- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDenemeden doğru kişiyi bulamazsınki. Şu zihniyet sevgili için tanışma ve ciddi ilişki için sevgili olmaktan ibaret. Her önüne gelenle ciddi ilişki kafasında doğru kişi zaten bulunmaz. Arkadaş olmadan zaman geçirmeden sevgili falan olunmaz. Bir insanı tanımak yıllar alır bir iki ayda tanımak mümkün değil.
07 Yorumla
Soran+1 yılÇevrem yok ki, yıllardır tanıdığım, arkadaş olduğum kişiler de yok ayrıca bunun bir başlangıcı var sonuçta yıllarca birlikte olacağımız insanla da ilk kez tanışma dönemi olur onu da yaşamadım. Acele mi ediyorum acaba
- +1 yıl
Sana tek tavsiyem sevgili olmak için tanışmak ve ciddi ilişki için sevgili olmak çok yanlış şeyler. Elbet bir başlangıcı var bu işlerin ama tanıyıp zaman geçirmeden herkese potansiyel sevgili gözü ile bakmaman lazım. İlgileniyor veya hoşlanmış olabilir, sen de aynı şeyleri hissediyor olabilirsin. Doğru kişiyi zaman geçirmeden bulamazsın önüne geleni dener durursun. Şansın yaver gitmezse sürekli ayrıl yeniden başkasına kendini baştan anlat döngüsünde bulursun.
Soran+1 yılTanımadan herkese potansiyel sevgili gözüyle baktığımı size düşündüren neydi?😂 Ben kendimi ifade edemedim sanırım...
- +1 yıl
Ben sana itham etmedim. Sadece tavsiyede bulundum. Tekrar baştan okursan yardımı olacaktır.
Soran+1 yılHerkesin beklentileri ve kriterleri farklıdır, benim flört edeceğim birine değil beni gerçekten sevebilecek birine ihtiyacım var, burada kastettiğim evlilik değil sadece kendimi güvende hissetmek istiyorum, kuşku duymadan sevildiğimi bilmek istiyorum ama şimdiye kadar karşıma değil gerçekten sevilmek en azından tanımış oldum, iyi biriydi, pişman değilim diyebileceğim biri bile çıkmadı. Ayrıca kimseye şans vermeden oturup bekleyerek bulamam doğru kişiyi, bu her önüme gelene şans vereceğim anlamına gelmiyor tabii ki.
- +1 yıl
Bol şans dilerim. Bahtın açık olsun.
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🤗
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılMerak etme olmayacak zaten hayat seni bir oraya bir buraya vuracak kağıttan bir gemi misali denizdeki balıklara aşık olacaksın onlar başka oltadaki yemlere 😂
00 Yorumla
+1 yılÇok da geç kalma. Bir sene içinde bul birini yapış şöyleydi böyleydisine bakma. Bir kadın için tavsiyem bu olur. Yaş ilerledikçe değeriniz düşüyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru kişi diye bir şey yok ki
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 266,2b cevap paylaştı.
u +1 yılDoğru kişi en iyi anlaştığınız kişidir. zamanla karşınıza çıkabilir bende doğru kişiyi hiç bir zaman bulamadım belki de bulamayacağım.
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım bulursun
- +1 yıl
Umarım sizde bulursunuz, teşekkürler
Doğru kişiyi tanımadan etmeden onunla vakit geçirip sohbet etmeden bulamazsın ki bu zamanda bulmak gerçekten çok zor. Artık ilişkiler de çarpık ve sahte. İnsan kime güveneceğini şaşırıyor kızı da öyle erkeği de öyle. Olgun fikirli ve kendinden düşüncelerinden emin bir kadın olmalısın. Sevmek sevilmek herkes ister ama çaba harcamadan da olmaz. Maalesef günümüzdeki çoğu kadın da sevginin kıymetini bilmiyor üç güne hemen terk ediyor. Sevdiğin adama sıkı sıkı sarıl ona sevdiğini belli et. Sadece sevilmek değil olay, sevmek de gerek.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılIskalamış olabilirsin. Ben 28 yaşındayım sevgilim olmadı. Her şey kısmet artık. Sevgilin yok olması bu senin zayıflığın değil. Sevgili, aşk bence bir insanın tek dünyası olamaz. Her insanın sevilmeye sevmeye ihtiyacı olabilir. Fakat bir insan ömrünü aşka adamamalı. Aynı şekilde işkolik insanlar için de geçerlidir. Gidin hayatınızı yaşayın. Zaten üç günlük dünyadayız. Kendimden örnek vereyim: Ben sevgili yapacağıma hayatımı yaşıyorum. İstediğim yere yalnız gidiyorum. Canım ne çekerse yiyorum. Kimseye hesap vermiyorum. Kimsenin kuklası değilim.
