Oyun mu sevgilim mi hangisini seçeyim sizce?

Ya oyun ya ben mi dedi liseli herhalde bu kız abi bir şeyin ayrımı yapılmaz ama oyunda bir yere kadar oynanır her zaman oynanmaz gündüz vakti sevgilin ile gez dolaş ilgilen
Akşam da istediğini yap oyun oyna ben öyle yapıyordum şimdi oyuna bile giremiyorum yabancı dile çalışmaktan 😂
Yani senin tercihin hangisiyle oynamak istiyorsan onunla oyna. Yalnız sevgilin yerine oyun oynamayı tercih edersen bir gün gelir sevgilin de sana bir oyun oynayabilir aklının bir köşesinde bulunsun. Yok sevgilini seçersen oyun sana küsmez, trip atmaz, aldatmaz! 😉
E oyunu seçersem kızla ilgili her şey bitmiş olacak zaten ne oyunu oynayabilir ki o saatten sonra
Ben sevgili yapmadan oyunu seçtim. Oyun her zaman iyidir. Kankam dediğim kız beni sabah akşam mesaj atarak bıktırmıştı. Sildim onu hep kendi dertleriyle doğdu beni.😄
Onun sana yazip bikmasindan dertlerini umursamayip boğdu beni diyorsan senden ztn ben çok bişey beklemem ¿
Sen olayı bilmiyorsun.
Bir arkadaşın sana sürekli bir ay boyunca aynı konuları açsa sabah akşam sen sıkılmaz mısın? Bu kızın takıntılarını dinlemekten bıktım. Arkadaş için çiğ tavuk yerim dedim ama kız beni takıntıları için kullanıyor. Ben derdimi paylaşınca konuyu devamlı kendi takıntılarına getiriyordu. Üstelik işi düşmeyince görüldü atıyor. Kimse kusura bakmasın beni dertleri için kullanan kardeşim de olsa çekemem. Onun dışında dert dinleyen çözüm yolu bulmaya çalışan biriyim. Hem beni dinlemeyecek hem beni dertleri için kullanacak hem de bana görüldü atacak. İşi düşünce nedense görüldü yemiyorum.
Ben onun yüzünden işimi yapamıyordum, engel oluyordu. Fakat yine çok üstüne düştüm de başıma bunlar geldi. Hiç sebep yokken beni takipten çıkarmış. Sürekli erkeklerden nefret ettiğini söyleyen bir kız erkeklerle konuşuyorsa bir dediği bir dediğine uymuyorsa daha diyecek sözüm yok. İki günlük erkeği bana tercih ettiğini düşünüyorum. Kankam dediğim kız bana bunu yapıyorsa sevgilim olsaydı kim bilir neler yapardı.
Dengelemen lazım benim sevgilim de öyleydi ben söyleyince değişti. Misal ben de günde 16-17 saat uyumaktan vakit ayıramıyorum. Düzenlemek için çabalıyorum. Denge lazım. Yoksa bırakır gider kız seni.
Bende size soruyorum işte hangisini seçeyim diye, bırakıp gitmesi umrumda olur mu sence ben oyunuma bakarım yine
yahu senin umrunda olur mu ben nerden bileyim? hiç belli olmaz şu an umrunda değil gibi ama bırakıp gidince kafana dank ederse sonradan çok üzülürsün
Üzülmem niye üzüleyim en kötü başkasını bulurum yani
e o zaman bu ilişkiye niye başladın? sizin gibiler yüzünden üzülüyo bu kızlar
bence kızı hemen bırak aga kıza yazık
Görüş
12Görüş
Oyunu seç kıza yazık olmasın.
İkiside aynı anda yürür gündüz oyun oynuyorsan arkadaşınla akşam ilgilen veya sabah arkadaşınla ilgileniyorsanız gece oyun oyna
Oyunu seç oyun yüzünden tribe giren sevgiliyi siz sklemiyosunuz o yüzden sizin gibiler oyunu seçsin kimsenin kısmetini kapatmasın hayde
Haklısın, sanırım oyunu seçeceğim aşk meşk işleri pek benlik değil sanırım sevgilim beni oyun kadar mutlu edemiyor
ben bir daha sevgili olmak istemiyorum hayatım içine etti çünkü oyun diyorum
Tabikide racun bitmiştir artık evlisin diyen bir kız ama nerde o 😂🤦🏿♂️
ne kadar saçma bir soru oyunu seç velki ünlenirsin abi anlamıyorum ya onunla vakit geöirmek varken onu güldürmek aynı anda yapılabilicek aktivite varken sen git oyunu seç ilerde ondan da sıkıkırsın arkadaşında kalmaz hayatta sap sap bakarsın sizin gibiler yüzünden kızlar üzülüo kırılıo sevgilinden ayrol ya bu ne böyle ciddiyetsizlik üzüldüm kıza yazık senin gibi bir sevgilisi olmuş
Arkadaşım kalmayıp sap sap bakmamda neyse benim düşüncemde oyuna daha yatkındı
zaten sizin gibiler genelde kız arkadaşlarınızı seçmez dediğim gibi kıza çok üzüldüm senin gibi biriyle hayatının hstasını yapmış
Sevgilimi oyuna alistirirdim 🦋
Aksamlari çağırır oyuna girerim bi kac el atar cikariz 🤌🏻
Oyun tabikide yemişim sevgiliyi oyunlar hep yanında olur ama ssvgilin terk eder
Yani evet oyunu seçmeliyim sanırım
Çünkü bide şu var sevgilisi bir insanı mutlu ediyorsa bu ayda yılda bir oda karşılıklı ama oyun insanı devamlı mutlu ediyor ve onu satın almış olman dışında herhangini bir karşılık beklemiyor
👍👍👍
böyle bir soruyu sorman bile senden bir bok olmadığını kanıtlıyor
Bu nasıl bir soru bu nasıl bir kafa yapısı Allah akıl fikir versin gerçekten sevdiğin birini gerçek olmayan bir bilgisiyar kurgusuna nasıl tercih edebilirsin ki
Gerçek olup olmamasının ne önemi var ki önemli olan hangisinin daha mutlu ettiği değil mi
seni bir oyun kadar mutlu edemiyorsa hala neden sevgilin?
Kendini oyunla kıyaslayan kız ozguvensizdir o kızla olmaz
Oyunu sec sevgiliye daha cok var oyun bir zaman sonra olmuyor
soru mu bu şimdi? Oyun tabiki
Oyun varken sevgili de neymiş ¢
sen oyunu seç. sevgilini da hakeden alsın
Hangisini seviyorsan onu seç
Hangisini seviyorsan onu seçeceksim
Oyunu daha çok seviyorum galiba
Sevgilini seç.
oyun
Oyun şeç.
En İyi Görüş