Aşk İlişkileri Erkek kadını kisitlayinca ne hisseder ? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İslamdada erkeğin sözünü dinlemeli bı kadın diyor? Güncellemeler+1 yıl Gncl Erkek kadını kisitlayinca ne hisseder ? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
KTİPİYOZ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Çoğu kadın sevildiğini ve değer gördüğünü hissediyor, bunu inkar eden var mı? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kisitlayinca mi Yorumla
byparis Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hoşnut olur bence sen itaat ediyor musun ki ) 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Evet ediyom mecburen Yorumla byparis +1 yıl her şey istediği gibi oluyorsa en mutlu odur Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla byparis +1 yıl Sen itaat edince sorun kalmiyordue Yorumla Soran +1 yıl Sen hangi konuda sana itaat etmesini isterdin Yorumla byparis +1 yıl Her konuda aklına ne gelirse 😉 Yorumla Soran +1 yıl Mesela örnek ver Yorumla byparis +1 yıl Mesela evden çıkmasın veya benim istediğim gibi giyinsin bana sormadan evden adım atmasin dışarı x konuda ben ne dersem o ) Yorumla Soran +1 yıl Hmm mesela dışarı çıkmasına izin verir miydin arkadaşlarla Yorumla byparis +1 yıl Yok vermem oha nereye öyle derdim kır dizini otur evinde Yorumla byparis +1 yıl Yönetilmek hoşuna gitmez mi z? Yorumla Soran +1 yıl ama evde napicak çok sıkılıcak Yorumla Soran +1 yıl Gider benim önceki sebgilimde çok kiskancti erkeklere konusturmazdi hiç sosyal medya hesablairm ondaydi hep ama şuanda sevgilim yok Yorumla byparis +1 yıl Seni yöneten bir sevgili istiyorsun yani Yorumla byparis +1 yıl Vede kisitlayan Yorumla Soran +1 yıl sen nasıl bir sevgili isterdin Yorumla byparis +1 yıl İtaat eden her istediğimde istediğimi yapan biri Yorumla Soran +1 yıl mesela dediğini yapmadığında kızar mıydın çok Yorumla byparis +1 yıl Yazamam bazı şeyleri burdan takip at Yorumla Soran +1 yıl attim Yorumla
izrerh Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Ne müstakbel eşimi kısıtlarım ne de onun tarafından kısıtlanmak isterim. 0 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Güç bende deyip egosunu şişirir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sende mi oylesin Yorumla JackRocker +1 yıl hayır benim sevmediğim şeyleri yaparsa kızarım Yorumla Soran +1 yıl Neleri mesela Yorumla
HaYLaZ_Ve_GıCıK Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. olayı kısıtlamak olarak görmek ne kadar doğru? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl O çok inandığınız İslam, kadını dövebilir de diyor 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle diyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eee bu kabul edilebilir mi şimdi? Yorumla Soran +1 yıl İslam öyle diyo ben napabilirim Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Kimseyi kısıtlamak gibi bir derdim yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl dinlicek zaten 0 25 Yorumla Soran +1 yıl neden ama 🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çünkü saliha kadınlar itaatkardır. sen sever misin itaat etmeyi Yorumla Soran +1 yıl evet bende ediyom mecburen erkeğe itaat Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çık gizliden Yorumla Soran +1 yıl gizliden çıkmayı bilmiyorum sen çıkarsan yaAbilirim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sorunu bependim istek at Yorumla Soran +1 yıl Gorunmuyo nasıl aticam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sorunu beğendim mesaj at Yorumla Soran +1 yıl Gorunmuyo bende Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çıktım gizliden at mesaj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hadiiiii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl seni bekliyorummmmmmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hadiseneeeeeeeeeee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl selin sensin demi Yorumla Soran +1 yıl Evt Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben sana naptım aşkım lütfen mesaj at nolur seni çok özledim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hadi bekliyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl lütfen cavap ver Yorumla Soran +1 yıl İstemiyom gelmek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl lütfen gel nolur Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çünkü seni seviyorum nolur 😥 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bekliyorum lütfen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl seni bekliyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl selin nolur yaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Çoğu kadın sevildiğini ve değer gördüğünü hissediyor, bunu inkar eden var mı?
Kisitlayinca mi
Hoşnut olur bence sen itaat ediyor musun ki )
Evet ediyom mecburen
her şey istediği gibi oluyorsa en mutlu odur
Nasıl yani
Sen itaat edince sorun kalmiyordue
Sen hangi konuda sana itaat etmesini isterdin
Her konuda aklına ne gelirse 😉
Mesela örnek ver
Mesela evden çıkmasın veya benim istediğim gibi giyinsin bana sormadan evden adım atmasin dışarı x konuda ben ne dersem o )
Hmm mesela dışarı çıkmasına izin verir miydin arkadaşlarla
Yok vermem oha nereye öyle derdim kır dizini otur evinde
Yönetilmek hoşuna gitmez mi z?
ama evde napicak çok sıkılıcak
Gider benim önceki sebgilimde çok kiskancti erkeklere konusturmazdi hiç sosyal medya hesablairm ondaydi hep ama şuanda sevgilim yok
Seni yöneten bir sevgili istiyorsun yani
Vede kisitlayan
sen nasıl bir sevgili isterdin
İtaat eden her istediğimde istediğimi yapan biri
mesela dediğini yapmadığında kızar mıydın çok
Yazamam bazı şeyleri burdan takip at
attim
Ne müstakbel eşimi kısıtlarım ne de onun tarafından kısıtlanmak isterim.
Güç bende deyip egosunu şişirir
Sende mi oylesin
hayır benim sevmediğim şeyleri yaparsa kızarım
Neleri mesela
İslamda kadın erkek eşittir.
olayı kısıtlamak olarak görmek ne kadar doğru?
O çok inandığınız İslam, kadını dövebilir de diyor
Evet öyle diyo
Eee bu kabul edilebilir mi şimdi?
İslam öyle diyo ben napabilirim
Kimseyi kısıtlamak gibi bir derdim yok
dinlicek zaten
neden ama 🙄
çünkü saliha kadınlar itaatkardır. sen sever misin itaat etmeyi
evet bende ediyom mecburen erkeğe itaat
çık gizliden
gizliden çıkmayı bilmiyorum sen çıkarsan yaAbilirim
sorunu bependim istek at