10 Yorumla
+1 yılAllah sana omur boyu sahiplenecek yanaklarini ceneni sevgi manasinda oksayacak sana karsi sevgi ilgi gosterecek romantik olacak seni asla takilmalik gecici gozuyle bakmayacak seni asla aldatmayacak gozu senden baskasini gormeyecek seni helali gozuyle bakacak o agladigin gozyaslarini eliyle silerek onun islakligini hissedecek hicbir dinini irkini siyasi gorusunu asla yargilamayacak fiziki dis gorunusunu asla yargilamayacak her haliyle sevecek seni kalbini asla kirmayacak kilina bile zarar veemeyecek butun ev islerinde sana yardimci olacak iyi gunde kotu gunde hastalikta saglikta ozel hastaliginda hel yaninda olacak gecmisin ne kadar kirli olursa olsun asla yargilamayacak butun sirlarina dertlerine ortak olacak sekilde bir es sevgili nasip etsin
22 Yorumla
Soran+1 yılYaaa ne güzel dua ettin sen öyle çok teşekkür ederim aynılarını ben de senin için diliyorum, umarım huzurlu, mutlu, sağlıklı bir hayatın olur.
- +1 yıl
Insallah bu arada benim ismim ertugrul
+1 yılBence bırak o seni bulsun
Bu gülümseme vıcık cıcık hareketleri yap diyenlere de bakma neyiz biz palyaço mu erkekler kimin umrunda ki herkes karşılıklı yapıyor bu aşk meşk işini. O yüzden kimsenin peşinde maI gibi koşulmaz sktrsinler gitsinler ortadoğunun kıl tanrıları23 Yorumla
Soran+1 yılAğzına sağlık sis
- +1 yıl
🌹
- +1 yıl
💪🏻💪🏻💪🏻
+1 yılDoğru kişiyi bulmanın Bence yaşla alakası yok zaten şu an günümüz toplumlarına baktığın zaman zaten şu an Normal bir ilişki var mı insanlara baktığımız zaman artık Kimileri kimin cebinde olduğu belli değil şu an doğru insan kavramı Bence yok gibi bir şey zaten bakıldığı zaman ama bu Tabii ki bulamayacağın anlamlar gelmez yani bu işin yaşla alakası yok belki doğru yerde doğru zamanda karşılaşmamışsındır Olayı biraz geniş açıdan bakmak lazım arkadaşlar
10 YorumlaDoğru kişinin kim olduğunu sadece yıllar sonra huzurla, mutlulukla yaşlandığınızda anlarsın. Yani şimdiden anlaman imkansız. Oyuzden birisini aramaya bakma bence. Ama en azından dogru insanı bulma şansını artirmak için, birisiyle sevgikibolup sonra tanimakdansa, tanidikdan sonra sevgilibolmaya çalış
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBirazda şans bu işler hem senin kanın ısınacak hem karşıdaki seni sen olarak sevecek her insanın karşısına çıkmıyor ya da geç çıkıyor umarım bulursun gönlüne göre birini.
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
rica ederim
doğru kişiyi bulmak diye bişey yok çünkü kimse kimseye %100 uyumlu değildir sadece doğru kişi olmak için en çok çabalayan vardır
26 Yorumla
Soran+1 yıl%100 uyum değil de gerçekten sevilmek istiyorum
Soran+1 yılİkimiz de buluruz öyle birini umarım 🥺🤗
Soran+1 yılBen de çok yaşadım aynı şeyi, çevreme bakıyorum şımarık, ukala, çıkarcı kızları bile taparcasına seviyorlar ama bizim gibi çıkarsız, dürüst bir ilişki yaşamak isteyenler yalnız kalıyor. Belki evrenin bir zamanlaması vardır bekleyeceğiz artık...
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen aramayı bırakınca o seni bulmaz aramaya devam etmek birşeylere hala umutla bakmak lazım bir yerde yol kesişir
19 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama hevesim varken olsun istiyorum 30 yaşından sonra karşıma çıksa da yolu açık olsun 😂
- +1 yıl
Güzel bir bahanem var şu 30 için 43 yaşında evlenen küçük amcamın 2 yaşında bir oğlu mutluda bir evliliği var 😂 yani 30 bir bahane değil 😂
Soran+1 yılAhahahah senin gibi düşünen erkekler yüzündenmiş demek ki
- +1 yıl
Aha yine günah keçisi olduk iyi mi benimki sadece bir düşünce tarzı ya herkes böyle olacak değil 😄 sevgi saygı olmadan hayatta birşeylerin yürüyeceğine inancım yok yalnızlıkla da iyi anlaşıyorum o yüzden acele etmeden sebeplerimi seviyorum 😄
Soran+1 yılSaygı duyuyorum ama gerçekten de erkekler genelde ciddi ilişkiye soğuk bakıyor, istediği kadar eğlenip hevesini aldıktan sonra 30'lu yaşlardan sonra düşünürler belki.
