimadigimdan bu bir oyun olabilir falan diyemem bence kendini kotu hissetmistir ve psikolojik olarak da maddi sıkıntı yuzunden olaylar boyle gelismistir
Aksine hala bir suru borcu var. Telefonu yok dıye, süründürüp özür niyetine telefon bekliyor olabılır mı?
boyle bir ihtimal var tabi ki
Çunku, Twitter den isyan edıyordu, engel at görmek istemiyorum seni bu halde diyordum. Canım acıyor diyordum ve kavrul istersen engel atmıcam dıyordu. Ve ona kıyamayacagımı dusunuyor.. biri de böyle demişti. Özür nıyetıne sana pahalı bırsey aldırcak.
ya cok masum ve caresiz ya da senden hala maddi acidan bir seyler koparip seni birakmanin pesinde. mantikli haraket et ve duygularin varsa goz ardi et
Vallaha çaresiz yetim kendisi ailesi yardım etmiyor. Ben kaç kere küstüm ağladı.. emınım sevıyor beni ama kırıldı bana..
birazcik zamana birakin bence toxiclige gerek yok
Aynen zaten yazmam kı.. bakalım ne olacak :))
Yazdı kız ;))
iyi iyiii
dogru karar ver
Ozur felan dıledi.. sinir hastası oldugumu bılıyorsun felan dedi..
10 yaşındaysam olabilir.
merak etmemeni tavsiye ederim böyle birini.
Sadece fıkrını almak istiyorum
almayacağını anlamış bırakmış. yani seni sömüremediği için. bence.
Aksıne faturasını ödedım ve başka telden yazdım engel attı. Herkes diyor senı fena süründürmek istiyor. Çünkü kız ödeyemıyordu, ve ben herşeyi yapardım.
Tavır yapar mısınız? ↗ bakar mısın buna
Tabii ki de
Engel de atılır mı bu olayda?
Trip değil o konuşmak istemiyorum bir daha demek
Ya maddi olarak çok zor durumda ve ben yardımcı oluyordum, hatta faturasının son gunuydu ödeyemıyordu ve ben ondan gizli ödedim yine engel attı. Bakın son konusma bu..
Tavır yapar mısınız? ↗
Yapmayizzzzzzderdim yapariz
Oyle yapanlar var dımı? Pekıı engel attı bu canım bana ;))
O direkt bitirimis trip degil ki o HAHHA
Uzun uzun yazıyordu, engel atmasaydı da yazmazdım ki.. hatta telefon faturası gelmişti ve son gunuydu. Ödeyemiyordu ve ben ödedim. Yine engel attı. Çok zor durumda kız. Maddi olarak yardım ederdim ona..
Birbirinizi kullaniyodunuz
Ya öyle de.. şu an hala borcu var ki.. he bide ben bununla kavga ettik ya, onun eskı en yakın kız arkadaşıyla bulustum ve ona Bershka dan mont felan aldım. Ortak arkads da gidip söyledi ona. Engel atmada bunun sebebi olabilir mi?
Olabilirn
Herkes diyor sakın yazma o sana elbet geri dönecek ;)) sence
Koşa koşa kaç