Hiç birlikte olamayacağın birini sevmek?

Bunu aşamıyorum. Onu sevmeyi bırakmam lazım. Dene falan demeyin çünkü imkansız. Bugün kıyametin kopması bile daha olası bir olay. Asla ve asla olamayacak bir şey ama ben enayi gibi seviyorum. Gece rüyalarıma girecek ve uykudan uyanacak kadar, o beni düşünmüyordur bile. Her o aklıma geldiğinde nerede olduğum fark etmeksizin gözlerim doluyor. Onu çok özlüyorum. Ama unutmaktan başka çarem yok. Nasil unutabilirim? Artık bu yükten çok yoruldum.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı durumdayım. Zaman herşeyin ilacı, başka çaresi yok❗️
https://www.youtube.com/embed/sHsGGYD80CgTeşekkürler KS 🙂
Görüş
3Görüş
Aynen knk senin için üzüldüm. Boş işler boş ver
Boş işler keşke bunu kalbime de anlatabilsem ama yapacak hiçbir şey yok 😞
bol bol müzik dinle ve de akışına bırak zamanla unutacaksın :(
Her müzikte onu hatırlıyorum daha da kötü okuyorum, en neşeli muzikte bile onu hatırlıyorum onu çok özlüyorum çok ama sevdiğin insanların beni sevmemesi benin l4netim sanırım
😞😞
Ben ona yazdım artık yazmam, beni sevse bu sefer o yazardı ilk ama o hiç yazmıyor anlamadım çok mu gururlu arkadaş kalmaya bilr razıyım sadece konuşsak hal hatır sorsak bile yeterli benim için ama işte
Sevenlerin kıymeti bilinmiyor ki insanlar çok nankör, belki beni benim kadar seven biri çıksa ben bile nankörlük yaparım keşke böyle olmasa. İnşallah seni de en az senin kadar seven birini bulursun
kac yasındasın bakalım bu kadar bağlısın
18
Bağlanma problemleri var gibi görünüyor
Evet var ama çok üzücü değil mi? Birini seviyorsun ve onu bir daha göremeyeceksin hem de sonsuza kadar diğer taraf varsa bile orada bile göremeyeceksin hiçbir yerde hiçbir zaman onu son görüşün olduğunu hiç bilemeyeceksin, ben çok duygusalım keşke sevmesem keşke baglanmasam keşke herhangi bir duygu hissetmesem
Kendini şartlandırıyorsun onsuz yaşayamam. dünyaları verseniz onun yerini tutmaz. Böyle diyerek yaparak zaten kendine kötülük ediyorsun. O hayatına devam edecek peki sen ne yapmayı planlıyor ve düsünüyorsun?
Yapacak bir şeyim yok en kötüsü. Sadece yaşayıp gideceğim devam edeceğim elbet ama o olmayacak hayat hiç adil değil neden sevdiğim insanlar beni sevmez ki ben çok kötü bir şey mi yaptım bu karma mi diye düşünmeden edemiyorum
Herkesin basına ayrılıklar geliyor ama insan pes etmemeli.
Hikayeni çok merak ettim desem?
İnan bilsen gülersin ve çok çocukça gelir gerçekte görmediğim biri sanaldan konuşuyorduk kısaca anlatmamı istersen yazabilirim
özelden
Fena olmaz ya
Mesaj gonderilemiyor o yüzden takip edeyim ilk
En İyi Görüş