#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Tarihi, günü, yaşananlar. Hatta o günün hava durumunu bile hatırlar bazı ince ruhlar. ⭐😎😎
#tubasueda 🍀🍀
⭐ Tarihi, günü, yaşananlar. Hatta o günün hava durumunu bile hatırlar bazı ince ruhlar. ⭐😎😎
#tubasueda 🍀🍀

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İlk tanışma hikayesi önemli yıllar sonra geçmişe yolculuk yapıldığında bu hikayeleri dinlemek güzel oluyor. Şahsen eski hikayeleri dinlemek aşırı hoşuma gidiyor hayatta yokken neler olmuş neler modaymış öğrenmek mutlu ediyor
. Bunun çok önemli bir olay olduğunu düşünüyorum. Hala kalbimde. ❤️
Evet, önemli olduğunu düşünüyorum
Cevap
6Cevap
Evet önemli, ilerde anlatırım bebelerime
Önemli bir gün çifti ilgilendiren. Ancak o gün ne giydin tarzına kadar giden hatırlama ve hatırlatma sevimli değil.
İlk tanışma anısından ziyade şu an tanıdığım insan o ilk tanıdığım insan mı ben daha çok buna önem veririm.
Önemlidir tabii sevdiğini tanıdığın ilk gün ne de olsa
Önemli sanalda tanıştık demekte biraz garip olacak ama ileride çocuk olunca evlenirsek inşallah.
Güzel bence önemli yaşadıklarının anılarının hemde güzel bir tanışma olmuşsa güzel olmayadabilir bir anın sonuçta bunu iyi ya da kötü yasamissin bence önemlidir bunu hatırladıkça gülümsersin...
Tabiki de mesela ben hala sevgilimle ilk bulustugum günün hiç bir detayını unutmamaya calisiyorum
Sadece filmlerde olur
Evett
Herhalde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?