Sevdiğim kıza açılmaktan çok korkuyorum?

oturduğumuz civarlarda bi lise var biz buranin abileri sayilir cok sukur bir saygınlıgımız var bu liseden bir kiz cok dikkatimi cekiyordu arastirdim ettim hep yalniz di tek basinaydi okuldada cok zorbalik görüyormus herkes genelde dalga geciyormus ben bi kiz dostumu yolladim hakkinda bilgi toplasin diye ailesi cok kotu davraniyormus babasi siddet uyguluyormus kiz birde kanser hastasıymıs ama ben her gördüğümde çok kırgın eve gidiyor du ben anlamıştım her gün görünce onu kendime yakn hissettim bir gün yine cikista kiz zayif diye dalga gecti 1 2 it agizlarinin payini verdim kanser oldugunu bilmedikleri icin cok kotu davraniyorlar çok hayata küskün bir kız kimseyle konuşmuyor hep kırgın bir yüz ifadesi var onu korumak istiyorum her şeyden çok istiyorum bir sürü kız bana yazıyor hepside bebek gibi ama yemin ederim aşık olmak bambaşka bir şey dün ilk defa ağladım ilacını alamamış bende gururu kırılmasın diye gizlice ona alıp kız dostumla gönderttim kimseye güvenmiyor babasından dolayı bana bir akıl verin gözümün önünde eriyip bitiyor çok seviyorum kılına zarar verditmiyorum ama yanında olmak istiyorum görüyorum çok yorgun hayattan bıkmış eğer ona bir şey olursa ben biterim beni geri çevirir diye açılamıyorum çünkü erkeklere çizgi çekmiş hayatında akıl verin

Sevdiğim kıza açılmaktan çok korkuyorum?