24 yaşındayım hala sevgilim yok, doğru kişiyi ıskalamış olabilir miyim?

Denemeden doğru kişiyi bulamazsınki. Şu zihniyet sevgili için tanışma ve ciddi ilişki için sevgili olmaktan ibaret. Her önüne gelenle ciddi ilişki kafasında doğru kişi zaten bulunmaz. Arkadaş olmadan zaman geçirmeden sevgili falan olunmaz. Bir insanı tanımak yıllar alır bir iki ayda tanımak mümkün değil.
Çevrem yok ki, yıllardır tanıdığım, arkadaş olduğum kişiler de yok ayrıca bunun bir başlangıcı var sonuçta yıllarca birlikte olacağımız insanla da ilk kez tanışma dönemi olur onu da yaşamadım. Acele mi ediyorum acaba
Sana tek tavsiyem sevgili olmak için tanışmak ve ciddi ilişki için sevgili olmak çok yanlış şeyler. Elbet bir başlangıcı var bu işlerin ama tanıyıp zaman geçirmeden herkese potansiyel sevgili gözü ile bakmaman lazım. İlgileniyor veya hoşlanmış olabilir, sen de aynı şeyleri hissediyor olabilirsin. Doğru kişiyi zaman geçirmeden bulamazsın önüne geleni dener durursun. Şansın yaver gitmezse sürekli ayrıl yeniden başkasına kendini baştan anlat döngüsünde bulursun.
Tanımadan herkese potansiyel sevgili gözüyle baktığımı size düşündüren neydi?😂 Ben kendimi ifade edemedim sanırım...
Ben sana itham etmedim. Sadece tavsiyede bulundum. Tekrar baştan okursan yardımı olacaktır.
Herkesin beklentileri ve kriterleri farklıdır, benim flört edeceğim birine değil beni gerçekten sevebilecek birine ihtiyacım var, burada kastettiğim evlilik değil sadece kendimi güvende hissetmek istiyorum, kuşku duymadan sevildiğimi bilmek istiyorum ama şimdiye kadar karşıma değil gerçekten sevilmek en azından tanımış oldum, iyi biriydi, pişman değilim diyebileceğim biri bile çıkmadı. Ayrıca kimseye şans vermeden oturup bekleyerek bulamam doğru kişiyi, bu her önüme gelene şans vereceğim anlamına gelmiyor tabii ki.
Bol şans dilerim. Bahtın açık olsun.
Teşekkür ederim 🤗
Görüş
58Görüş
Doğru kişiyi bulmanın Bence yaşla alakası yok zaten şu an günümüz toplumlarına baktığın zaman zaten şu an Normal bir ilişki var mı insanlara baktığımız zaman artık Kimileri kimin cebinde olduğu belli değil şu an doğru insan kavramı Bence yok gibi bir şey zaten bakıldığı zaman ama bu Tabii ki bulamayacağın anlamlar gelmez yani bu işin yaşla alakası yok belki doğru yerde doğru zamanda karşılaşmamışsındır Olayı biraz geniş açıdan bakmak lazım arkadaşlar
Doğru sevgiliyi bulursunuz
Doğru kişi diye bir şey yok ki
Doğru kişiyi tanımadan etmeden onunla vakit geçirip sohbet etmeden bulamazsın ki bu zamanda bulmak gerçekten çok zor. Artık ilişkiler de çarpık ve sahte. İnsan kime güveneceğini şaşırıyor kızı da öyle erkeği de öyle. Olgun fikirli ve kendinden düşüncelerinden emin bir kadın olmalısın. Sevmek sevilmek herkes ister ama çaba harcamadan da olmaz. Maalesef günümüzdeki çoğu kadın da sevginin kıymetini bilmiyor üç güne hemen terk ediyor. Sevdiğin adama sıkı sıkı sarıl ona sevdiğini belli et. Sadece sevilmek değil olay, sevmek de gerek.
Iskalamış olabilirsin. Ben 28 yaşındayım sevgilim olmadı. Her şey kısmet artık. Sevgilin yok olması bu senin zayıflığın değil. Sevgili, aşk bence bir insanın tek dünyası olamaz. Her insanın sevilmeye sevmeye ihtiyacı olabilir. Fakat bir insan ömrünü aşka adamamalı. Aynı şekilde işkolik insanlar için de geçerlidir. Gidin hayatınızı yaşayın. Zaten üç günlük dünyadayız. Kendimden örnek vereyim: Ben sevgili yapacağıma hayatımı yaşıyorum. İstediğim yere yalnız gidiyorum. Canım ne çekerse yiyorum. Kimseye hesap vermiyorum. Kimsenin kuklası değilim.
Allah sana omur boyu sahiplenecek yanaklarini ceneni sevgi manasinda oksayacak sana karsi sevgi ilgi gosterecek romantik olacak seni asla takilmalik gecici gozuyle bakmayacak seni asla aldatmayacak gozu senden baskasini gormeyecek seni helali gozuyle bakacak o agladigin gozyaslarini eliyle silerek onun islakligini hissedecek hicbir dinini irkini siyasi gorusunu asla yargilamayacak fiziki dis gorunusunu asla yargilamayacak her haliyle sevecek seni kalbini asla kirmayacak kilina bile zarar veemeyecek butun ev islerinde sana yardimci olacak iyi gunde kotu gunde hastalikta saglikta ozel hastaliginda hel yaninda olacak gecmisin ne kadar kirli olursa olsun asla yargilamayacak butun sirlarina dertlerine ortak olacak sekilde bir es sevgili nasip etsin
Yaaa ne güzel dua ettin sen öyle çok teşekkür ederim aynılarını ben de senin için diliyorum, umarım huzurlu, mutlu, sağlıklı bir hayatın olur.
