Aniden gelen ilgi birden biter mi?

Görüş
32Görüş
Benim açımdan; aniden gelen ilgi birden biter, aniden olunan aşk hemen geçer ama aniden duyulan nefret kalıcıdır ben de o sürer 😅 Aşkın verilen değerin zamanla olanı makbuldür. Sevgiyle harman olur çünkü o aşk. Zamanla tanıyarak aşık olursun onsuz olamayacağını anladığın zaman artık çok geçtir.
Ani gelen heves ile gelen ilgi tabii ki etkisini çabuk kaybediyor. Kapılmamak lazım. Bunu çok gördük yaşadık :D Allah tekrarına kavuşturmasın
Ani gelip gidişler bana yakışır, bir varım bir yokum bir ordayım bir burdayim tabi tüm bunlar hayatımla ilgili... mevzu aşk ise; istikrarlı olunması lazım aksi var ise ya emin değildir ya da sevmiyordur
Anı gelen giden duygular hisler yalandır. Yalandan elde etmek için ilgilenmistir. Hevesi geçince ilgi dediği şeyde geçer iste...
Hızlı giden atın nalı hızlı düşer. Sindire sindire yaşanmalı her şey
Kişinin yaşadığı duygu akışına göre değişir. Mesela senin duygun vardır ama aceleci olmak istemezsin, karşı taraf ise yoğun yaşar ve belli eder. Bu da bir zaman sonra seni korkutabilir. Acaba beni sevmiyor ben mi yanlış anlıyorum? Gibi düşünceler olabilir. Çünkü senin sevgi anlayaşın, karşının zıttı oluyor. Bu adam aslında gerçekten seviyor sadece sen onun gibi sevmeyi bilmediğin için alışamıyorsun. O yüzden herkes kendince sevgisini göstersin ama göstersin yani. İlgiyi bitiren de zaten verdiği sevginin karşılıksız kalmasıdır.
Uzun uzadiya dusunulen bir iliski cok surer hizli baslayan iliski cabuk biter demek sacmalik otesi sacmalik. Hizli baslayan iliskide etkenleri gormezden gelirsen tabi iliski biter. İnsan 7 de neyse 70 de de odur. Kimse huy degistrmez sadece davranislarindaki hatalari farkeder. Sapigin birisine ne edersen et sapiktir. Delinin birisine ne yaparsan yap delidir sadece saldirganligi gider.
Yani bitebilir her ilişki sonsuz değil ya da bir garantisi yok. Hersey ilgi zamanlar güzeldir. Birlikte olmaya başladımın artık naz, tripler başlar yani değer bilmemeye başlar seni zorlar sende kendi haline bırakmak zorunda kalın. Oncin arkadaş olarak kal daha çok uzun sürer..
Burcunu merak ettim
Burcunu sordum söylemedin🙂 YaY burcu bu konuda biraz hızlıdır bu yüzden sordum. Ruh ikizinse karşılıklıdır bitmez ancak şartlar bazen bitirebilir.
İkizler
Aman Allahım senin sağın solun belli olmaz🤣
ani gelen aşırı ilgi bir anda biterse o ilgi baştan yalandır.
köprüyü geçene kadar ayıya dayı deme misali yani... başkasına ilgi gösteriyordur
Çok hızlı başlamak çok hızlı tükenişi getiriyor günümüzde. Yaşamak değil tüketmek üzerine bir çok şey.
böyle bir durum söz konusu bile olamaz
bir ilgi varsa bu ilgi aniden gelmez
ilgi varsa hep vardır ayrıca ilgi bitmez
İlginin ani gelişmesinden bağımsız olarak yavaş yavaş ilerleyen bir ilişkide de her şey aniden bitebilir.
Biter bunun niyeti erkek ya adidir ya da sevdigi varsa onu gercekten seviyordur
Heeeh işte reda o tam olarak heves oluyor onun bir tık üstü aşk
Aniden ilgi ile gelen duygular hep geçicidir. Kalıcı olmaz.
Birden bitebilir de bitmeyebilirde aradaki samimiyetlik önemli.
Ülke gündemi gibi duygulara sahibiyiz her an her şey değişebilir
Duygular yavaş hareket ederler, hızlı hareket edenler istekler ve arzulardır.
Konuşma tarzı üslubu hoşuma gitmeyen davranışları ilgimi bir anda bitirebilir.
En İyi Görüşler