Hiç arkadaşım yok. Bir tane vardı, okulu için başka şehire yerleşti. şu an gezecek kimsem yok. Biriyle tanıştım 40 yaşında bekar adam. Bana gezmeye gidelim, kahveyle tatlı yeriz dedi. Sinemada güzel film yok. Sahile mi, avmye mi gitsek? 3-4 saat takılcaz sadece. Arkadaşız benden 20 yaş büyük. Sevgili sanmayın. Vakit geçirmek için buluşcaz. Neresi uygundur? Avmde neler yapılır?
1 ay
40 yaşındaki adamla nereye gitmeliyim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
9Görüş
O yaşta karisi yoksa evlenmek için birisini aradığı %90
Evlenip yıllar önce boşanmış birisi. Evlenmek için aramıyor kimseyi 😂
Bekar olduğunu biliyordum
Benimde başıma geldi kahve içip vakit geçirmek bence en mantıklısı
Arkadaş gibi takıldınız dimi millet ne çok abartıyor ya hiç mi kahve icmediniz arkadaş
Valla sonra sevgili olduk 😃 aramızda aynı senin gibi hatta 22 yaş farkı vardı hep kafede oturup çay kahve içiyorduk bikaç kere de yemek ama sonra yürümedi
Sahilde dolaş.. çay kahve Takıl
Nerde yaşıyorsun wk takıldığın insana bak
İstanbul'da ailem her şeye karşı çıktığı için etrafımda hiç arkadaş kalmadı maalesef
Sen kaç yaşındasın
22 yaşındayım
Uni falan okusana
Bence 40 yaşındaki adamla uygun olmaz
Normal arkadaşız abartıcak bişe yok ki. Hem tavırları benim yaşıma uygun kafa yapımız uyuşuyor
40 yaşında müge anlı izliyomusun
İzliyorum ben 40 lık 50 lik amcalara kaçmıyorum biraz eğlencez gezicez başka bişe yok 😂
Kız sende nasıl cesaret var 40 yaşındaki kadınla hayatda gezmem başımıza iş gelir 😅
Aynı iş yerindeyiz tatlı bi adam ya tehlikeli biri değil. En kötü gezer takılırız, gidip yatağına gircek halimiz yok sonuçta
Kendine bir sor ilerde bir evladın olsa böyle yapmasına izin verirmisin
Evladımın da bir hayatı var sonuçta. Ben ailem gibi hiç kimseyle konusmucaksın diyip arkadaşlarının hepsine küfür edip uzaklaştırırsam çocuğum da gidip 40 yaşındakilerle takılsın 🤷🏻♀️
Ailen on numara yapıyor dışarda neler döndüğünü den haberin var mı akşam hep beni eve çağırdılar akşam ezanı okundunda evde olmazsam bı ton laf yerdim eğer ailem böyle yapmasaydi belki şu an ceza evinde olabilirdir
Dışarda tabi kötü insanlar var fakat iş yerine çalışmaya gittiğimde de çok karşılaşıyorum bu insanlarla. İnsanoğlu tek yaşayamaz sonuçta hiç arkadası olmadan gizli saklı yere gitmeden gezilebilir. Kaderde varsa zaten otururken de ölürüz
Benim dayımın psikolojik rahatsızlıgı vardı. Tek oğlunu el bebek gül bebek büyüttü. Bakkala bile tek göndermezdi, hic işte çalışmadı. Evde yedi içti yattı yaşı şu an 30 fakat babası vefat etti. Çocuk şu an nasıl yaşayacağını bilmiyor. Çünkü babası dışarıyı hiç göstermedi, kendi kendini koruyamaz artık
Orası öyle kadere inancımız var çok şükür ama yani 40 yaşında hiç mi yaşıt arkadaşin yok
40 yaşında değilim, adam o yaşta. Ben 22 yaşındayım bu arada ve tek arkadaşım vardı başka şehire gitti maalesef. Gerçekten hiç arayan soran arkadaşım yok. Ne yapalım 40 yaşındakilere kaldık 😂
Tamam kisitlamin da bir adabı var... Tamam işte dayının oğluna yardım et nedecen 40 yaşındaki adamı
Dayımın oğlunu bana yakıştırıyorlar. Onla niye gezeyim Allah aşkına çocuğun psikolojik rahatsızlığı var. Yolda bıraksan yolu bulup eve dönemez. Bana aklı başında gezcek biri lazım
Sen dayının oğluna yardım ederek ne kadar sevap girdiğini bilseydin bırakmasın yardımcı olursun aklı başındaki adamın kafasında 40 tilki gezer ama dayı oğlunun bir bebeğe bakar gibi bakarsın bence dayı oğlu işi iyi Allah rızası için yap
Bide dayı oğlunla beni taniştirimisin yardımcı olmak isterim bı Allah razı olsun yeter
Akrabalar yakıştırmasa özellikle çocuğun annesi yanaşmasa yardım ederdim ama mümkün değil. Sonra bizim evden çıkmıyor kadın
Sen rıza için yap al bı kafe götür sinemaya gitur gezdir Annesine güveni ver
avm iyi sinema sohbet kahve iyidir
Başka adam mi kalmadı vakit geçirecek
Vallahi genç kimse yok etrafımda ne yapayım 🥺
İstersen dostun olurum :)
Nikah dairesine
Dikkat et
Baban yaşında adamla ne gezmesi
Sevgili olarak gezmicez sonucta. Abi diye konuşuyorum adamla isterse dedem yaşında olur, sorun değil.
Sende çok iyi biliyorsun neler olacağını
Boş yapma
Kanka emin misin sıkıntı çıkmasın 😂
O götürsün seni