Benden hoşlanan bir erkeği istemediğimi söyledim ancak şu an ilgi duyuyorum sanırım. Doğum günü yaklaşıyor kutlamalı mıyım?

Bir hafta falan önce benden yeni yeni hoşlandığını söyleyen bir çocuk vardı ama geçen seneden beri bana olan ilgisinin farkındayım. Benimle tanışmak istedi, ben de tanıştım. Aradan birkaç gün geçince beni yemeğe çıkarmak istediğini, benimle vakit geçirip beni tanımak istediğini söyledi. Ben de bu tarz şeylere ayıracak vaktim olmadığını, ciddi ilişki düşündüğümü ancak şu an uygun olmadığını dile getirdim açıkça. Ama o vazgeçmedi ve tekrar konuşuyorduk lâkin arkadaşça. En son 5 gün önce konuştuk çünkü işler bir tık ileriye taşınıyordu, sürekli flört olduğumuzu, benim ondan hoşlandığımı söylüyordu bende bunu kendime yediremeyip tekrardan söyledim ona benimle olmaz yapamam sıkılırım, sana karşı hiçbir şey hissetmiyorum ama arkadaş olarak gayet iyiyiz ve bu şekilde de sürdürebileceğimizi söyledim. Bir karar verdiğinde bana mesaj atmasını söyledim ancak hafta sonu geçti ve hâlâ ses yok çocukta, yüzüme bile bakmıyor. Bu durum beni sinirlendiriyor ve aceleci bir karar vermiş olduğumu düşündürüyor bilmiyorum ilgi duymaya mı başladım yoksa hoşlanıyor muyum kafam çok karışık ama sürekli onunla bir şeyler paylaşmak, konuşmak istiyorum fakat önümden geçerken göz teması bile kurmuyor. Bana kırıldığını düşünüyorum.1 hafta sonra doğum günü. Bana söylemişti. Bende kutlayıp kutlamamak arasında gidip geliyorum. Beni unutamamış, diye düşünsün istemiyorum. Ama kutlamasam da kötü hissederim, sonuçta birbirimize karşı bir şeyler paylaştık ancak bana hâlâ bir açıklama yapmadığı için kırgın hissediyorum ona karşı, dediğim gibi sonuçta zaman geçirdik, birbirimiz hakkında az biraz fikrimiz var hiç olmazsa bana, ben seninle arkadaş olamam, sen de hayatında birini istemiyorsun o zaman konuşmamıza gerek yok tarzında bir mesaj yazabilirdi belli belirsiz bir şey olarak kaldı. Onunla tekrardan konuşup, sohbet etmek istiyorum ama ya bana kızarsa ayrıca ne yazmam gerektiğini de bilmiyorum, utanıyorum açıkçası. Doğum gününü kutlamalı mıyım, kutlamamalı mıyım?

Benden hoşlanan bir erkeği istemediğimi söyledim ancak şu an ilgi duyuyorum sanırım. Doğum günü yaklaşıyor kutlamalı mıyım?