- +1 yıl
Bunu genele yatkın bakmanı tavsiye etmem çünkü herkes aynı noktada değil bir çok arkadaşım var şuanda 2 3 yaşında çocuğu olan kendi evinde yaşayan aradaki farkı şöyle söyleyebilirim insanlar çocuklarını sorumluluk alsın diye sevdiği kişiler ile evlendirir ya da evlenirler çünkü evlilik veya ilişki önemli bir konudur fakat 30 kadar gelip hala sade yalnızlığı seven kadın ya da erkeğin zaten sorumluluk duygusu yerine oturmak zorunda kalmıştır yani hayatn zor tarafını görmüştür (30 kadar gelip baba parasıyla keyif yapanlar harici)
Soran+1 yılAnlıyorum
- +1 yıl
O zaman aramaya devam aramaktan yorulduysan bile bir noktada umut etmeye kapıları aralık tutmaya devam 🙂
Soran+1 yılYorumlarınız için teşekkür ederim 🤗
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılDediklerinin hepsi de; tıpkı soru kağıdındaki birbirine benzeyen test şıkları gibi. İnsana hepsi de doğru geliyor öyle düşününce 😂 Ama birisi doğru, ama bilemiyoruz işte 😃😃
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılAynı hastayız bende bulamadım doğru kişiyi iki tarafta istese denk gelir evde gri eşofmani çekip beklersen o kişi seni nereden bulacak çıkıp araman gerek
10 Yorumla
+1 yılSana nacizane tavsiyem aramayı bırak akışta kal o sana gelir.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir şeyi ne kadar istersen o kadar uzak kalıyor. Hayırlısını dile.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılAramayla bulunmaz. Her şey olması gerektiği zamanda olur.
10 Yorumla
+1 yılKız olmak bu konuda farklıdır. Türkiye de yaşıyoruz birileri seni bulur endişelenme sen arama kimseyi
04 Yorumla
Soran+1 yılMesele birini bulmak değil ki
- +1 yıl
Mesele ne?
Soran+1 yılİyi, dürüst, gerçekten seven birini bulmak
- +1 yıl
Temennimiz hep o zaten
+1 yılVarya, senin gibi bir kız bana denk gelse, yarın yüzüğü takarım... boş ver çok kafana takma, seninde değerini bilen biri çıkar karşına.
01 Yorumla
Soran+1 yılSağ ol 😂
+1 yılOlabilirsin ama bunun yasla bjr ilgisi yok daha cok kismetle veya networkle ilgisi var. Birde tabi konusmayi bileceksin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılİlla sevgilin olacak diye bir kural yok, okulunu bitir kariyerine odaklan kişisel gelişim kitapları oku spora başla
00 Yorumla
+1 yılValla ben de 28 olucam hiç olmadı özlediğim erkek de sevdiğim erkek de.
10 Yorumla26 yaşındayım benimde yok doğduğumdan beri
Olmasın ne yapacan boş ver00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu doğru kişi, ruh ikizi laflarını unut kardeş yalan bunlar palavra, kader kısmet birisi gelir. Sevgi, saygı, sadakat olursa bu iş tamamdır.
011 Yorumla
Soran+1 yılYok işte sevilmek istiyorum burcu burcuma uysun çakralarımız çakışsın falan değil doğru kişiden kastım dürüst insan, yalancı olmayan, aldatmayan vs.
Cevap sahibi+1 yılİşte kardeşim biraz gözlem yap hal hareketleri düzgün olur böyle kişilerin içi dışına yansır yani
Soran+1 yılYok ki
Cevap sahibi+1 yılO zaman canım benim sabır gerek her istenilen gökten önümüze düşmez ki
Soran+1 yılPeki teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim burcun ne aklıma gelmişken
Soran+1 yılAslan
Cevap sahibi+1 yılOo sinirli misin peki
Soran+1 yılÇok değil
Cevap sahibi+1 yılTeyzem de aslan eskiden çok sinir ederdim onu 🙂
Cevap sahibi+1 yılİyi çok değilsen güzel
Asosyal misin bulmak için aramak lazım kendini kapatma dış dünyaya sosyalleşmen lazım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Doğru kişi var, denk gelmek yok 😁
Devamkeee
00 Yorumla
+1 yılBen doğru kişiyi bulamadım demekki sende bulamadın bu kadar takma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla arayinca da karşına cıkmıyor boyle seyler. Ha doğru kisiyi bulayim dersen de bulamazsin. Bide soyle bir sey de var ki sevilmek istiyorsan seveceksin.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAsik olmak saniyelik birsey ama dogru ask ise kisiligine uyumlu kisye asik olmandir bazen cok surer bazen hemen bulursun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru sevgiliyi bulursunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnun seni bulmasını beklersen doğru kişiyi bulma ihtimalin oldukça düşük olur, senin araman lazım.