Insallah bu arada benim ismim ertugrul
Bence bırak o seni bulsun
Bu gülümseme vıcık cıcık hareketleri yap diyenlere de bakma neyiz biz palyaço mu erkekler kimin umrunda ki herkes karşılıklı yapıyor bu aşk meşk işini. O yüzden kimsenin peşinde maI gibi koşulmaz sktrsinler gitsinler ortadoğunun kıl tanrıları
Ağzına sağlık sis
🌹
💪🏻💪🏻💪🏻
Doğru kişinin kim olduğunu sadece yıllar sonra huzurla, mutlulukla yaşlandığınızda anlarsın. Yani şimdiden anlaman imkansız. Oyuzden birisini aramaya bakma bence. Ama en azından dogru insanı bulma şansını artirmak için, birisiyle sevgikibolup sonra tanimakdansa, tanidikdan sonra sevgilibolmaya çalış
Birazda şans bu işler hem senin kanın ısınacak hem karşıdaki seni sen olarak sevecek her insanın karşısına çıkmıyor ya da geç çıkıyor umarım bulursun gönlüne göre birini.
Teşekkür ederim 🙏
rica ederim
doğru kişiyi bulmak diye bişey yok çünkü kimse kimseye %100 uyumlu değildir sadece doğru kişi olmak için en çok çabalayan vardır
%100 uyum değil de gerçekten sevilmek istiyorum
İkimiz de buluruz öyle birini umarım 🥺🤗
Ben de çok yaşadım aynı şeyi, çevreme bakıyorum şımarık, ukala, çıkarcı kızları bile taparcasına seviyorlar ama bizim gibi çıkarsız, dürüst bir ilişki yaşamak isteyenler yalnız kalıyor. Belki evrenin bir zamanlaması vardır bekleyeceğiz artık...
Sen aramayı bırakınca o seni bulmaz aramaya devam etmek birşeylere hala umutla bakmak lazım bir yerde yol kesişir
Evet ama hevesim varken olsun istiyorum 30 yaşından sonra karşıma çıksa da yolu açık olsun 😂
Güzel bir bahanem var şu 30 için 43 yaşında evlenen küçük amcamın 2 yaşında bir oğlu mutluda bir evliliği var 😂 yani 30 bir bahane değil 😂
Ahahahah senin gibi düşünen erkekler yüzündenmiş demek ki
Aha yine günah keçisi olduk iyi mi benimki sadece bir düşünce tarzı ya herkes böyle olacak değil 😄 sevgi saygı olmadan hayatta birşeylerin yürüyeceğine inancım yok yalnızlıkla da iyi anlaşıyorum o yüzden acele etmeden sebeplerimi seviyorum 😄
Saygı duyuyorum ama gerçekten de erkekler genelde ciddi ilişkiye soğuk bakıyor, istediği kadar eğlenip hevesini aldıktan sonra 30'lu yaşlardan sonra düşünürler belki.
Bunu genele yatkın bakmanı tavsiye etmem çünkü herkes aynı noktada değil bir çok arkadaşım var şuanda 2 3 yaşında çocuğu olan kendi evinde yaşayan aradaki farkı şöyle söyleyebilirim insanlar çocuklarını sorumluluk alsın diye sevdiği kişiler ile evlendirir ya da evlenirler çünkü evlilik veya ilişki önemli bir konudur fakat 30 kadar gelip hala sade yalnızlığı seven kadın ya da erkeğin zaten sorumluluk duygusu yerine oturmak zorunda kalmıştır yani hayatn zor tarafını görmüştür (30 kadar gelip baba parasıyla keyif yapanlar harici)
Anlıyorum
O zaman aramaya devam aramaktan yorulduysan bile bir noktada umut etmeye kapıları aralık tutmaya devam 🙂
Yorumlarınız için teşekkür ederim 🤗
Çok da geç kalma. Bir sene içinde bul birini yapış şöyleydi böyleydisine bakma. Bir kadın için tavsiyem bu olur. Yaş ilerledikçe değeriniz düşüyor.
Olabilirsin ama bunun yasla bjr ilgisi yok daha cok kismetle veya networkle ilgisi var. Birde tabi konusmayi bileceksin
Kız olmak bu konuda farklıdır. Türkiye de yaşıyoruz birileri seni bulur endişelenme sen arama kimseyi
Mesele birini bulmak değil ki
Mesele ne?
İyi, dürüst, gerçekten seven birini bulmak
Temennimiz hep o zaten
Doğru kişi en iyi anlaştığınız kişidir. zamanla karşınıza çıkabilir bende doğru kişiyi hiç bir zaman bulamadım belki de bulamayacağım.
Umarım bulursun
Umarım sizde bulursunuz, teşekkürler
Varya, senin gibi bir kız bana denk gelse, yarın yüzüğü takarım... boş ver çok kafana takma, seninde değerini bilen biri çıkar karşına.
Sağ ol 😂
İlla sevgilin olacak diye bir kural yok, okulunu bitir kariyerine odaklan kişisel gelişim kitapları oku spora başla
Beklemelisin ama tebessüm ederek. Tatlı dilli güleryüzlü sevmli biri ol. az konuş
Biri beni sevsin diye rol yapamam siz kimsiniz ki sizi memnun etmek için itaat edeyim
Ne bu asabiyet. ne iteati. sinir sistemin bozuk senin :)
Dediklerinin hepsi de; tıpkı soru kağıdındaki birbirine benzeyen test şıkları gibi. İnsana hepsi de doğru geliyor öyle düşününce 😂 Ama birisi doğru, ama bilemiyoruz işte 😃😃
Aynı hastayız bende bulamadım doğru kişiyi iki tarafta istese denk gelir evde gri eşofmani çekip beklersen o kişi seni nereden bulacak çıkıp araman gerek
En İyi Görüş