Takıntılı birinden nasıl kurtulurum?

Lütfen okur musunuz? Arkadaşlar ben ergenlik zamanımda serseri biriyle bazı kötü şeyler yaşadım. Bu karakter yoksunu insan yaşadıklarımızla kalmadı benden habersiz bu şeyleri ailemden birine anlattı beni ele verdi. Aldattı ayrıldık. Ben uzunca süre kendime psikolojik açıdan çok zarar verdim. 2 sene sürdü atlatmam. 4 5 senedir de hayatıma erkek olarak kimseyi alamıyorum insanlara güvenim yok. Bu aşağılık insan 2 senedir de peşimi bırakmıyor. Her yerden istek atıyor onunla hâlâ olabileceğimizi ve beni kirlettiği için benimle evleneceğini zannediyor. Ben her isteğini aramasını gördüğümde kriz geçiriyorum. Çünkü arkadaşlar bu insan beni hem aldattı gururumu hiçe saydı hem de yanıma yakışan biri değildi ayrıca okumuyor benim ise hedeflerim yüksek ve üniversiteyi bitirdim kesinlikle denk biri değiliz. Karşıma çıkıp beni tehdit etmesinden korkuyorum onunla evlenmeye zorlamasından, çünkü aileme söylemekle tehdit etse ve bu şey yayılsa beni öldürürler. Ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar psikolojim bozuldu? Ben kendime yeni bir gelecek kurmak ve mutlu olabilmek istiyorum. Bu insan görüp görebileceğiniz en kötü en acımasız ve karakter yoksunu insan.

Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar ben bu korku yüzünden bir türlü mutlu olamıyorum ya gerçekten geleceğe dair hiçbir umudum yok mesleğim dışında. Erkeklerden soğudum senelerdir böyleyim. Ondan kurtulabilmem için ne yapmalıyım lütfen benim içimi rahatlatın 😭
Takıntılı birinden nasıl kurtulurum?