? Sevgili olarak diyorum.
1 ay
Erkekler kendinden 1-2 yaş büyük kızları istemezmiş, doğru mu?

? Sevgili olarak diyorum.
Görüş
71Görüş
Değişiyor bu bazı erkekler mesela kendinden küçüklere daha çok seviyor bazıları da kendinden büyük istiyor yani tamamen değişiyor
Aramızda derin bir tutku olduğunu söyleyen ve her ayrılıktan sonra yana yakıla bana yazan, beni hep arzuladığını söyleyen vicdansız sevgilim benden 6 yaş küçük 😅
Ama ben ondan küçük durdugum için sorun olmadı, bedenen küçük, kalben ve fikren olgun olduğum için ona iyi geldiğimi düşünüyorum. bir de erkekler için önemli olan cinsellik konusunda hem deneyim hem de baya baya ten uyumumuz vardı, sen beni azdırıyosun diyordu, duygunun adı yok diyordu aptal. asiksin bana demedim artık, nasılsa yine gelecek kapıma 🙄
Ayrıldığın erkeğin arkasından vicdansız diyecek kadar yüzsüz müsün. Evet sanırım öylesin. Kendini bir şey sanmandan ve egondan dolayı böylesin.
@Strong_Warrior bana neler yaşattığıni anlatsam sen ona başka küfürlü şeyler söylerdim bir erkek olarak, egolu davranmadim ben ona hiç, neyse eski hikayeleri açmak istemiyorum 😑😑
Şahsen ben kendimden 1 2 yaş büyük biriyle evlenmek isterim. Kadınların ilişkilerde ve yaşantılarında 3 4 yaş kücük olması bazı konularda yetersizliğe neden oldugunu gördüm.(Not:Bu benim kendi çevremde gördüğüm ve analizlediğim bir şey.30 insandan belki 1 tane görmüşümdür)
Yooi ben eskiden isterdim ve düğün da oldu ama sadece sevgililik ben evlenmek için benden büyük birini istemem bir dahaki evliliğimde
Alakası yok. İzledikleri 18 filmlerinde kızlar küçük mü sanıyorsun. Hayal ettikleri hep büyük kuşum. Seninde öyle
Bunlar fakedir lutfen sikayet edin @derinsiyah35 @archizmir @okan61trbzn @suskunemre12 @sıwar @mert_1 @last-yigit vs herkesi kandirmaya calisan zavallilar
Ben isterdim. Onemli olan karsilikli duygulardir
Hayır tabi ki ben kendimden 4-5 yaş büyük kız isterdim
Benim tanıdığım bütün evlilerde kadın tarafı 2 3 yaş büyük..
Yanlış öyle sevgili olduğum başka şeyler yaşadığım çok oldu
Ne alakası var bunun önemli olan duygu değilmi sevgi değilmi aşkın yaşı olur mu gönül bu...
Eski sevgilim benden 1 yaş küçüktü. En son aldatmış olsa da sevgiliydik yani öyle bir sey yok.
Niye sürekli bana küçükler geliyor o zaman 😒 keşke istemeseler
Sorun değil benim için 2-3 yaş büyük olması hem daha iyi aklı başında olur benim yaşıtlarım dengesiz aklını saçma kullanıyor
1 2 yaş sıkıntı edilecek b drum değil bence yani görüşler düşünceler uyumluysa çokta yaşa bakmam sonuçta mutlu olacağım kadın oysa ve huzurlu hissediyorsam onun yanında yaşa takılmak mutluluk için yaşıyorsak eğer mutluluğu bulduğum kişi önemli
Ben mesela istemem ilişkide kadın ve erkek ya aynı yaşta ya da kadın erkekten küçük olmalı biraz
Erkeğin o an kaç yaşında olduğuna bağlı. Kadının minyon olup olmamasına bağlı.
Bu saatte millete taştan yumuşak olsun yeter modu aktif 😂😂😂
Genelde aile baskısından çekiniyorlar yoksa ne fark eder
Daha iyi bence bende olgun seviyorum
En İyi Görüş