yani kimi insanlar çok düzgün , kaliteli , karakterli olmasına rağmen hiç hak ettiği gibi biri çıkmıyor aşkı yaşayamıyor acaba neden böyle bu işin sırrı nedir
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet öyleyim bende tüh
kader
son yorumunuda sildim yanlışlıkla kb
yorum yapıcaksan yap
Zamanı vardır demek ki
belki de
yanlış kişilere aşık oluyoruz
valla bu zaman olayı bana avutma gibi geliyor biraz
agam doğru kişi çıkmıyor ki bi türlü
bro dertlenme ya 😊
dertlenmiyorumda nedenini bulamıyorum
Yaşın daha genç herhalde vaktinden önce maalesef hiçbir şey olmuyor
sırf bunun için sosyalleşmeye çalıştığım oldu kurslara yazıldım hem bilgi olur hem sosyallik olur diye üniversiteye gidiyorum yani olmayınca olmuyor zorlasanda olmuyor hakikaten
Olmuyor evet
Bence senin bu isteyişi bırakman gerekiyor. Ne zaman kafandan atarsan ve oluruna bırakırsan emin olabilirsin o zaman gelecektir bu yazdığımı hatırlarsın. Ve üniversiteyede bir şeyler öğrenmeye/kendini geliştirmek amacıyla gitmelisin
artık saldım zaten hiç uğraşmayacağım olursa olur kafasında dolaşıcam
zaten bölümümde iyiyim yetenekli biriyim ama sırf bu yüzden bi süredir depresyon vs derken derslerimdede başarısız oldum biraz bu dönem dediğin gibi bırakıcam bu isteyiş durumunu
ben de aynı durumdayım. Çok çabaladım ve olmadı. Kader, gayrete aşık değilmiş
Pek salmış gibi değilsin bence burada da sorduğuna göre.. Bu yazdığını hayatında yani kafanın içinde uygulayabildiğin vakit bazı şeyler değişir
Öyle 😕
yok aga vallaha billa gayretle alakası yok kaderin ben buna eminim kimi insan kılını oynatmasa dahi her şey önüne gelebiliyor ben bunu çok gördüm bazen kendimi oyuncak gibi hissediyorum belli bir senaryo yazılmış onu oynuyoruz😂
bro 🥺
son kez dertleşmek için sordum soruyu bundan sonra kapatıcam tamamen bu konuyu
Mavisever kendi yorumuna git benimkine yazıp durma
Senin yorumlarının hepsi çok hoşuma gitti keşke sana aşık olsaydım 🙂
gerçekten Allah istemiyor yanbi günahım var onun cezası bu ya da bi sınav vs çünkü yakışıklı alımlı adamım kızlar uzun boy hastası derler 191 boyum var eksik bişey yok yani salıcam gidicek uğraşmıcam artık
“hayatın boyunca hep koşarsın, yetiştiğin sadece nasibindir” rahat ol o yüzden kafandan atmaya çalış evet zor ama tekrar söyleyeyim bunu yaptığında değişiklikler olacak. Unutms her şey nasip kısmet
aynen öyle çok şükür maddi durumum çok iyi baya iyi o yüzden isyanda edemiyorum çünkü bereketide o veriyor rahatlık içinde yaşamamı nasip etti biyerden sınaması gerekiyor tabi :))
Açıkcası bu son yazdığın şeye bir cevabım vardı elbet ama kendin bi düşün üzerine
nasıl anlamadım
yani çok şükür bişeyler tam ama Allah biyerden imtihan ediyor işte benim fikrim öyle yanlışmı ki yorumum
Maddi durumun kötü olsa isyan edeceksin şeklinde anladım. Bu bana biraz tuhaf geldi yazdığın şey, sadece verdiği zaman mı memnun olacağız şükredeceğiz? Neyse benim üzerime vazife değl
Yarın bu koşullar değişebilirde hepimiz için böyle. O zaman isyan mi edelim oturup şu kadar param vardıda vsvs
😂 haklısın yanlış ve kötü anlama yol açmış ama öyle demek istemedim tabi ki , maddi durumum kötü olduğu zamanda oldu ben gene hiç söylenmiyodum bile
Dediğim gibi benim üzerime vazife değil herkesin kendi düşüncesi öylede düşünebilirdin, sadece okuduğumda yazmadan edemedim
baya akıllı bilgili birine benziyorsun , yok sorun değil istediğin gibi eleştirebilirsin :))
Teşekkür ediyorum iltifatınız için bende kendimi akıllı buluyorum demişim jdjdjffj
senin gibi insanlar eleştirse hiiç kızmam gücenmem yorumlarında fayda sağladı epey
Gerçekten böyle düşünüyorsanız bende çok mutlu oldum ☺️
öylesin öylesin bul 😂ama senden ricam gidipte değerini bilmicek bi öküzle olma genelde senin gibi kişiler nedense böyle tiplerle oluyor sonra üzülüyorlar kız arkadaşlarımdan biliyorum
Ben kendime değer verdiğim için karşıma o tarz kıymet bilmeyen insanlar çıktığı zaman -ki dediğiniz gibi o tarz insanlar denk geliyor maalesef- uzatmadan gönderiyorum 😂
en iyisi emin ol bi işede yaramazlar ben çevresi geniş biriyim her türlü insan tanıdım kendilerine bile faydası yok öyle tiplerin
senden bişey rica etsemm arkadaş olabilirmiyizz KS nin ilk ve son arkadaşım sen ol 😂
Teşekkür ederim bende fazlasıyla farkındayım, olabiliriz tabiki
:) rica ederim 1 dakikalığına gizliden çıksan istek atayım geri kapatırsın
Tamam
Karşımızdakine ağır geliyoruz sanırım
yanlış kişiye aşık oluyoruz