00 YorumlaMesela bende doğru kişiyi bulamadım 28 yaşındayım iskalamak olduğunu düşünmüyorum dogru kişi gelince anlamak zor olmayacaktır
00 Yorumla
+1 yılBende hiç sevişmedim yani istemedim Kendimi hep tuttum ciddi iliski istedim Hanımefendi Tanışmak ister mi? Acaba☺🙈🤭🌸🌸
01 Yorumla- +1 yıl
Oturup Beraber ceviz yeriz
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Merak etme o seni bulur
10 YorumlaBekle o seni bulur her zaman
10 YorumlaÖncelikle saygılı biri olmalı. Gün gelir aşk biter. Sevgi kalır.
00 Yorumlaİstiyorsan tanışabiliriz yazabilirsin bana beklerim yani
00 Yorumla
+1 yılBeklemelisin ama tebessüm ederek. Tatlı dilli güleryüzlü sevmli biri ol. az konuş
02 Yorumla
Soran+1 yılBiri beni sevsin diye rol yapamam siz kimsiniz ki sizi memnun etmek için itaat edeyim
- +1 yıl
Ne bu asabiyet. ne iteati. sinir sistemin bozuk senin :)
Denk gelir birileri yine
01 Yorumla
Soran+1 yılBirilerinin denk gelmesi önemli değil gerçek sevgiyi bulmak önemli rast gele birini zaten çok rahat bulurum
+1 yılSevgililik mi evlilik mi istiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten sevilmek istiyorum
- +1 yıl
Cinsellik isteyen erkek gözünde sevmeyen erkek ve bu yüzden olmuyor sanırım
Gizli Üye(36-45)+1 yılDemekki daha zamanı var sıkma canını
10 Yorumla
+1 yılUmarım çıkar karşına.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence hiç bir şeyden ümidini kesme yoluna devam et
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 45,7b cevap paylaştı.
+1 yılYaşın daha genç, sanmıyorum.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılNasip değilmiş demek lazım
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. 25 ve hic olmadi iskalamak mi bilemem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılKesin ıskaladın artık, şansın yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel şeyler beklenmedik anda gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAramaya devam çıkacak karşına
00 Yorumla
+1 yılDoğru kisi senin için nasl olmalı oi
08 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi olmamalı
- +1 yıl
Lüzumsuz bir cevap olmuş, beni ne kadar tanıyıp biliyorsun ki konusuyorsun
Soran+1 yılSen neden soruyorsun ki
- +1 yıl
Arkdasim doğru kişi diyorsun çok genel konsyrsun doğru kişinin senn nazarında tanımı nedir nasl olmalı belki de bunda hata yapyrsun doğru kişi olan algini soruyrm neyse
Soran+1 yılSevgi, sadakat, dürüstlük o kadar. Başka kriterim yok. Sadece gerçekten sevilmek istiyorum
- +1 yıl
Bunların hepsi zor
Soran+1 yılDeğil sadece insanlar şrfsz
- +1 yıl
Mantkli
+1 yılDoğru kişi yok takil kafana göre anı hayatı yaşa.
04 Yorumla
Soran+1 yıl😢😢
- +1 yıl
Hem fikir olabiliriz istersen de sohbet te ederiz
Soran+1 yılİstemem
- +1 yıl
O zaman hayatın keyfini çıkar
Olmasin onla bunla oyuncak olcagina
10 Yorumla
+1 yılSevgili haram kendini kirletme
00 YorumlaBende 28 yasindayim daha sevgilim olmadi
00 Yorumla
+1 yılHayat süprizler'le Doludur :) diyim
00 Yorumla
+1 yılİyi olmuş sap kal
00 YorumlaUmmadigin anda gelecek rahat ol
00 Yorumla
+1 yılBende bulamiyorum
00 YorumlaBence hayir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılBenim hiç olmadı
00 Yorumla geç kalmadın
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım