Ben artıları yazarsam detaya sığmaz şimdi. 🙄🙄
Ben artıları yazarsam detaya sığmaz şimdi. 🙄🙄
Sevgili fobim var benim.😃 hayatıma girmek isteyen kişiyi yorabiliyorum. Eksileri bu😃
Sevgilim olana kadar pes etmezse de artılarını görür shhs
Oo katapultçu gelmiş jsjs
youtube.com/shorts/UXPSa4sHNVs?feature=share
Teşekkür fırlatıcı büyük insan jsjj
Ee tabii 😂
👏👏👏
Eksilerim fazla sanırım😅 adamın beni çok sevmesi lazım ki görmesin. Kabul etsin😅
En gerçekçi görüşlerden birisi olabilir. 😅
Sevgi kusurları yok sayar 😅
Huysuzlanmamı, tepiklememi kabul edebilmeli👀 başka türlü buna nasıl dayansın?😅 realistim yapacak bi şey yok😅
Tepikleme mi, yoksa tepkilenme mi onu tam anlamadım yalnız. 😅
Muhtemelen kıskançsındır 😅
Tepikleme, benim yaptığım eylemin ismi. Tepiklenme, eyleme geçirilmiş hali.😅 kim kıskanç değil ki? Ayrıca bu kanıya nerden vardın acaba?👀
Eksilerim fazla diyince piyangodan aşırı kıskançlık kesin çıkar diye düşündüm. 😅
Aldatmam, yalan söylemem, bana gözü kapalı güvenebilir asla başını öne eğmem. Huysuzluğumun içşnde kıskançlığım da vardır tabii ki ama o kadar da olsun. 👀😅
Ehh bu kadar iyi şeye onlar olsun tabii 😅
Ama kıskançlıklar sebepli olmalı. Havadan dişi/erkek kuş geçti kafanı toprağa göm olayı zarar verir. 🙄😅
Ben sadece yanımda olsun istiyorum sanırım. Yanımda olmadığında huysuzlaşıyorum. Yoksa iyi kızçeyim aalhkjjf
Yoo kötü demedim jsj yani iyisindir mutlaka 😅
Yanında olmayıp huysuzlanman, aşk'ın koyu hallerinden birisi 😅
Yoo kötü biriyim hkfkg🤪 aşkın hep koyu halinde gezdim demekki bu zamana kadar👀 sonra hiç beyaza döndüremedim. İşte bak bi eksim daha😕
Eig için teşekkürler✨️
Görüş
32Görüş
Sevgilim olmadı bunu bilemiyorum artısı vardı galiba eksisi yoktur gibi geliyor.
Sadığım, güzel severim, bağlanırım, ilgilenirim
Kıskanırım, trip atarım, canımı fazla sıkmaya başlarsa; giderim.
Benimle sevgili olmanın artısı:
Benimle sevgili olmanın eksisi:
Bu kadar. 😅🤷🏻
Benimle birlikte olmanın artılarını maddeler halinde sayacak olursam :
● Sadık bir insanımdır bu yüzden arkasını döndüğünde dahi güvensizlik hissi yaşamaz.
● İlgi göstermesini, güzel sözcükler kullanmasını bilen birisiyim yani romantik bir tarafım da vardır.
● Yalan söylemem, sorunum her ne ise doğrudan söylerim ve sorunlarımdan kaçmak yerine çözmeye çalışırım.
● Gerektiği yerde gerektiği gibi davranırım yani yeri gelir beraber eğleniriz yeri gelir ciddi hal ve hareketlerde olurum.
● Kendime bakan bir insanım yani sevgiliyiz kendimi salabilirim kafasında değilim.
Eksilerimi sıralarsam da :
● Yaptığım işlerde en iyisini yapmaya çabalarım bu yüzden bazen çok gergin olurum.
● Yalana, yanlışa hiç toleransım olmaz eğer yalanı yakalarsam 10 senelik ilişki de olsa anında ilişkiyi bitiririm.
● İlgi görmeyi, bazen pohpohlanmayı severim.
Aşçılık, uzun boy, iyi bir iş, sevilen ve saygı gösterilen, hobileri olan, empati yapabilen, hijyenik, güzel giyinen, güzel kokan, zeki olduğu söylenen, komik, aşırı kıskanç, aşırı inat, hiç bir şeyi unutmayan, zaman zaman kin güdebilen, can acıtmak istediğinde başarılı, titiz, hafif simetri hastası bir insan.
Artıları eksileri siz seçersiniz :))
Artılar
- Sadığım
- Çok tutkuluyum
- Empati yapabiliyorum
- Eğlenmesini bilirim
- Çizim yeteneğim var
- Neredeyse sınırlarım yok
Eksiler
- Aşırı maskülen birisi değilim
- Çok güçlü bir hafızaya sahip değilim
- Ufak bir öfke problemim var
Mesela evlilik istemem
Sosyal medyaya fotolaromızı paylaşmam
Hitap şekillerim sınırlıdır
Hiçbir şekilde swvgililer günü kutlamam
Hediye alırsa o hediyeyi kabul etmem hediyeleri sevmem çünkü.
İyi yanı kraliçeler gibi yaşatmayı vaat ediyorum.
Cansız manken daha iyi doğru diyorsun en azından adamı yaşlandırmaz 😀
Paramda cebimde kalır 😂
yakışıklı
seksi
anlayışlı
istemediği bir şeyi yapmamam
Sinema gezme
-cinsel açıdan yüksek olmam
-maddi sıkıntı
-seks isteği
-kullanmak
Bunlar aşk dışında
Aşkta kriter aranmaz vb şu bu denmez
Asabiyim şımarığım ama. bir o kadar da kişilik sahibiyim. Eğer seversem çok değer veririm fedakarlıklar yaparım o kişiyi değersiz. hissettirmem vakit ayırırım ve sadık olurum her zaman ayrıyken bile.
Artısı çok, ayrı bir yerde yazdım, hazırladım ancak dosya boyutu çok büyük, sıkıştırıp upload edince link veririm oradan indirirsiniz.😱
Eksileri ise aşağıda tırnak içerisinde yazıyorum.
" " 😂
Bir artısı yok. Bol bol üzüntü keder veririm, başka bir şey veremem. Birini sevdim, aylar oldu biteli hayatıma 2 kişi aldım baktım ben onun gibi kimseyi sevemem, bıraktım sonra da aşk meşk işlerini. Bana göre değil.
Artılarım çok ama saymayayım 🤪
Eksilerim... Kuralcıyım, sert köşelerim keskin hatlarım var. Fevri çıkışlarım var. Benim sınırlarım dahilinde olmayı kabul etmeyen birine benimle olmak cehennem olabilir. Uyan kişi cenneti yaşar 😊
Artılarımı söylemicem ama eksilerim
Artıları : anaç bir kişiliğe sahibim gerçekten çok güzel sever ve sadık olurum
Eksi yönleri : karşımdaki insanı gerçekten ona güvenene kadar her anlamda yorarım hem uğraşırım hemde uğraştırırim çünkü emek verilmeden basitleştirilmiş bir ilişkiye karşıyım gerçekten beni severse o mucadesini görebilmek beni ona adım adım yaklaştırır zor severim ama sevdimmi de tam severim bu sevgiyi iliklerinde hisseder der ve susarım 🤗
Kıskançlığım dert olabilir, haklı olduğum bir konuda kolay kolay susmam, karşımda bomboş şey için sinirlenen bir insan olunca önce daha çok sinirlendirip sonra ben de sinirlenirim.
İyi yanı güzel yemek yaparım, sürekli aşko kuşko muhabbeti yapmam bir arkadaşı gibi futbol dışında her konuda konuşabilirim, bebek gibi hissettiririm
Artıları eksilerden fazla diye düşünüyorum, artılardan en önemlisi aldatmam gerisi zaten tahmin edilir mesela her zaman gülmeye ve pozitif olmaya çalışırım onun morali bozuksa düzeltmeye çalışırım. Eksiler ise sinirli birisiyim maalesef ve kıskanç birisiyim çok değil ama biraz.
Elimden gelen fedakarlığı yaparım. Duygularımı mutlaka yansıtırım. - olanı da zora girdiğim zaman aramız kötü olmasın diye gereksiz yalan söyleyebiliyor olmam 🤦♂️
Manitaya karşı anlayışlı olmam. Gereksiz yere darlamam.
Dırdır olayı bende yok. İşte bu kısımda eksim başlıyor , adam az konuşuyorum diye şikayetçi benden.
Artılar:Çok severim bağlanırım, kavga etmeyi tartışmayı sevmem karşılıklı olarak saygıyı önemserim
Eksiler:Biraz kıskançlık var ve kıskandığım zaman tatlı şirin tripler atabilirim bir hatayo direk söylemem biriktirip toplu şekilde silerim
Artılar : Sevgimi yansıtmam, fedakar bir yapıya sahip olmam, ondan çok onu düşünmem, bebeğim gibi sevmem.
Eksiler : Üzüntü duyduğum konuları uzatmam.
En İyi Görüşler